Elitesse Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 Asiaczek napisał(a):Ładnie!!!` Takie miłe Mikołajki... Gratulacje!!!:lol: Pzdr. ooo no faktycznie :) :) Quote
Basik Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 WIELGACHNE GRATULACJE!!! [SIZE=2] No chwalcie się kto jeszcze czeka? Quote
PARSONRK Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 [quote name='Basik']WIELGACHNE GRATULACJE!!! [SIZE=4]No chwalcie się kto jeszcze czeka? Ja czekam :) Quote
karenina Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 My nadal czekamy na te skonczone w lipcu. Najgorzej ze listy juz przyszły dobre półtora mca temu. Coś czuję, ze tuby nasza kochana poczta ukradła :angryy: Quote
maga18 Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 [quote name='Elitesse']wczoraj wlasciciele Abi a dzis ja dostalam pismo z FCI :multi: oba wystawione 27 listopada no wiec od dzis Waciak jest oficjalnie INTERCHAMPIONEM :multi::multi: przypominam ze ostatniego potrzebnego caciba dostal w Debreczynie 25 sierpnia - czyli zatwierdzenie trwalo 3 miesiace ooooo to moze ja tez dostane lada dzien? :lol: tez w Debreczynie dostal moj pies ost CACIB`a :) Quote
Błyskotka Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 Ja mam takie pytania :roll:. Jak pies dostaje res CACIB to też przysyłają kartonik do domu czy nie ? Jak pies dostanie res CACIB ale za Interem to należy pisać wniosek do związku o przyznanie CACIB czy nie trzeba bo samo przyjdzie już zatwierdzone jako CACIB ? Quote
Elitesse Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 Błyskotka napisał(a):Ja mam takie pytania :roll:. Jak pies dostaje res CACIB to też przysyłają kartonik do domu czy nie ? Jak pies dostanie res CACIB ale za Interem to należy pisać wniosek do związku o przyznanie CACIB czy nie trzeba bo samo przyjdzie już zatwierdzone jako CACIB ? jesli pies dostanie resa nie za interem to nic nie przychodzi jesli za interem ( nigdy nie mialam takiej sytuacji) to nie wiem ale ostatnio na cacibach dla moich suczynek ktore juz maja zatwierdzone INT CH widnieje czerwona pieczatka - czyli caciby przechodza na psiaki z resami Quote
Basik Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 No proszę, a do mnie nawet nie dochodzą kartoniki z CACIBami, dyplom intera już w domciu, a karteczek niet, jestem ciekawa, czy dojdą te z pieczątkami, ja lubię zbierać karteczki;) Quote
maga18 Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 Błyskotka napisał(a): Jak pies dostanie res CACIB ale za Interem to należy pisać wniosek do związku o przyznanie CACIB czy nie trzeba bo samo przyjdzie już zatwierdzone jako CACIB ? ja mialam taka sytuacje moj pies dostal res.cacib za interem i po jakims czasie bez proszenia sie przyslali mi karteczke CACIB :) Quote
Asiaczek Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 Ja tez mialam kilka razy taką sytuację.:lol: A i kartoniki dostawałam... Pzdr. Quote
PARSONRK Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 iii dostałam dyplom :) Od dziś mój kundel oficjalnie jest INTERCHAMPIONEM :) Quote
Elitesse Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 to moze niedlugo i do mnie dojdzie :roll: choc we wroclawiu fundneli sobie nowa super extra nowoczesna itp sortownie i ... sa nawet 4 tygodniowe opoznienia w dostarczaniu listow :diabloti: Quote
PARSONRK Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 Elitesse napisał(a):to moze niedlugo i do mnie dojdzie :roll: choc we wroclawiu fundneli sobie nowa super extra nowoczesna itp sortownie i ... sa nawet 4 tygodniowe opoznienia w dostarczaniu listow :diabloti: My ostatni CACIB mamy z Berlina, a konkurs z 19 sierpnia :) wysłane w październiku tak +/- Quote
maga18 Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 ja nie dostalam nawet potwierdzen cacibow z wegier a elitesse juz ma je od tygodnia, wiec wyslalam do ZG wniosek o wydanie dyplomu i teraz czekam dalej :cool1::razz: Quote
karenina Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 A ja dzis dostałam email z FCI ze wysłali dyplomy INTerów poraz drugi - listem poleconym. Oby te dzoszły :diabloti: Quote
Elitesse Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 mam dyplomik :multi::multi: i to nawet pan listonosz nam do domu go przytargal :) :) Quote
Basik Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 Elitesse wielgachne gratki !!! :) Jak Ty to robisz z tym listonoszem, mój ładuje do skrzynki (mieszkam w bloku) a ja go wyciągnąć nie mogę... Quote
Elitesse Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 Basik napisał(a):Elitesse wielgachne gratki !!! :) Jak Ty to robisz z tym listonoszem, mój ładuje do skrzynki (mieszkam w bloku) a ja go wyciągnąć nie mogę... jak chodzila kobieta to tez wsio do skrzynki ladowala :diabloti: ale facet to facet :eviltong::loveu: Quote
karenina Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 My dziś pod choinkę dostalismy tube z duplikatami INTerków dla cirneco :loveu::loveu::loveu:, tempo expresowe, wysłane z belgii 18 :crazyeye: ciekawe czemu poczta wysłana z polski do belgi 10 dni temu jeszcze nie dotarła :angryy: Quote
Asiaczek Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 Karenina, na to pytanie to chyba tylko zwierzaczki w Wigilie będa w stanie odpowiedziec...:evil_lol: Pzdr. Quote
Elitesse Posted December 28, 2007 Posted December 28, 2007 [quote name='Asiaczek']Karenina, na to pytanie to chyba tylko zwierzaczki w Wigilie będa w stanie odpowiedziec...:evil_lol: Pzdr. niezbyt na temat ale ja dzis dostalam szampon dla psow wyslany ok miesiac temu :diabloti::diabloti: Quote
Asiaczek Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 Hahaha, rzeczywiscie niezbyt na temat.... Ale powinnas się cieszyc, że ten szampon wogóle dostałaś...:lol: pzdr. Quote
dorotal Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 Ja dzisiaj dostalam 3 potwierdzenia intera w skrzynce i awizo na 3 inne paczki :evil_lol: . Na poczcie dostalam wyczekiwane dyplomy. 2 ukonczone w marcu a wyslane do ZKwP w kwietniu , a jak dzwonilam w listopadzie to twierdzili ze przesylki nie doszly :angryy: i musialam jeszcze raz wysylac. Za trzecim psem konczylam w sierpniu, co ciekawe na dyplomie jest wystawa w Bialymstoku a nie ma w Sopocie. ;) Jeszcze brakuje mi dwoch dyplomow skladach lacznie z tymi trzema w listopadzie Quote
Recommended Posts