Tecia Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 No to ja się też pochwalę:) Choć na ringu nie było tak jak bym marzyła to na honorowym już ne powiem całkiem całkiem :) Desperado i Magic - IV para hodowlana a Dess CWC, CACIB, Zwycięzca i BIS użytków :) to jego 2 BIS użytków w tym roku a ogólnie 5 BIS :) Quote
Frytela Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 Asiaczek - co nieco dało się jednak wykrzesać z tych zdjęć :evil_lol: Quote
Neris Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 A jakiś miłośnik jamników się tu znajdzie? :) Podobno na ringu sędziowanym przez włoskiego sędziego był totalny zamęt i masakra, ale jestem ciekawa kto wziął grupę i rasę SM. Quote
Asiaczek Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 Tecia napisał(a):No to ja się też pochwalę:) Choć na ringu nie było tak jak bym marzyła to na honorowym już ne powiem całkiem całkiem :) Desperado i Magic - IV para hodowlana a Dess CWC, CACIB, Zwycięzca i BIS użytków :) to jego 2 BIS użytków w tym roku a ogólnie 5 BIS :) No, proszę, najstępna zadowolona:) Brawo!!! Frytela napisał(a):Asiaczek - co nieco dało się jednak wykrzesać z tych zdjęć :evil_lol: A jakbym umiała więcej w obróbce fotografii, to pewnie i fotki byłyby jeszcze lepsze... Tak czy siak, dziękuję bardzo Fryteli za fotki:) pzdr. Quote
Flaire Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 Fotki super, pozwalają przeżyć ponownie magię tego dnia. :) Quote
Toller Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 piękne wyniki, jeszcze raz gratulacje!! Quote
Toller Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 Rudzizny Moje! PLiiiz, mogę wkleić do siebie na forum? Bo mnie pytają a my fot nie robiliśmy, pliiiz... Quote
Darianna Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 KAshdog, możesz mi wysłać te foty siedzącego setera z łańcuszkiem? to mój Brando ;) na mail: egoistka83@o2.pl z góry dziękuję :) Dawaj setery jak jeszcze jakiekolwiek masz :) Quote
Kashdog Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 Toller napisał(a):Rudzizny Moje! PLiiiz, mogę wkleić do siebie na forum? Bo mnie pytają a my fot nie robiliśmy, pliiiz... Pewnie ;) Nawet nie wiesz jak wyczekiwałyśmy z sator_k na tollery no i na Fire'a :diabloti: Darianna napisał(a):KAshdog, możesz mi wysłać te foty siedzącego setera z łańcuszkiem? to mój Brando ;-) na mail: egoistka83@o2.pl z góry dziękuję :smile: Dawaj setery jak jeszcze jakiekolwiek masz :smile: Zaraz wyślę :) Mają być w oryginalnym rozmiarze? Tak, wiem . Nawet podchodziłyśmy do Ciebie ;P Rudzielców już żadnych nie mam. Quote
Toller Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 Kashdog napisał(a):Pewnie ;) Nawet nie wiesz jak wyczekiwałyśmy z sator_k na tollery no i na Fire'a :diabloti: Dzięki, ale wciry Wam się sprawiedliwie należą- dlaczego nie podeszłyście? Czekałam na Was :diabloti:, myślałam że w ogóle Was nie ma!!! Tłumaczyć mi się teraz tu pięnie! :evil_lol::eviltong::p Quote
Kashdog Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 Toller napisał(a):Dzięki, ale wciry Wam się sprawiedliwie należą- dlaczego nie podeszłyście? Czekałam na Was :diabloti:, myślałam że w ogóle Was nie ma!!! Tłumaczyć mi się teraz tu pięnie! :evil_lol::eviltong::p Jak to nie podeszłyśmy ?! Podeszłyśmy tylko Twój rudzielec był z facetem, a tak to Dominika coś mówiła, że my na głaski się umówiłyśmy. Gdzieś ty była wtedy :diabloti:? Quote
Toller Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 Kashdog napisał(a):Jak to nie podeszłyśmy ?! Podeszłyśmy tylko Twój rudzielec był z facetem, a tak to Dominika coś mówiła, że my na głaski się umówiłyśmy. Gdzieś ty była wtedy :diabloti:? To mój małż był :D a ja pewnie poszłam po nożyczki :D A o której to było? BO ja naprawdę się tam kręciłam, a już na pewno byłam jak były oceniane Quote
Kashdog Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 Toller napisał(a):To mój małż był :D a ja pewnie poszłam po nożyczki :D A o której to było? BO ja naprawdę się tam kręciłam, a już na pewno byłam jak były oceniane Zapewne tak :diabloti: Noo to było gdzieś koło 13 pewnie, bo wiem, ze tollery trochę się opóźniły z wejściem. My dosłownie 3 minutki koło Twojego piecha stałyśmy, a potem jak uznałyśmy, że Cię nie ma to poszłyśmy. Za rok się zobaczymy mam nadzieję :diabloti::diabloti: agnethka napisał(a):Kashdog - a masz może foto suczki - Cocker Spaniel Angielski - czarna, w klasie open zajęła lok.2 ? czy to może być ta powyżej? ona miala debiut na tej wystawie, szukam zdjęć, bo to sucz znajomych ;-) Mam tylko 2 foty spanieli niestety i to te, które wrzuciłam ;) Quote
sator_k_ Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 Toller napisał(a):To mój małż był :D a ja pewnie poszłam po nożyczki :D A o której to było? BO ja naprawdę się tam kręciłam, a już na pewno byłam jak były oceniane My się przy ringu 20 min przed Wasza ocene kręciłyśmy, tylko Was nie było nigdzie widać! A potem po ocenie podeszłyśmy Kaśka zdjęcia zrobiła z psiakiem się przywitałyśmy, ale właśnie wlaścicielki nie było widać nigdzie:mad::eviltong: I tak jakoś szybko wszystko wyszło, bo jak się okazało teraz, Twój mąż powiedział, że się spieszycie no i za bardzo psa nie wymeczyłyśmy ;) Quote
Toller Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 sator_k_ napisał(a):My się przy ringu 20 min przed Wasza ocene kręciłyśmy, tylko Was nie było nigdzie widać! A potem po ocenie podeszłyśmy Kaśka zdjęcia zrobiła z psiakiem się przywitałyśmy, ale właśnie wlaścicielki nie było widać nigdzie:mad::eviltong: I tak jakoś szybko wszystko wyszło, bo jak się okazało teraz, Twój mąż powiedział, że się spieszycie no i za bardzo psa nie wymeczyłyśmy ;) to już wiem!! ja stałam przy młodym prezenterze bo pokazywałam znajomym jak to wygląda, a małż się sadził na powrót bo pucharek juz udało sie odebrać :P Ale to po ocenie; przed oceną ja siedziałam w kucki w gromadce ludzi, centralnie rpzed ringiem, ślepoty jedne :D W tej sytuacji nie ma wyjścia- albo nawiedzicie nas w Krakowie, albo zobaczymy się znów dopiero w Kielcach bo na pewno sie wybiorę- za fajnie było zeby to olać na rok przyszły ;) Fota Ewiqa od flatów, z tyłu ja z zielonymi rączkami, pochylona :D Quote
sator_k_ Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 Toller napisał(a):to już wiem!! ja stałam przy młodym prezenterze bo pokazywałam znajomym jak to wygląda, a małż się sadził na powrót bo pucharek juz udało sie odebrać :P Ale to po ocenie; przed oceną ja siedziałam w kucki w gromadce ludzi, centralnie rpzed ringiem, ślepoty jedne :D W tej sytuacji nie ma wyjścia- albo nawiedzicie nas w Krakowie, albo zobaczymy się znów dopiero w Kielcach bo na pewno sie wybiorę- za fajnie było zeby to olać na rok przyszły ;) Bo my po psie szukałyśmy, a rude to tylko małe widziałyśmy ;) A w Krk jak w sezonie letnim to może sie uda wyspępić u rodziców pozwolenie :D Quote
Toller Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 sator_k_ napisał(a):Bo my po psie szukałyśmy, a rude to tylko małe widziałyśmy ;) A w Krk jak w sezonie letnim to może sie uda wyspępić u rodziców pozwolenie :D dyć koło małęgo rudego siedziałam, bo to wnuczę moje :D w tej grupce właśnie :D Krak w czerwcu = znaczy Was widzę :) Quote
Kashdog Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 Może uda nam sie do Was wpaść na jakiś psiowy spacerek :D Ale jak coś to my też serdecznie zapraszamy do Kielc na jakiś spacerek ewentualnie trening :lol: Quote
sator_k_ Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 Toller napisał(a):dyć koło małęgo rudego siedziałam, bo to wnuczę moje :D w tej grupce właśnie :D Krak w czerwcu = znaczy Was widzę :) To zależy kiedy dokładnie, bo my gimnazjum kończymy i się trzeba do liceum dotać, a wtedy papierkowa robota, ale jakby co to się rodzicom to zrzuci:evil_lol: A zdjęcie sobie wydrukuje następnym razem i Cię szukać będziemy ;) Quote
Darianna Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 Kashdog - w jak najwiekszym rozmiarze, rzecz jasna z Twoim podpisem żebym pamiętała od kogo je mam :D Quote
Monikaa Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 My "wlecieliśmy" na chwilę w niedzielę :( Ale coś się udało pstryknąć tylko przepraszam za jakość fotek ;/ Quote
psikut_zabrze Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 Toller, spoko ja z Kashdog też nie ogarnełysmy ze my to my :D bo do was to musiaąłm podbic :D nie moglam nie wymiziac psikutowego Bazyla XDD Quote
Recommended Posts