Jump to content
Dogomania

CACIB Kielce 13-14.11.2010

Recommended Posts

• Replies 339
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bura napisał(a):
Z Łapanki to Igor raz poszedł w NDM i wywalczyli z Zuzą 2 kolatę. Ale Zuza miała z nim szkołę życia, dzięki Bogu podołała. Choć Iwona nie miała wielkich nadziei, że cokolwiek razem ugrają z jego temperamientem.

Jak z łapanki, umówiony był :eviltong: Pisałam PW, odpowiedziałaś, że jedziecie i, ze mi dasz dzide :loveu: A Dzida nie był znów taki straszny, gorzej było na ringu z berneńczykiem za którym prawie latałam XD

Posted

Mam nadzieję,ze ktoś z Was może mi pomóc. Szukam transportu dla dwóch świnek morskich z wystawy w Kielcach 14.11 do Nowej Soli. Hodowca może odebrać świnki w Nowej Soli lub okolicach. W razie czego proszę o kontakt na salon@canis.pl

Posted

Zuzka i shelciaki napisał(a):
Jak z łapanki, umówiony był :eviltong: Pisałam PW, odpowiedziałaś, że jedziecie i, ze mi dasz dzide :loveu: A Dzida nie był znów taki straszny, gorzej było na ringu z berneńczykiem za którym prawie latałam XD

Łapanka czyli nie znaaś go wcześniej - w tym sensie, nie pracował z Tobą ani nic... Nie powiesz mi, że nie było ciężko - widziałam, ale ja sama z nim bywa że jadę na butach. No dzika dzida po prostu.

Posted

Dostałam takiego maila:

Pani Maria spod Warszawy to starsza kobitka, malutka, chudziutka hodowczyni malutkich efektownych pieskow, bardzo chcialaby pojechac na
wystawe do Kielc (bez zadnego psa), obejrzec psa z IX grupy.
Gdyby ktos moglby ja zabrac do swojego auta i zafundowac jej takie
"Spelniamy Marzenia" ,to byloby super !
Chodzi o niedziele (wtedy jest IX grupa)...
P. Maria dojedzie pod wskazane miejsce wyjazdu...
Nr. tel do niej 22 783 10 37

Może ktoś z Warszawy mógłby pomóc?

Posted

Informacja dla wystawców i zwiedzających:
Dojazd do wystawy czyli do TARGÓW KIELCE od drogi S7. 8)
S7 to jest obwodnica Kielce w kierunku Kraków (lub Katowice)-Warszawa. Zjazd tak jak na Piotrkow Tryb. i TARGI Kielce. :-D
Od strony Pitrkowa Tryb. (czyli Łódz i dalej) zaraz za "rogatkam" Kielc jest wjazd na TARGI Kielce :D
To jest optymalny dojazd (Kielce są totalnie rozkopane) a wjechanie do centrum = objazdy i korki. :mad:
Najtrudniej będą mieć Ci od strony Tarnowa i Ostrowca Św. - najlepiej w Morawicy skręcić na kierunek Chęciny i S7 dojechać omijając Kielce-centrum. :P :P :P :pokazal jezyk:

Posted

SZUKAMY TRANSPORTU Z SOPOTU DLA SZNAUCERA ŚREDNIEGO - staruszka, który gaśnie w schronisku po śmierci swojego właścicela :-(:shake:

Swiss ma zapewniony domowy DT ale musi dojechać z Sopotu na Śląsk. Gdyby udało się go dowieźć do Kielc to byłoby świetnie bo tu już go odbierzemy i dowieziemy na miejsce. Czy jakaś dobra dusza jedzie z Sopotu do Kielc i mogłaby go ze sobą zabrać???

To Swiss

Jeśli ktoś może pomóc proszę o kontakt na PW!

Możemy dołożyć się do kosztów transportu!!

Posted

Myślę że najlepszym wyjściem będzie przejrzeć spis wystawców i poszukać po adresach ludzi mieszkających w Sopocie lub okolicach... wtedy namierzyć już kontakt (wpisując nazwę psa, lub nazwisko właściciela w google) nie jest problemem... a i odzew pewnie będzie większy.. :)

Posted

Moja znajoma z Piaseczna (pod Warszawą) pilnie szuka transportu na jutro dla jednej osoby i średniego psa (collie), ponieważ zepsuł jej się samochód. Jeśli ktoś ma wolne miejsce, bardzo proszę o informację na pw lub gg.