GosiAla Posted September 21, 2010 Posted September 21, 2010 Do moich rodziców przybłąkał się niedawno młody jamniś. Psiak jest kochany, przytulaśny, nie ma w nim cienia agresji. Niestety nie mógł zostać u rodziców ponieważ za bardzo interesował się kurami i jedną nawet dość mocno poturbował. Zabrałam chłopaka do siebie i szukam mu nowego domku. Sama mam dwie sunie z którymi Fred się świetnie dogaduje . Kot też jest przyjacielem Malucha:-) Schroniska powiadomione, ogłoszenia dałam, nikt małego nie szuka:-( Quote
bianka0 Posted September 21, 2010 Posted September 21, 2010 To może szkoda żeby suczki i kot straciły przyjaciela ? Quote
GosiAla Posted September 21, 2010 Author Posted September 21, 2010 Córka przebąkiwała już coś w tym temacie :-) Lada moment u nas pojawią się maleństwa labradorowe i będę miała wystarczająco dużo psiaków :-) Quote
eve-w Posted September 21, 2010 Posted September 21, 2010 GosiAla napisał(a):Córka przebąkiwała już coś w tym temacie :-) Lada moment u nas pojawią się maleństwa labradorowe i będę miała wystarczająco dużo psiaków :-) labradorowe? też będą do adopcji? Quote
danka1234 Posted September 22, 2010 Posted September 22, 2010 podaj prosze kontakt w sprawie adopcji,czy on ma juz jakies ogłoszenia? Quote
GosiAla Posted September 22, 2010 Author Posted September 22, 2010 eve-w napisał(a):labradorowe? też będą do adopcji? Niekoniecznie:-) Zanim rozpocznie się dyskusja o pseudohodowli napiszę, że będą miały metryki:-) Mój tel. kontaktowy: 505-954-257 Quote
GosiAla Posted September 22, 2010 Author Posted September 22, 2010 Czu mógłby mi ktoś podesłać wzór jakiejś umowy adopcyjnej, którą mogłabym przedstawić osobie chcącej adoptować malucha? Miałam już jeden telefon w sprawie Fredka. Quote
Isadora7 Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 GosiAla napisał(a):Czu mógłby mi ktoś podesłać wzór jakiejś umowy adopcyjnej, którą mogłabym przedstawić osobie chcącej adoptować malucha? Miałam już jeden telefon w sprawie Fredka. Tutaj masz troche w temacie umów i wzorów: http://www.dogomania.pl/threads/25135-ABC-ADOPCJI-PRZEZ-DOGO-w-zarysie!VADEMECUM-ADOPCYJNE-jak-ustrzec-sie-przed-bledami Quote
GosiAla Posted September 24, 2010 Author Posted September 24, 2010 Dziękuję pięknie! O to właśnie mi chodziło! Fredek pojechał dziś do nowego domu. Jestem przekonana, że ostatecznego:-) Quote
eve-w Posted September 24, 2010 Posted September 24, 2010 GosiAla napisał(a):Dziękuję pięknie! O to właśnie mi chodziło! Fredek pojechał dziś do nowego domu. Jestem przekonana, że ostatecznego:-) Super! Szczęścia maluchu! Czy właściciele go wykastrują? czy już był ciachnięty? Quote
eve-w Posted September 24, 2010 Posted September 24, 2010 GosiAla napisał(a):Dziękuję pięknie! O to właśnie mi chodziło! Fredek pojechał dziś do nowego domu. Jestem przekonana, że ostatecznego:-) Super! Szczęścia maluchu! Czy właściciele go wykastrują? czy już był ciachnięty? Quote
Recommended Posts