sabra Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 Czy wiadomo ile będzie kosztował parking i bilety normalne? Quote
SandraNatan Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 otwiera się wam spis wystawców i plan sędziowania? czy wyskakuje wam też takie jakby ostrzeżenie... Quote
FLY Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 SandraNatan napisał(a):otwiera się wam spis wystawców i plan sędziowania? czy wyskakuje wam też takie jakby ostrzeżenie... normalnie się otwiera..u mnie napisz jesli chcesz jakies konkretne info to Ci spr i napisze-ale tak za godzinke bo ide z psami;) Quote
sheltia12 Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 Chart afgański, pies, baby - Shou Gerat ELITE CLASS Chart afgański, pies, młodzieży - Calamus PHOENIX Chart afgański, pies, młodzieży - DIABOLIQUE Amahoro FCI Chart afgański, pies, otwarta - RASZID Akacjana (FCI) Chart afgański, pies, championów - Calamus TRUE FIGHTE Chart afgański, suka, baby - Shou Gerat EMANSIPE CLASSICA I Chart afgański, suka, młodzieży - Calamus PRECIOS Quote
Adamant Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 ja odpuszczam tę wystawę zbyt wielkim szokiem było dla mnie to co zrobił jeden z organizatorów. Mimo całej sympatii do sędziego. Mam nadzieję, że gdzie indziej będzie sędziować bo napewno do niego zgłoszę a szkoda ... gdzie indziej mój małżon by zawiózł suczydło ale nie do tego oddziału Quote
kermita Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 A ja mam pytanie z innej beczki: czy ktoś się orientuje, czy da radę wejść na wystawę z psem, który nie jest zgłoszony (chciałabym zobaczyć, jak moja sunia będzie się zachowywała w takim miejscu). Quote
Casablanca Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 Adamant napisał(a):zbyt wielkim szokiem było dla mnie to co zrobił jeden z organizatorów. [...] ale nie do tego oddziału Co się stało? Quote
FLY Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 edit: ups przepraszam.. byłam pewna że piszde w wątku bydgoskiej wystawy..:oops: Quote
basza95 Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 kermita napisał(a):A ja mam pytanie z innej beczki: czy ktoś się orientuje, czy da radę wejść na wystawę z psem, który nie jest zgłoszony (chciałabym zobaczyć, jak moja sunia będzie się zachowywała w takim miejscu). Na teren wystawy mają wstęp tylko psy ujęte w katalogu. Quote
pa-ttti Posted January 9, 2011 Posted January 9, 2011 basza95 napisał(a):Na teren wystawy mają wstęp tylko psy ujęte w katalogu. teoretycznie:) Quote
SandraNatan Posted January 9, 2011 Posted January 9, 2011 tak,na pewną wystawę pewna osoba psa nie zgłoszonego przeniosła w reklamówce... Quote
pa-ttti Posted January 9, 2011 Posted January 9, 2011 uuuhhhh......ja tam zawsze przenoszę w kontenerku, razem z innymi psami hehe:) po wejściu na teren wystawy wet pyta tylko o książeczkę z szczepieniem na wściekliznę Quote
Casablanca Posted January 9, 2011 Posted January 9, 2011 Ja z Blanką na międzynarodową w Sopocie weszłam bez żadnych problemów, normalnie na smyczy :) Quote
Don_Vito Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 Dziś dostaliśmy potwierdzenie z numerkiem :) Quote
sachma Posted January 10, 2011 Author Posted January 10, 2011 tak szybko? to może i niedługo do mnie przyjdzie :) Quote
SandraNatan Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 ooo,to ja muszę przejrzeć moją skrzynkę :DD Quote
Yourii Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 Oczywiście u nas jak zwykle pusto w skrzynce... A którego dnia są afgany? i na jakim ringu? przyszłabym popatrzeć na te piękne i dumne psy Quote
sheltia12 Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 Wystawa jest jednodniowa. A sprawdzenie samemu nie boli. ;) http://www.gdynia.zkwp.pl/2011_Gdansk_plan_sedziowania_pelny.pdf Quote
Yourii Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 to na pewno odwiedzę ten ring :) [quote name='sheltia12']Wystawa jest jednodniowa. A sprawdzenie samemu nie boli. ;-) http://www.gdynia.zkwp.pl/2011_Gdansk_plan_sedziowania_pelny.pdf Wezmę to pod uwagę :] Quote
.::Nati::. Posted January 11, 2011 Posted January 11, 2011 Ja troszkę z innej beczki,ale jestem "początkująca" więc mam nadzieje,że się nie pogniewacie...;) To moja pierwsza wystawa,pierwszy raz będe wystawiała psa i jestem zielona:oops: Chciałam żebyście mi doradzili co jest mi potrzebne na wystawę?Boję się,że o czymś zapomnę,albo nie będe wiedziała.Wiem,że muszę wziąść napewno PSA:lol: jego książeczkę zdrowia,metrykę,potwiedzenie zapisania psa na wystawę...i co jeszcze? Z takich bardziej praktycznych rzeczy musze mieć swoje krzesło,stół?bo nie mam pojęcia jak tam na hali wygląda... Będe wdzieczna za wszystkie odp :) Quote
sachma Posted January 11, 2011 Author Posted January 11, 2011 krzesełko, miseczkę dla psa i wodę, jakieś smakołyki albo zabawkę - zależy na co twój pies "idzie". Przyda się też jakiś kocyk dla psa, żeby miał się gdzie położyć. Dużo też zależy od tego jaką masz rasę - jeśli wymaga przygotowania przed wejściem na ring to bierzesz szczotki czy grzebień. Pamiętaj też o torebkach na psie kupki. Krzesło się przyda, stół - to zależy jaką masz rasę - ja mam pudla i przygotowanie go do wystawy zaczyna się rano, na wystawie jeszcze poprawiam, więc bez stołu ani rusz.. pamiętaj o ringówce (tak ap ropo to ja muszę swoją poszukać bo się gdzieś zapodziała :D ) weź też trochę kasy :P zawsze się przydaje ;) jedzenia dla psa nie trzeba brać - jeśli idzie na smakołyki to radzę opuścić śniadanie - jak będzie głodny lepiej się na tobie skupi, a tam będzie masa rozpraszaczy ;) powiem szczerze, że nie wiem co jeszcze - ja biorę pełno rzeczy, łącznie z jedzeniem i piciem dla mnie (te kateringi zawsze wykańczają mój żołądek...) biorę też wilgotne chusteczki - zawsze się przydają ;) coś na przebranie, wygodne ale ładne buty (jadę w adikach na ringu latam w balerinkach..) no i my zabieramy klatkę, która robi jednocześnie za stół zestaw gumeczek, szczotki, odżywkę jakby na szybko trzeba było coś rozczesać, maszynkę bezprzewodową, nożyczki.. u pudli sprzętu jest masa :P Quote
Recommended Posts