puli Posted June 23, 2006 Posted June 23, 2006 1.Koncern soli bo sól konserwuje i dosmacza 2.Koncern robi bardzo,bardzo wiele,żeby psy uprzejmie to zeżarły 3.a jeszcze więcej,żeby klient to kupił 4.Koncernowi bardziej zależy na kasie niż na psach ANF Eukanuba Royal Hill's i wiele innych jako sponsorzy doświadczen na zwierzętach http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=14522&highlight=iams+eukanuba Quote
Czarodziejka Posted June 24, 2006 Posted June 24, 2006 :-( :-( :-( Czego człowiek nie zrobi dla zysku... Quote
Gosica Posted June 24, 2006 Author Posted June 24, 2006 Dziękuje bardzo za wszysteki odpowiedzi , dieta dobrana przeze mnie to raczej nic specjalnego od czasu do czasu będę solić ale bez brawury . Wet nie jest taki stary a jest po Wrocławiu (tam studiował) , wiecie ja nie wiem gdzie takich ludzi ucza ale zeby sam klient go pouczał to już przesada :mad:. Ogolnie wetów w Zawierciu jest koło 6-8 ja rozmawaiłam juz z 5 i zaden z nich nie umie albo sie wypowiedziec jak pomoc dobrać diete dla psa ani tym bardziej udzielic fachowej rady ..więc nasuwa mi sie pytanie co to za weterynarze :angryy:. Pozostaje tylko dojezdzac do kliniki w Katowicach . Warzywa będę dalej dodawać do pokarmu podwanego psom (a jest to najczesciej marchew , pietruszka nać i w korzeniu , seler itd.) Jeszcze raz dzięki wielkie za rady :loveu:. Pozdrowka Quote
Recommended Posts