Jump to content
Dogomania

CACIB Kielce 13-14.11.2010

Recommended Posts

• Replies 339
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A ja z takim drobnym pytaniem - czy znalazły by się jakieś zdjęcia dalmatyńczyków? Czy jakikolwiek był na finałach i czy coś zdobył? Jak tak, to czy mogłabym znać przydomek? Z góry dziękuję za odpowiedź.

Ja nie byłam, bo mojej zachciało się pochodzić w pampersach...

Posted

izabela.szczepaniak napisał(a):
Witam i zapraszam do oglądania
Zaznaczam że zdjęcia nie są rewelacyjnej jakości.:roll:

http://foto.onet.pl/cg53f,n2c0ec47z0g6

Iza, jesteś WIELKA!!! Złapałaś moją Ptysię na ringu honorowym! Kradnę ok pliz? :) A jakbyś miała w większej rozdzielczości, cobym sobie mogła Ptysiaka wyciąć, to byłoby super! (Daj znać, czy masz, to ja Ci powiem, o które zdjęcia chodzi i podam maila.)

Dzięki, dzięki, dzięki! Ptyś wygląda super, a to są jedyne jej zdjęcia z Kielc jakie mam (tak naprawdę, to w ogóle jedyne ustawione!)

No nie, no jedno przynajmniej muszę tu wstawić ;). Proszę Państwa, oto Ptyś:

Posted

Bura napisał(a):
Fajne tylko strój do psa nie pasi, nie widać go na tym tle!!!
To było do mnie? Hmmm... Jakby tu powiedzieć... To samo można by rzec o zdjęciu na Twoim awatarze - biały pies, na białym tle, osadzenia ogona na przykład nie widać w ogóle. ;) Ale czasem są konkretne powody dla takich decyzji i tak też było w moim przypadku. Zazwyczaj wystawiam moje AT ubrana w inne kolory, jednakże tutaj wiele powodów złożyło się na taką a nie inną decyzję - na pewno nie była to kwestia przypadku. ;) Niemniej fakt, że jedna nogawka wygląda na krótszą niż druga specjalnie mnie nie cieszy ;)

Posted

Flaire napisał(a):
To było do mnie? Hmmm... Jakby tu powiedzieć... To samo można by rzec o zdjęciu na Twoim awatarze - biały pies, na białym tle, osadzenia ogona na przykład nie widać w ogóle. ;) Ale czasem są konkretne powody dla takich decyzji i tak też było w moim przypadku. Zazwyczaj wystawiam moje AT ubrana w inne kolory, jednakże tutaj wiele powodów złożyło się na taką a nie inną decyzję - na pewno nie była to kwestia przypadku. ;) Niemniej fakt, że jedna nogawka wygląda na krótszą niż druga specjalnie mnie nie cieszy ;)

Avatar swoją drogą ale występ na międzynarodówce chyba zobowiązuje....??

Posted

Bura napisał(a):
Fajne tylko strój do psa nie pasi, nie widać go na tym tle!!!

Ja tam widzę całego psa pięknie pokazanego w dodatku dobrze wkomponowanego w wystawcę. Nie zawsze barwy narodowe wywołują aplauz:)

Posted

agnethka napisał(a):
odnośnie barw narodowych - wg mnie odwracają uwagę od psów (na zdjęciach, bo na żywo nie widziałam...)

Buahaha :D A to mi nowina!! No ciekawe, ciekawe...

Posted

Nie bardzo rozumiem tego typu wymianę zdań... Każdy ma swój styl ubierania się, wystawiania itp... No a poza tym ja lubię kiedy po ubiorze handlera widać z jakiej grupy psiaka wystawia... W obu tych przypadkach jest to wyraźnie widoczne :D

Posted

d_orka napisał(a):
Nie bardzo rozumiem tego typu wymianę zdań... :D

no właśnie w tym problem ,że nie rozumiesz .. że to duży nie takt zwracać komuś uwagę na temat ubioru na forum. Do tego nie trzeba mieć ukończonego Oxfordu :)

Posted

Pozdrawiam wszystkich na forum,

ma ktoś może zdjęcia białej Akity Inu (zw.mł.)?
Osoby towarzyszące niestety troche pokpiły sprawę i wszystkie zdjęcia mojego "żarłacza białego" są rozmazane...
Jestem pewna, że ktoś zdjęcia robił, nawet widziałam jedno (pokazane przez przemiłą panią na aparacie - niestety nie spytałam a kontakt :().
Proszę - pomóżcie :)