Asiaczek Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 [quote name='Martyna']aleeee sie ciesze :D wlasnie dostalam list z FCI potwierdzjacy INTERA dla mojego brzydala :D ICH, CH PL, SK, RU, ZW. KLUBU PL 2004 REKLAMA Canes Beati moj pierwszy rodowodowy psiak :loveu::loveu::loveu: mam nadzieje, ze skoncze jeszcze Intera z Tijakiem i full plan wykonany :D Brawo, Martyna! "Tego" tak szybko się nie kończy... pzdr. Quote
franka i zuza Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 PANGEA napisał(a):Yes, Yes, Yes jak powiedzial jeden z naszych bylych premierow.:evil_lol: Udalo sie Niniejszym donosze, ze na MWPR w Rzeszowie Dog Niemiecki pregowany ECCE ITERUM Pangea ukonczyl INTERCHAMPIONAT!!!!!! :multi::multi::multi: Ciesze sie ogomnie. Toffek jest pierwszym dogiem z mojej hodowli z tym tytulem. Wielkie gratulacje dla wlascicielki i ogromne podziekowana dla wszystkich trzymajacych kciuki :loveu: Teraz ja tez juz moge szykowac rameczke na dyplomik ( chyba wlascicielka da mi kopie :razz: ) Postaram sie ja namowic na wklejenie fotki z ringu :roll: Paulina wielkie gratki i ja się pochwalę że kolejny dożek Interka ukończył :multi: NIEGRZECZNA ZUZANNA Magiczne Koło uzyskała brakującego CACIBa w Berlinie :multi: i chociaż przydomek nie mój to sunia moja :evil_lol::evil_lol: aż mi się wierzyć nie chce jak sobie przypomnę wnoszenie wstydliwej srajdy na ring na rączkach :oops: Quote
Basik Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 Wielkie gratulacje dla pięknej Zuzanny! Kocham ten kolorek i taki typ dogusiowych panienek!!!!!!!!!!! Quote
panienkabubu Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 A jak mam pytanko - czy o Intera trzeba wysyłać podanie jak o Ch.Pl.? Czy on jest potwierdzony z automatu po otrzymaniu czwartego CACIB-a? Quote
maga18 Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 wysyla sie pisemko do ZG i oni dalej "załatwiają"... mi np. od listopada załatwić nie mogą :placz: Quote
Elitesse Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 maga18 napisał(a):wysyla sie pisemko do ZG i oni dalej "załatwiają"... mi np. od listopada załatwić nie mogą :placz: loo matko ale dlugo !! :crazyeye::crazyeye: ja nigdy az tyle nie czekalam ( dwa razy po 4 m-ce a raz 3 m-ce :roll:) Quote
Iwa-R Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 [quote name='maga18']wysyla sie pisemko do ZG i oni dalej "załatwiają"... mi np. od listopada załatwić nie mogą :placz: Ja niestety też czekam od listopada. Napisałam do FCI maila z pytaniem czy pismo w ogóle do nich dotarło i w ogóle co jest grane. Dowiedziałam się, że nie mają jeszcze potwierdzenia z Rostocku z października 2007, w co nie chce mi się wierzyć. Niby napisali, że wyślą tak szybko jak będzie to możliwe.... Czekam więc dalej.... Quote
maga18 Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 :angryy: dzwonilam wlasnie do ZG i dowiedzialam sie ze 18 marca FCI kontaktowalo sie z ZG w sprawie Int.Ch mojego psa, a mianowicie cos im sie tam nie zgadza ostatnia wystawa na ktorej dostal CACIB (Debreczen)... od tamtej pory nic sie nie pytaja... ciekawe ile to jeszcze potrwa :angryy: oraz czy przyznadzą nam tytuł... bo moze maja tak namieszane ze gdzies im umknął ostatni CACIB :roll: ja tak czy owak na oryginalach kart mam wszystko wpisane i mam podpisy sedziów - pamietam nawet sytuacje wlasnie z Debreczyna, gdzie sedzia mi sie nie podpisal i lecialam pozniej z karta do niego i pilnowalam by podpisal tez kopie, moze to o to chodzi? Ale jestem pewna ze tego dopilnowalam :cool1: No nic poczekam jeszcze chwile i bede ich molestowac dalej... tymczasem napisalam meila do FCI :p Quote
dorotal Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 [quote name='Iwa-R']Ja niestety też czekam od listopada. Napisałam do FCI maila z pytaniem czy pismo w ogóle do nich dotarło i w ogóle co jest grane. Dowiedziałam się, że nie mają jeszcze potwierdzenia z Rostocku z października 2007, w co nie chce mi się wierzyć. Niby napisali, że wyślą tak szybko jak będzie to możliwe.... Czekam więc dalej.... ja dostalam w poniedzialek potwierdzenie CACIB-a z Erfurtu ktory byl w kwietniu zeszlego roku. Quote
Iwa-R Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 dorotal napisał(a):ja dostalam w poniedzialek potwierdzenie CACIB-a z Erfurtu ktory byl w kwietniu zeszlego roku. Tak, ale chyba co innego potwierdzenie dla wystawcy, a co innego sprawozdanie z wystawy do FCI. Niech termin będzie nawet do dwóch miesięcy, a to już minęło pół roku! A z tego co wiem, to pod tym względem Niemcy są bardzo zorganizowani. A potwierdzenia CACIB-a to ja nie mam ani jednego. Quote
Martyna Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 dzieki za gratulki :-) Asiuu tak calkiem to nigdy z wystaw nie zrezygnuje :D ja tydzien temu dostalam potwierdzenie caciba z Litwy z 2005 roku :-) aaaa najlepsza akcja, ze moja kolezanka wyslala papiery wczesniej niz ja, jej suka ma wiecej cacibow (jest z czego wybierac) a do tej pory listu ani widu ani slychu :crazyeye: a dlugo czekaliscie na dyplom od otrzymania listu??? Quote
karenina Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 A ja własnie kolejny raz zaczynam odliczanie. W Celje moja charciczka włoska Eledi Grace Hadria di Forum Romanum skonczyła INTera ;) :laola: Stawka była mocno międzynarodowa więc :terazpol: Quote
Asiaczek Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 Brawo, Karenina i jej pikolaki! Dlaczeg jakoś Ciebie mało na DGM? Pzdr. Quote
karenina Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 Asiaczku, bardzo dziekuje. A mało czasu - mało i mnie na DGM.. Quote
maga18 Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 wiec u mnie sie wszystko wyjasnilo :) :angel: i 10 kwietnia wyslali pierwszy list a pare dni pozniej dyplom :) tak wiec teraz juz czekam jak na szpilkach :grins: powiedzcie mi prosze czy oni to pierw do ZG wysylaja i ZG do mnie, czy odrazu do mnie? :cool3: Quote
karenina Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 List idzie i do Ciebie i do ZG a dyplom odrazu do Ciebie. Quote
maga18 Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 dziekuje za odpowiedz mam nadzieje ze do 2 maja dojdzie to od razu bym zglosila za free na wystawy :cool1: Quote
panienkabubu Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 hahaha :loveu: No to czekam razem z Toba, my wprawdzie dopiero jeden skromny CACIB, ale może... w przyszłości.... :cool3: Quote
maga18 Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 i maaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam dyplom :multi: Quote
panienkabubu Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 Każdy Inter ma te same psy na dyplomie? :p gratulacje!!!!! Quote
Asiaczek Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 Gratulacje dla Świeżo Upieczonego Intera!:lol: Pzdr. Quote
Elitesse Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 super Maga !! :multi::multi: Bubu - tak :eviltong: Quote
Recommended Posts