Jump to content
Dogomania

CACIB Kielce 13-14.11.2010

Recommended Posts

Posted

No to ja się też pochwalę:)
Choć na ringu nie było tak jak bym marzyła to na honorowym już ne powiem całkiem całkiem :)

Desperado i Magic - IV para hodowlana
a
Dess CWC, CACIB, Zwycięzca i BIS użytków :) to jego 2 BIS użytków w tym roku a ogólnie 5 BIS :)

• Replies 339
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A jakiś miłośnik jamników się tu znajdzie? :)

Podobno na ringu sędziowanym przez włoskiego sędziego był totalny zamęt i masakra, ale jestem ciekawa kto wziął grupę i rasę SM.

Posted

Tecia napisał(a):
No to ja się też pochwalę:)
Choć na ringu nie było tak jak bym marzyła to na honorowym już ne powiem całkiem całkiem :)
Desperado i Magic - IV para hodowlana a
Dess CWC, CACIB, Zwycięzca i BIS użytków :) to jego 2 BIS użytków w tym roku a ogólnie 5 BIS :)

No, proszę, najstępna zadowolona:)
Brawo!!!

Frytela napisał(a):
Asiaczek - co nieco dało się jednak wykrzesać z tych zdjęć :evil_lol:

A jakbym umiała więcej w obróbce fotografii, to pewnie i fotki byłyby jeszcze lepsze...
Tak czy siak, dziękuję bardzo Fryteli za fotki:)

pzdr.

Posted

Toller napisał(a):
Rudzizny Moje!
PLiiiz, mogę wkleić do siebie na forum? Bo mnie pytają a my fot nie robiliśmy, pliiiz...

Pewnie ;) Nawet nie wiesz jak wyczekiwałyśmy z sator_k na tollery no i na Fire'a :diabloti:
Darianna napisał(a):
KAshdog, możesz mi wysłać te foty siedzącego setera z łańcuszkiem? to mój Brando ;-)

na mail: egoistka83@o2.pl

z góry dziękuję :smile: Dawaj setery jak jeszcze jakiekolwiek masz :smile:

Zaraz wyślę :) Mają być w oryginalnym rozmiarze? Tak, wiem . Nawet podchodziłyśmy do Ciebie ;P

Rudzielców już żadnych nie mam.

Posted

Kashdog napisał(a):
Pewnie ;) Nawet nie wiesz jak wyczekiwałyśmy z sator_k na tollery no i na Fire'a :diabloti:

Dzięki, ale wciry Wam się sprawiedliwie należą- dlaczego nie podeszłyście? Czekałam na Was :diabloti:, myślałam że w ogóle Was nie ma!!! Tłumaczyć mi się teraz tu pięnie! :evil_lol::eviltong::p

Posted

Toller napisał(a):
Dzięki, ale wciry Wam się sprawiedliwie należą- dlaczego nie podeszłyście? Czekałam na Was :diabloti:, myślałam że w ogóle Was nie ma!!! Tłumaczyć mi się teraz tu pięnie! :evil_lol::eviltong::p

Jak to nie podeszłyśmy ?! Podeszłyśmy tylko Twój rudzielec był z facetem, a tak to Dominika coś mówiła, że my na głaski się umówiłyśmy. Gdzieś ty była wtedy :diabloti:?

Posted

Kashdog napisał(a):
Jak to nie podeszłyśmy ?! Podeszłyśmy tylko Twój rudzielec był z facetem, a tak to Dominika coś mówiła, że my na głaski się umówiłyśmy. Gdzieś ty była wtedy :diabloti:?

To mój małż był :D
a ja pewnie poszłam po nożyczki :D
A o której to było? BO ja naprawdę się tam kręciłam, a już na pewno byłam jak były oceniane

Posted

Toller napisał(a):
A o której to było? BO ja naprawdę się tam kręciłam, a już na pewno byłam jak były oceniane

Zapewne tak :diabloti:
Noo to było gdzieś koło 13 pewnie, bo wiem, ze tollery trochę się opóźniły z wejściem.
My dosłownie 3 minutki koło Twojego piecha stałyśmy, a potem jak uznałyśmy, że Cię nie ma to poszłyśmy. Za rok się zobaczymy mam nadzieję :diabloti::diabloti:
agnethka napisał(a):
Kashdog - a masz może foto suczki - Cocker Spaniel Angielski - czarna, w klasie open zajęła lok.2 ? czy to może być ta powyżej? ona miala debiut na tej wystawie, szukam zdjęć, bo to sucz znajomych ;-)

Mam tylko 2 foty spanieli niestety i to te, które wrzuciłam ;)

Posted

Toller napisał(a):

My się przy ringu 20 min przed Wasza ocene kręciłyśmy, tylko Was nie było nigdzie widać! A potem po ocenie podeszłyśmy Kaśka zdjęcia zrobiła z psiakiem się przywitałyśmy, ale właśnie wlaścicielki nie było widać nigdzie:mad::eviltong:
I tak jakoś szybko wszystko wyszło, bo jak się okazało teraz, Twój mąż powiedział, że się spieszycie no i za bardzo psa nie wymeczyłyśmy ;)

Posted

sator_k_ napisał(a):
My się przy ringu 20 min przed Wasza ocene kręciłyśmy, tylko Was nie było nigdzie widać! A potem po ocenie podeszłyśmy Kaśka zdjęcia zrobiła z psiakiem się przywitałyśmy, ale właśnie wlaścicielki nie było widać nigdzie:mad::eviltong:
I tak jakoś szybko wszystko wyszło, bo jak się okazało teraz, Twój mąż powiedział, że się spieszycie no i za bardzo psa nie wymeczyłyśmy ;)

to już wiem!! ja stałam przy młodym prezenterze bo pokazywałam znajomym jak to wygląda, a małż się sadził na powrót bo pucharek juz udało sie odebrać :P Ale to po ocenie; przed oceną ja siedziałam w kucki w gromadce ludzi, centralnie rpzed ringiem, ślepoty jedne :D

W tej sytuacji nie ma wyjścia- albo nawiedzicie nas w Krakowie, albo zobaczymy się znów dopiero w Kielcach bo na pewno sie wybiorę- za fajnie było zeby to olać na rok przyszły ;)

Fota Ewiqa od flatów, z tyłu ja z zielonymi rączkami, pochylona :D

Posted

Toller napisał(a):
to już wiem!! ja stałam przy młodym prezenterze bo pokazywałam znajomym jak to wygląda, a małż się sadził na powrót bo pucharek juz udało sie odebrać :P Ale to po ocenie; przed oceną ja siedziałam w kucki w gromadce ludzi, centralnie rpzed ringiem, ślepoty jedne :D

W tej sytuacji nie ma wyjścia- albo nawiedzicie nas w Krakowie, albo zobaczymy się znów dopiero w Kielcach bo na pewno sie wybiorę- za fajnie było zeby to olać na rok przyszły ;)

Bo my po psie szukałyśmy, a rude to tylko małe widziałyśmy ;)

A w Krk jak w sezonie letnim to może sie uda wyspępić u rodziców pozwolenie :D

Posted

sator_k_ napisał(a):
Bo my po psie szukałyśmy, a rude to tylko małe widziałyśmy ;)

A w Krk jak w sezonie letnim to może sie uda wyspępić u rodziców pozwolenie :D

dyć koło małęgo rudego siedziałam, bo to wnuczę moje :D w tej grupce właśnie :D

Krak w czerwcu = znaczy Was widzę :)

Posted

Toller napisał(a):
dyć koło małęgo rudego siedziałam, bo to wnuczę moje :D w tej grupce właśnie :D

Krak w czerwcu = znaczy Was widzę :)

To zależy kiedy dokładnie, bo my gimnazjum kończymy i się trzeba do liceum dotać, a wtedy papierkowa robota, ale jakby co to się rodzicom to zrzuci:evil_lol:

A zdjęcie sobie wydrukuje następnym razem i Cię szukać będziemy ;)