Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Też zależy jaką masz rasę, tak jak tu koleżanka wyżej wspomniała że do pudli potrzebuje masę sprzętu ja mam yorka i też tego trochę jest :)
My zabieramy jeszcze kontenerek, stolik jakieś krzesełka, oczywiście ringówka, i dobrze powiedziane chusteczki się przydają :)

A jakiego psiaka wystawiasz ?

• Replies 232
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Yourii napisał(a):
i dobrze powiedziane chusteczki się przydają :)

w niektórych rasach dodatkowo rolka do ściągania z siebie włosów naszego (i nie tylko;) ) pieska okazuje się nieoceniona..:cool3:

Posted

Mam pytanie. Dotarł do nas list ze związku kynologicznego, że niby nie zapłaciliśmy za wystawę lub opłata ta jest za niska. Mama jak zgłaszała naszego pieska to od razu zapłaciła. W liście tym znajduje się również informacja, że jeżeli zapłaciliśmy to mamy dostarczyć kserokopię dowodu wpłaty do sekretariatu oddziału, ale ja nie mam zielonego pojęcia gdzie on jest, w celu uzyskania tych informacji zamierzaliśmy zadzwonić do naszego oddziału (Gdynia), ale na jego stronie widnieje napis, że w dniach 10-21 stycznia 2011 jest od nieczynny. Proszę o informacje :)

Posted

ale przecież wystawę w Gdańsku organizuje oddział w Gdyni ;)

Czy na pewno jest tam napisane że w sekretariacie ODDZIAŁU? a nie wystawy? sekretariat wystawy będzie na wystawie :P i tam można podejść z dowodem wpłaty :)

Posted

witam,

zwolniło mi się miejsce w aucie na wystawę do Gdańska. Możemy zabrać kogoś z Kołobrzegu, Koszalina, Białogardu czy Sławna. Zainteresowanych proszę o kontakt.

Pozdrawiam,
Gosia

Posted

Szukam kogoś z Warszawy,okolic lub południa i bedzie w okolicach Wawy , kto zabrałby w kennelu moją 5 kg suczkę z wystawy . Suczka bezproblemowa.
Proszę o pomoc ;)

Posted

Dziękuje bardzo za odp :) Chociaż troszkę mnie przeraziły,że tyle tego jest,wystawa niedługo a ja tak marnie przygotowana eh..ale bliziutko mam to nawet z czystej ciekawości chce spróbować jak to jest;)
Wystawiam szpica miniaturowego ;) za wszystkie podpowiedzi będe wdzieczna:)
A czy tam na wystawie będzie dużo stoisk z jakimiś psimi akseroriami,że nawet jak czegoś nie bede miała jeszcze to moge bez problemu zakupić?i jaki tam jest asortyment?bo ja najczesciej musze zamawiać wszystko przez internet,bo "normalne zoologiczne a w szczególności sieciówki mają dla mnie bardzo ograniczony asortyment.Może ktoś kto już byl tak kiedyś pamięta?

Posted

Kamila i Fado napisał(a):
Mam pytanie. Dotarł do nas list ze związku kynologicznego, że niby nie zapłaciliśmy za wystawę lub opłata ta jest za niska. Mama jak zgłaszała naszego pieska to od razu zapłaciła. W liście tym znajduje się również informacja, że jeżeli zapłaciliśmy to mamy dostarczyć kserokopię dowodu wpłaty do sekretariatu oddziału, ale ja nie mam zielonego pojęcia gdzie on jest, w celu uzyskania tych informacji zamierzaliśmy zadzwonić do naszego oddziału (Gdynia), ale na jego stronie widnieje napis, że w dniach 10-21 stycznia 2011 jest od nieczynny. Proszę o informacje :)

No to widzę że mamy taki sam problem, tzn. ja również zgłaszając od razu puściłem przelew.. a dwa dni temu otrzymałem list z Gdyni w którym to zamiast numerka otrzymałem list podobnej treści jak Twój :angryy:
Na szczęście zachowałem dowód wpłaty i zamierzam odbyć dość burzliwą rozmowę z pracownikami tego sekretariatu :mad:

Posted

Moja Mama poszła do związku (oddział Gdynia) i tam zapłaciła składkę członkowska i za wystawę więc nie wiem czemu tak się stało

To może nie zaksięgowali tej wpłaty i dlatego tak to wyszło..
A tak w ogóle to jakiego psa wystawiasz? :)

Posted

Mam pytanie. Dotarł do nas list ze związku kynologicznego, że niby nie zapłaciliśmy za wystawę lub opłata ta jest za niska. Mama jak zgłaszała naszego pieska to od razu zapłaciła

maciek_axa napisał(a):
No to widzę że mamy taki sam problem, tzn. ja również zgłaszając od razu puściłem przelew.. a dwa dni temu otrzymałem list z Gdyni w którym to zamiast numerka otrzymałem list podobnej treści jak Twój :angryy:
Na szczęście zachowałem dowód wpłaty i zamierzam odbyć dość burzliwą rozmowę z pracownikami tego sekretariatu :mad:

Ja mam tak samo. Robiłam przelew na 2 suki i jednego psa - listy doszły i wynika, że suki zapłacone, a pies nie. Przelewy robiłam jeden po drugim, więc nie wiem jak to możliwe. Nie pozostaje nic innego, jak wydrukować wtórnik (przelew przez internet) i iść sprawę wyjaśnić.
Swoją drogą to może być się niezła kolejka w sekretariacie :evil_lol:

Posted

Don_Vito napisał(a):
Przypominam się :

w jakiej cenie są bilety wstępu (normalny i ulgowy-do jakiego wieku jest ten bilet) oraz w jakiej cenie jest wjazd na parking ?

normalny- 10zł
ulgowy- 5zł (nie wiem do którego roku, ale powiedzieli, że dla dzieci)
miejsce parkingowe- 20zł

ktoś się orientuję czy na wystawie rozkładają się jakieś sklepy z akcesoriami dla psów?

Posted

tija napisał(a):
normalny- 10zł
ulgowy- 5zł (nie wiem do którego roku, ale powiedzieli, że dla dzieci)
miejsce parkingowe- 20zł

ktoś się orientuję czy na wystawie rozkładają się jakieś sklepy z akcesoriami dla psów?

Dziękuje !! :D

Posted

Grupa V ras.Akita

Psy młodzież

haru go akogaren lokata 2
Hisaogo Akogareno lokata 1 zw.mł. NJwR , BOB
Undo yamamoto lokata 4
Zolin roal lokata 3
Psy pośrednia
Noaki-ken pa-lis lokata 1 , NDPwR
Suki szczęt.
Rikutsu Kaozoku Kanshin lokata 2