Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Casablanca']Limit? To musimy się szybko zgłaszać! A ile psów max? :crazyeye:[/QUOTE]
nie ma zadnego limitu, podałam tylko ile na chwilę obecną jest zgłoszonych wszystkich psów. zgloszenia są do 31 grudnia. więkrzosć zgłoszeń przychodzi pod koniec terminu.

• Replies 232
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='meeggi']nie ma zadnego limitu, podałam tylko ile na chwilę obecną jest zgłoszonych wszystkich psów. zgloszenia są do 31 grudnia. więkrzosć zgłoszeń przychodzi pod koniec terminu.[/QUOTE]

To dobrze :)

Posted

[quote name='J & A']Poszukuje noclegu, gdzie przyjmują z psami. Mam problem, bo gdzie nie zadzwonię to na jedną dobę odmawiają lub nie przyjmują z psami. Bardzo proszę o pomoc. Jeśli nie uda nam się znaleźć noclegu, nie wypali nam wystawa :([/QUOTE]

Proszę oto obiecany link :D Nie wiem czy wszystko jest aktualne :(
[url]http://zwierzakbezpiecznywpodrozy.pl/hotele.php[/url]

Posted

ja mogę zaoferować ambitnym, lubiącym ryzyko (:P) i mającym trochę doświadczenia osobom mojego goldenka na MP. z tym że on nigdy z kimś obcym nie chodził, nie wiem jak się zachowa...

Posted

ja się już nie mogę doczekać wystawy.. tyle pracy, tyle zmartwień.. a tak chociaż jakaś wymówka, żeby przez weekend nie zajmować się niczym innym, tylko Lennym :)

Posted

cawir napisał(a):
My też zgłoszeni w komplecie:D Jak Belucha zechce iść z obcym to też nie ma problemu żeby pokazała się w MP :D

Belucha to pudel, tak? To z chęcią :)

Posted

ja miałam ochotę zgłosić suczkę by zaczęła Ch.PL. ale mam niesmak po wystawie Gdyńskiej w 2009 roku i bardzo ale to bardzo się waham po tym co zrobił jeden z organizatorów :diabloti: choć i termin i nazwisko sędziego mnie kusi

Posted

Adamant napisał(a):
ja miałam ochotę zgłosić suczkę by zaczęła Ch.PL. ale mam niesmak po wystawie Gdyńskiej w 2009 roku i bardzo ale to bardzo się waham po tym co zrobił jeden z organizatorów :diabloti: choć i termin i nazwisko sędziego mnie kusi

Beatko zgłaszaj !!! ;)

Posted

cawir, to może w końcu Cię poznam :D postanowienie noworoczne - "przestanę się tajniaczyć na wystawach i zacznę poznawać pudlarzy" :P trochę mi dało do myślenia to co usłyszałam od p. Iwony :D

Posted

cawir napisał(a):
: Iwona nie bije :mad:. :evil_lol: :razz:

Sachma , cawir ma rację, nawet jak Iwona wrzeszczy to spoko, nie bije,
a że się tajniaczysz to prawda, może zmienisz swoje "niegodne" postępowanie i najlepiesj jak sobie kartkę z napisem "sachma" zafundujesz.
ale Wam fajnie, że jedziecie na wystawę. Będe z Wami duszą, bo ciałem będzie raczej trudno.

Posted

Iwax, może rzeczywiście obok nr przykleję sobie karteczkę z nickiem :D w tym roku wybieramy się jeszcze do Bydgoszczy, Rzeszowa, Szczecina, Olsztyna, Gdyni, Kaliningradu i Sopotu :) Mam nadzieję że kogoś z forum pudlowego spotkam, chociaż wy wszyscy z południa :P