Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Martyna']aleeee sie ciesze :D wlasnie dostalam list z FCI potwierdzjacy INTERA dla mojego brzydala :D

ICH, CH PL, SK, RU, ZW. KLUBU PL 2004
REKLAMA Canes Beati

moj pierwszy rodowodowy psiak :loveu::loveu::loveu: mam nadzieje, ze skoncze jeszcze Intera z Tijakiem i full plan wykonany :D
Brawo, Martyna!
"Tego" tak szybko się nie kończy...
pzdr.

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

PANGEA napisał(a):
Yes, Yes, Yes jak powiedzial jeden z naszych bylych premierow.:evil_lol:
Udalo sie
Niniejszym donosze, ze na MWPR w Rzeszowie Dog Niemiecki pregowany ECCE ITERUM Pangea ukonczyl INTERCHAMPIONAT!!!!!! :multi::multi::multi:
Ciesze sie ogomnie.
Toffek jest pierwszym dogiem z mojej hodowli z tym tytulem.
Wielkie gratulacje dla wlascicielki i ogromne podziekowana dla wszystkich trzymajacych kciuki :loveu:
Teraz ja tez juz moge szykowac rameczke na dyplomik ( chyba wlascicielka da mi kopie :razz: )
Postaram sie ja namowic na wklejenie fotki z ringu :roll:

Paulina wielkie gratki i ja się pochwalę że kolejny dożek Interka ukończył :multi: NIEGRZECZNA ZUZANNA Magiczne Koło uzyskała brakującego CACIBa w Berlinie :multi: i chociaż przydomek nie mój to sunia moja :evil_lol::evil_lol: aż mi się wierzyć nie chce jak sobie przypomnę wnoszenie wstydliwej srajdy na ring na rączkach :oops:

Posted

maga18 napisał(a):
wysyla sie pisemko do ZG i oni dalej "załatwiają"... mi np. od listopada załatwić nie mogą :placz:

loo matko ale dlugo !! :crazyeye::crazyeye: ja nigdy az tyle nie czekalam
( dwa razy po 4 m-ce a raz 3 m-ce :roll:)

Posted

[quote name='maga18']wysyla sie pisemko do ZG i oni dalej "załatwiają"... mi np. od listopada załatwić nie mogą :placz:

Ja niestety też czekam od listopada. Napisałam do FCI maila z pytaniem czy pismo w ogóle do nich dotarło i w ogóle co jest grane. Dowiedziałam się, że nie mają jeszcze potwierdzenia z Rostocku z października 2007, w co nie chce mi się wierzyć. Niby napisali, że wyślą tak szybko jak będzie to możliwe.... Czekam więc dalej....

Posted

:angryy:

dzwonilam wlasnie do ZG i dowiedzialam sie ze 18 marca FCI kontaktowalo sie z ZG w sprawie Int.Ch mojego psa, a mianowicie cos im sie tam nie zgadza ostatnia wystawa na ktorej dostal CACIB (Debreczen)... od tamtej pory nic sie nie pytaja... ciekawe ile to jeszcze potrwa :angryy:

oraz czy przyznadzą nam tytuł... bo moze maja tak namieszane ze gdzies im umknął ostatni CACIB :roll:

ja tak czy owak na oryginalach kart mam wszystko wpisane i mam podpisy sedziów - pamietam nawet sytuacje wlasnie z Debreczyna, gdzie sedzia mi sie nie podpisal i lecialam pozniej z karta do niego i pilnowalam by podpisal tez kopie, moze to o to chodzi? Ale jestem pewna ze tego dopilnowalam :cool1:

No nic poczekam jeszcze chwile i bede ich molestowac dalej... tymczasem napisalam meila do FCI :p

Posted

[quote name='Iwa-R']Ja niestety też czekam od listopada. Napisałam do FCI maila z pytaniem czy pismo w ogóle do nich dotarło i w ogóle co jest grane. Dowiedziałam się, że nie mają jeszcze potwierdzenia z Rostocku z października 2007, w co nie chce mi się wierzyć. Niby napisali, że wyślą tak szybko jak będzie to możliwe.... Czekam więc dalej....
ja dostalam w poniedzialek potwierdzenie CACIB-a z Erfurtu ktory byl w kwietniu zeszlego roku.

Posted

dorotal napisał(a):
ja dostalam w poniedzialek potwierdzenie CACIB-a z Erfurtu ktory byl w kwietniu zeszlego roku.

Tak, ale chyba co innego potwierdzenie dla wystawcy, a co innego sprawozdanie z wystawy do FCI. Niech termin będzie nawet do dwóch miesięcy, a to już minęło pół roku! A z tego co wiem, to pod tym względem Niemcy są bardzo zorganizowani.

A potwierdzenia CACIB-a to ja nie mam ani jednego.

Posted

dzieki za gratulki :-) Asiuu tak calkiem to nigdy z wystaw nie zrezygnuje :D

ja tydzien temu dostalam potwierdzenie caciba z Litwy z 2005 roku :-)

aaaa najlepsza akcja, ze moja kolezanka wyslala papiery wczesniej niz ja, jej suka ma wiecej cacibow (jest z czego wybierac) a do tej pory listu ani widu ani slychu :crazyeye:

a dlugo czekaliscie na dyplom od otrzymania listu???

Posted

A ja własnie kolejny raz zaczynam odliczanie. W Celje moja charciczka włoska Eledi Grace Hadria di Forum Romanum skonczyła INTera ;)

:laola:

Stawka była mocno międzynarodowa więc :terazpol:

Posted

wiec u mnie sie wszystko wyjasnilo :) :angel:

i 10 kwietnia wyslali pierwszy list a pare dni pozniej dyplom :)
tak wiec teraz juz czekam jak na szpilkach :grins:

powiedzcie mi prosze czy oni to pierw do ZG wysylaja i ZG do mnie, czy odrazu do mnie? :cool3: