Iwa-R Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 Iwa-R napisał(a):A ja cały czas czekam. Wysłałam maila maila do FCI, zobaczymy czy w ogóle odpisują? :roll: Odpisują :razz: Quote
Asiaczek Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 Ja juz mam potwierdzenia z ZG, że doszły moje 3 wnioski o Intera dla Wazirka + 2x Mł.Ch.Pl dla Kiki i Kenia.... No i czekamy... Pzdr. Quote
skubi Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 DWczoraj odebrałam przysłaną z Belgii tubę, a w niej dyplom interchampiona W skrzynce było od przedwczoraj, ale w moje łapki wpadła dopiero wczoraj – wcześniej nie mogłam wyciągnąć jej ze skrzynki To teraz oficjalnie i w pełni mam w domu INTERCHAMPIONA :loveu::loveu::loveu: :multi::multi::multi: Quote
Asiaczek Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 Asiaczki gratuluja pieknego tytulu!:multi: Pzdr. Quote
Basik Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 Matrixiaki też gratulują! To super chwila - ja też swojej tuby nie mogłam wyciagnąć... Quote
Codik&Toffik Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 OGROMNE GRATULACJE DLA WSZYSTKICH !!! :loveu::loveu::loveu: Quote
skubi Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 Dzięki za gratulacje :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
karenina Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 I my sie doczekalismy i w koncu mamy oficjalnie 3 INTera -tym razem charcika włoskiego - INT CH Il Cagnolino Fernando :loveu: Quote
Asiaczek Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 Karenina - Boh Trojcu Liubit!:lol: Gratuluję!pzdr. Quote
Codik&Toffik Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 karenina napisał(a):I my sie doczekalismy i w koncu mamy oficjalnie 3 INTera -tym razem charcika włoskiego - INT CH Il Cagnolino Fernando :loveu: Gratulacje! ;) Quote
McDzik Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 karenina napisał(a):I my sie doczekalismy i w koncu mamy oficjalnie 3 INTera -tym razem charcika włoskiego - INT CH Il Cagnolino Fernando :loveu: Wielkie gratulacje ! To na prawdę ogromny sukces! Można wiedzieć do jakich krajów jeździliście, by ukończyć Intera? Quote
Iwa-R Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 A czy wiecie może, jaki jest czas, w ciągu którego Związek musi przesłać sprawozdanie z wystawy do Zarządu głównego FCI? Odpisali mi, że nie mają jeszcze oficjalnego potwierdzenia m.in. z Rostocku, który był w październiku ubiegłego roku, dlatego jeszcze trochę poczekam sobie na dyplom. Quote
Asiaczek Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 A kto Ci odpisał: ZG czy FCI? Bo ZG nie jest od potwierdzen, ale od przesyłania dokumentow w tej sprawie!!! Ja wielokrotnie nie mialam oficjalnego potwierdzenia o przyznaniu CACIB'a i mimo wszystko wszystkie dokumenty szły normalną drogą do FCI. A w niektórych przypadkach do tej pory nie mam oficjalnej "kartki" z potwierdzonym CACIB'em... pzdr. Quote
Iwa-R Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 Asiaczek napisał(a):A kto Ci odpisał: ZG czy FCI? Bo ZG nie jest od potwierdzen, ale od przesyłania dokumentow w tej sprawie!!! Ja wielokrotnie nie mialam oficjalnego potwierdzenia o przyznaniu CACIB'a i mimo wszystko wszystkie dokumenty szły normalną drogą do FCI. A w niektórych przypadkach do tej pory nie mam oficjalnej "kartki" z potwierdzonym CACIB'em... pzdr. Taką informację dostałam od FCI. fragment.... "We also inform you that we have not yet received the results of the ROSTOCK 2007, TRENCIN 2008 & BRNO 2008 dog show." ..... "We will do the necessary for the international champion of beauty title for EN-CHOU von Mien-Shan, Chow-chow as soon as possible when we have received the last necessary results." Quote
Asiaczek Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 A, jeśli FCI - to OK. Nie masz zatem wyjscia. Trzeba poczekac. pzdr. Quote
Iwa-R Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 No niestety, nie mam :(. Ale czy jest jakiś termin na to, żeby dostarczyć wyniki do FCI? Quote
Asiaczek Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 Chyba w kazdym kraju zrzeszonym w FCI są takie same lub podobne terminy na rozliczenie wystawy. pzdr. Quote
karenina Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 McDzik napisał(a):Wielkie gratulacje ! To na prawdę ogromny sukces! Można wiedzieć do jakich krajów jeździliście, by ukończyć Intera? Mamy CACIBy z Austrii , Wegier i Polski . Asiaczek napisał(a):Karenina - Boh Trojcu Liubit!:lol: Gratuluję!pzdr. Asiaczku dziekuje, w najblizszym czasie mam zamiar skonczyc 4 INTera - z kolejnym charcikiem- Hadria. Kraje juz mamy, na czas czekamy :loveu: Quote
Asiaczek Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 Iwa-R napisał(a):No ale ile? Pol roku? Termin na rozliczenie wystawy to 40 lun 45 dni. Nie pamietam dokładnie. Tak jest u nas w PL. pzdr. Quote
Iwa-R Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 Asiaczek napisał(a):Termin na rozliczenie wystawy to 40 lun 45 dni. Nie pamietam dokładnie. Tak jest u nas w PL. pzdr. Wielkie dzięki! Quote
PANGEA Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 Iwa-R napisał(a):No niestety, nie mam :(. Ale czy jest jakiś termin na to, żeby dostarczyć wyniki do FCI? Nasze miedzynarodowki maja chyba 3 mies na wyslanie protokolow powystawowych do ZG. Ile czasu maja centrale na wyslanie papierow do FCI to juz nie wiem. Wszyscy-wszystkie kraje, maja raczej tak samo. Quote
dorotal Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 Z tymi czasami przesylania to bywa róznie: Ja dostalam intera w styczniu dla mojego psa a nie byla uwzgledniona wystawa z Erfurtu(Niemcy) 14.04.2007, a drugiego psa byla na dyplomie wystawa z Bialegostoku 26.08.2007, a nie bylo z Sopotu, ktora byla 2 tygodnie wczesniej Quote
Martyna Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 aleeee sie ciesze :D wlasnie dostalam list z FCI potwierdzjacy INTERA dla mojego brzydala :D ICH, CH PL, SK, RU, ZW. KLUBU PL 2004 REKLAMA Canes Beati moj pierwszy rodowodowy psiak :loveu::loveu::loveu: mam nadzieje, ze skoncze jeszcze Intera z Tijakiem i full plan wykonany :D Quote
Basik Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 Martyna GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!! A z Tijakiem skończysz z palcem w .... I co ty kobieto piszesz jaki plan skończysz - ty dopiero zaczniesz :) Quote
Recommended Posts