Zuza i Noddy Posted January 17, 2011 Posted January 17, 2011 Florka_xyz napisał(a):To i ja się pochwalę ;) MAVERICK SINTRA Filos - Zw.Mł,NJwR,Zw.Rasy Antonio Banderas Głogosia XYZ - ex.1/2 , CWC Zaltana LONDON PRIDE - ex.2/3 Calamus TRUE FIGHTER - BOG II FIGARO Modry Efekt(Dog Niemiecki) - BOG II Gratulacje dla Wszystkich ;) O tak całusy dla Mavera i pozostałych psiaków. A prezentacji Figaro tez jestem ciekawa, zwłaszcza, ze on od małych dogów nie należy. Quote
moon_light Posted January 17, 2011 Posted January 17, 2011 Florka_xyz napisał(a):To i ja się pochwalę ;) MAVERICK SINTRA Filos - Zw.Mł,NJwR,Zw.Rasy Antonio Banderas Głogosia XYZ - ex.1/2 , CWC Zaltana LONDON PRIDE - ex.2/3 Calamus TRUE FIGHTER - BOG II FIGARO Modry Efekt(Dog Niemiecki) - BOG II Gratulacje dla Wszystkich ;) DZIEKUJEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :) Świetnie sobie poradziłaś !!! Agasia napisał(a):Brawo Florka! Chcialabym Cie zobaczyc z dogiem! :D Buziak dla Mavericka :) Hihi było na co popatrzeć :-) . Poznali się 2 min przed wejściem na ring, a wyglądało jakby całe lata trenowali :))) Zuza i Noddy napisał(a):O tak całusy dla Mavera i pozostałych psiaków. A prezentacji Figaro tez jestem ciekawa, zwłaszcza, ze on od małych dogów nie należy. Było super :)). Musicie uwierzyć na słowo :) Quote
Zuza i Noddy Posted January 17, 2011 Posted January 17, 2011 moon_light napisał(a):DZIEKUJEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :) Świetnie sobie poradziłaś !!! Hihi było na co popatrzeć :-) . Poznali się 2 min przed wejściem na ring, a wyglądało jakby całe lata trenowali :))) Było super :)). Musicie uwierzyć na słowo :) Wierzymy, wierzymy, musiał być z nich świetny duet ;) Quote
Atkaaaa Posted January 17, 2011 Posted January 17, 2011 Blow napisał(a):Atkaaa, dzięki, jest nas tam trochę i "naszych"!Rozumiem, że nie masz nic przeciwno kradnięciu i rozpowszechnianiu zdjęć? :) nie mam, tylko prosimy o podpisanie zdjęć ;) Quote
kingula Posted January 17, 2011 Posted January 17, 2011 Agasia napisał(a):Brawo Florka! Chcialabym Cie zobaczyc z dogiem! :D Buziak dla Mavericka :) No to zobaczysz, bo mam zdjęcia z finałów :evil_lol: BIS dla sznaucera olbrzyma, 2- husky, 3- pudel duży czarny, 4 - nie pamiętam :evil_lol: Quote
moon_light Posted January 17, 2011 Posted January 17, 2011 kingula napisał(a):No to zobaczysz, bo mam zdjęcia z finałów :evil_lol: BIS dla sznaucera olbrzyma, 2- husky, 3- pudel duży czarny, 4 - nie pamiętam :evil_lol: nie moge sie doczekać :diabloti: Sznaucer na BIS był zjawiskowy !!:loveu: Quote
Nitor-Nivalis Posted January 17, 2011 Posted January 17, 2011 kingula napisał(a):No to zobaczysz, bo mam zdjęcia z finałów :evil_lol: BIS dla sznaucera olbrzyma, 2- husky, 3- pudel duży czarny, 4 - nie pamiętam :evil_lol: Kingula a załapał Ci się przypadkiem nasz Husky z BOG V i BIS ? Będę ogromnie wdzięczna :) Quote
kingula Posted January 17, 2011 Posted January 17, 2011 Nitor-Nivalis napisał(a):Kingula a załapał Ci się przypadkiem nasz Husky z BOG V i BIS ? Będę ogromnie wdzięczna :) Oczywiście, to mój ulubieniec :) Quote
citro Posted January 17, 2011 Posted January 17, 2011 http://pl.fotoalbum.eu/POSEJDON zapraszam.zdjęcia różne z wczorajszej karnawałowej www.posejdon.sos.pl Quote
Agasia Posted January 17, 2011 Posted January 17, 2011 To prosze o szybka fotorelacje psiej.tv! :D Quote
Matagi Posted January 17, 2011 Posted January 17, 2011 Squ napisał(a):Matagi, a na marcowe Wilno się wybierasz? Na marcowe nie:shake: w grudniu dostałam wszystko,co chciałam,musze praktycznie odczekać rok,ale...korci mnie Moletai i sierpniowe Druskienniki:eviltong: Quote
kingula Posted January 17, 2011 Posted January 17, 2011 Pierwsza porcja fotek: http://psia.tv/galeria-84-i-karnawa%C5%82owa-wystawa-ps%C3%B3w-gda%C5%84sk-16-01-2011-.html Finały niebawem :) Quote
moon_light Posted January 17, 2011 Posted January 17, 2011 [quote name='citro']http://pl.fotoalbum.eu/POSEJDON zapraszam.zdjęcia różne z wczorajszej karnawałowej www.posejdon.sos.pl Dziekuje za zdjecia ! Znalazlam mojego psa , hurra :multi: Quote
Flaire Posted January 17, 2011 Posted January 17, 2011 Moja Ptysia w ostatnim swoim występie jako szczenię, w.o., Najlepsze Szczenię, a na BISie szczeniąt - tak jak w NDM, czyli III lokata! Pokazała się dziewczynka bardzo ładnie, ale na lokacie już za boga stać nie chciała, miała dosyć i już. :( Quote
maciek_axa Posted January 17, 2011 Posted January 17, 2011 My z niufką w klasie baby (nasz debiut) - WO, Najlepsze Baby... :) Może ktoś ma fotki niufka z BIS baby...??? Quote
sachma Posted January 18, 2011 Author Posted January 18, 2011 http://s995.photobucket.com/albums/af76/valhallarattery/Lenny/KWPR%20Gdansk2011/ Quote
kingula Posted January 18, 2011 Posted January 18, 2011 Pierwszy film w wystawy http://psia.tv/pokaz-329-i-karnawa%C5%82owa-wystawa-ps%C3%B3w-rasowych.html Quote
EwikB Posted January 18, 2011 Posted January 18, 2011 Gratki dla wszystkich wystawiających . Nasze lhasaczki świetnie rozpoczęły nowy sezon .Nasze panienki zgarnęły : Malibu - BOB Puppy . Scandi - Zw Młodziezy , BOB Junior , BOB . Ukończyła Młodzieżowy Championat Polski . Na finałach wybiegała BEST OF GROUP III :-) Mam nadzieje ze znajdą sie fotki naszych lhasakowych panienek :-) Quote
Adamant Posted January 18, 2011 Posted January 18, 2011 Florka_xyz napisał(a):To i ja się pochwalę ;) MAVERICK SINTRA Filos - Zw.Mł,NJwR,Zw.Rasy Antonio Banderas Głogosia XYZ - ex.1/2 , CWC Zaltana LONDON PRIDE - ex.2/3 Calamus TRUE FIGHTER - BOG II FIGARO Modry Efekt(Dog Niemiecki) - BOG II Gratulacje dla Wszystkich ;) No gratulacje :loveu: oby tak dalej ;) Quote
EkipaGusi Posted January 18, 2011 Posted January 18, 2011 Czy ma ktoś fotki z ringu chihuahua i jack russell terrierów ? Quote
meeggi Posted January 18, 2011 Posted January 18, 2011 Ma może ktos zdjęcia owczarków niemieckich ? Byłabym bardzo wdzięczna Quote
Recommended Posts