canis1 Posted November 12, 2010 Posted November 12, 2010 Mogę zabrać z Katowic lub okolic jedną osobę z niewielkim psem 14.11 na wystawę. Zainteresowane osoby prosze o kontakt na pw. Quote
Asiaczek Posted November 12, 2010 Posted November 12, 2010 Marchewkowy napisał(a):a ja nie mam potwierdzenia :( do zobaczenia jutro Ale jesteś na liście więc... na pewno wszystko da się załątwić:) Pzdr. Quote
Shaluka Posted November 13, 2010 Posted November 13, 2010 HELP! Na jutro okazalo się, ze maż nie moze ze mna jechac. Jestem gospodarzem w jednym z ringow, a mam tez psiaka do wystawienia.. jesli ktos moglby mi pomoc.. bylabym bardzo wdzeczna, jak cos to moj nr. 602151557. Ja na wystawie bede od minimum 09:30. Quote
jefta Posted November 13, 2010 Posted November 13, 2010 gdybyś nie znalazła nikogo to chętnie wystawię Gisa :) Quote
ewka122 Posted November 13, 2010 Posted November 13, 2010 [FONT=Georgia]Jeżeli jutro będzie komuś potrzebna pomoc to bardzo chętnie służę ręką! Proszę o kontakt telefoniczny:[/FONT] 669-798-821 Pozdrawiam ;) Quote
McDzik Posted November 13, 2010 Posted November 13, 2010 I jak dzisiejsi, nikt się nic nie chwali? Jeśli ktoś jutro (niedziela) potrzebowałby pomocy w wystawianiu psów, chętnie pomogę, tel.792-793-372. Quote
Kashdog Posted November 13, 2010 Posted November 13, 2010 Kisses na MP 2 mijesce :) A Wombat 3 :) Quote
sator_k_ Posted November 13, 2010 Posted November 13, 2010 Kashdog napisał(a):Kisses na MP 2 mijesce :) A Wombat 3 :) Gratulacje! Quote
sator_k_ Posted November 13, 2010 Posted November 13, 2010 Ja moich się wstydzę tu pokazać ;) Jak ktoś chce to u mnie w galerii są wstawione (proszę się nie bulwesrować na tą małą reklame galerii ;)) Myślę, że jakieś DOBRE zdjęcia pojawią się później nie Kashdog :evil_lol:? edit: Myślę, że te nie są takie najgorsze: Quote
Asiaczek Posted November 13, 2010 Posted November 13, 2010 Ja się mogę pochwalić: OFI CHILD OF THE STARS Asiaczek FCI, kl. mł. - dosk.1, CAJC, Naj.Junior, BIS JUNIOR3!!!!!!:multi::multi::multi: Kanibaru FROMAJE FRAIS, kl.p - dosk.1, CAC, CACIB, BOS, BOB, BOG2!!!!!!! Serek rozpoczął Championat Polski i... Interchampionat:smile::multi::lol: JAZZY BOY Asiaczek FCI, kl.ch - dosk.1, CAC, r.CACIB:smile: I dziewczyny:smile: LOVE IS IN THE AIR Asiaczek FCI, kl.ch - dosk.1, CAC, CACIB, BOS. FELMERIA FOR CHRISTMAS EVE Asiaczek FCI, kl.w - dosk.1, Best Veteran. Jestem mega zadowolona z wyników. Dodatkowo, Zuzka i Noddy w konkurencji MP wygrała grupe starszą i....... po walce - Zwycięstwo Dnia!!!!!! Hurra!!!!!!! Pzdr. Quote
Asiaczek Posted November 13, 2010 Posted November 13, 2010 Kashdog napisał(a):Kisses na MP 2 mijesce :) A Wombat 3 :) Widziałam się z Kisses i jadłam cudowne babeczki dr.Oetkera:) Smakowały super, wiem, co mówię:) Gratulacje!!! (za babeczki i za MP i za wyniki Bomba:) agnethka napisał(a):my skromniutko tym razem ;) Tokaj - 2 Dziunia - 3 Elita - 2 To tez nie jest źle. Cieszę się, że mogłam spotkac się z Wami choć na te kilka minut, zobaczyć Tokaja. Niestety, nie mogę sobie wybaczyć, że nie udało mi się porobić fotek Tokajowi i Dziuni... Pzdr. Quote
sator_k_ Posted November 13, 2010 Posted November 13, 2010 Asiaczek - szacunek. Ale Twoje psy chyba są stworzone na wystawy. Widziałam na ringu głównym Twoje psy - po prosu poker face. Gratuluje. Orientuje się ktoś o której mniej więcej zaczną się BISy? Quote
Asiaczek Posted November 13, 2010 Posted November 13, 2010 sator_k_ napisał(a):Asiaczek - szacunek. Ale Twoje psy chyba są stworzone na wystawy. Widziałam na ringu głównym Twoje psy - po prosu poker face. Gratuluje. To miło czytac takie opinie:) A w domu to takie głupolki...;) Pzdr. Quote
Dumisiowa Posted November 13, 2010 Posted November 13, 2010 asiaczku gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!! Super!!!!!!! Quote
wiska Posted November 13, 2010 Posted November 13, 2010 Mozecie podac wyniki dzisiejszych BISow? Bede bardzo wdzieczna. sator_k BISy zwykle sa miedzy 15-16 Quote
Asiaczek Posted November 13, 2010 Posted November 13, 2010 [quote name='Dumisiowa']asiaczku gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!! Super!!!!!!! O, dumisiowa - wieki całę:) Dzięki! Pzdr. Quote
Shaluka Posted November 13, 2010 Posted November 13, 2010 To i my się pochwalimy, Gis dziś calkiem nie przygotowany, pierwszy raz w obcych rekach(i to nie jednych, bo o BOB-a wystartował z jeszcze ina osoba) zgarnął wszystko!! Oficjalniej: Gisotsu CW kl. pośrednia, ocena doskonała, ok. I, CWC, CACIB i BOB!! W tym miejscu chciałabym bardzo podziękować Jefcie i Anecie za pomoc. Kasiu szczególnie obie : DZIĘ-KU-JĘ, inaczej Gis przekimałby całą wystawę, nie pojawiając się na ringu, a tak... :) Jestem strasznie dumna z mojego chłopaka, bo ostatnio, mu wystawianie poleciało, a tu znów nie ciągnął, nie spał na ringu i był grzeczny, choć poza ringiem juz go wszystko wkurzało, bo tak mu się nudziło... nam zresztą też ;) To był świetny dzień. Gratulacje też ogromne dla Ciebie Asiaczku, wy to ciągle szalejecie, nic tylko pozazdrościć ;) Quote
Asiaczek Posted November 13, 2010 Posted November 13, 2010 Shaluka - gratulacje dla handlerów, psa i Ciebie:) Cieszę się, że u dało się - mimo przeciwności losu - zaprezentowac psiaka na ringu i to z takim skutkiem:) A co do naszych Asiaczkowych wyników, to baaaardzo cieszę się z sukcesu Ofika, młodzież pokazuje swój pazurek;) A Serek (Kanibaru...) coraz bardziej mnie zadziwia. Na ringu - zwierze wystawowe, na spacerach - głupolek, na pozowanych fotkach POZA ringiem - osiołek, pachruść i patorocze w jednym;) Pzdr. Quote
J.G Posted November 13, 2010 Posted November 13, 2010 Gratulacje dla ZWYCIĘZCÓW. Asiaczku-jakie rasy były na BOG V? Quote
Asiaczek Posted November 13, 2010 Posted November 13, 2010 J.G, niezbyt dokładnie pamiętam, ale spróbuję coś wykrzesać z pamięci: 1 - SH 2 - basenji 3 - AA 4 - ? Bo były 4 lokatówki... Pzdr. Quote
J.G Posted November 13, 2010 Posted November 13, 2010 Asiaczek napisał(a):J.G, niezbyt dokładnie pamiętam, ale spróbuję coś wykrzesać z pamięci: 1 - SH 2 - basenji 3 - AA 4 - ? Bo były 4 lokatówki... Pzdr. Bardzo dziękuję. Quote
Flaire Posted November 13, 2010 Posted November 13, 2010 Asiaczku, wielkie gratulacje! :) Kielce to debiut mojej Ptysi w klasie szczeniąt (wcześnie raz wystawiałam ją w babisiach w Warszawie). No i Ptysiak w rasie był oczywiście bezkonkurencyjny ;), a potem na BIS Puppy została wybrana do finałowej bodaj szóstki, co zważywszy, że ma ledwie 6 miechów, że konkurencja była duża, i że nie bardzo jej się tam na ringu głównym podobało :( , uważam za nielada sukces. :) Jeśli ktos ma jakieś zdjęcia Ptysiaka, to byłabym wdzięczna. :) Quote
Marchewkowy Posted November 14, 2010 Posted November 14, 2010 Asiaczku miałaś racje - bez problemu było z odebraniem numerka i gratulacje dla Was- super! Organizacja super, wszyscy bardzo mili, miejsca dużo, łazienki fajne, ringi ok :) Prince - 1lokata, doskonały, CWC, CACIB, BOS i BOB :) czyli książe wziął wszystko co mógł! Quote
Recommended Posts