Kashdog Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 Shadow9, wiedziałam, że skądś Was kojarzę :diabloti: Więc postarałam się o jakieś foty :cool3: Quote
berdi Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 Ma ktoś może fotki bernardynka z BIS Baby? :) Quote
Darianna Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 A mojego Karmela masz? Na drugiej focie jest po lewej, widac głowę ;) Quote
Zuza i Noddy Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 Ja poszukuje fotek z BIB JUNIOR i Młodego prezentera z soboty ;) Quote
martaryd Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 Witam wszystkich :) Czy ktoś ma może jakieś zdjęcia Siberian Husky???? ;)))))) Quote
macsow1 Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 no to my też się pochwalimy :):) lhasa apso- magic of elegance azurowa amhara- CWC, CACIB, BOB!!! pekińczyk- new performance astarte gold- CWC, CACIB!! pekińczyk- King iz zhasminovogo dvortsa- CWC, CACIB, BOB, BOG3!!!! cavalier- atena złoty kanion- dosk 2/10 Quote
Bura Posted November 15, 2010 Author Posted November 15, 2010 panienkabubu napisał(a):U nas: NOVINKA Rojber FCI - boston terrier - V1, CWC, CACIB, BOS :-) Tegoroczne Kielce to najlepsza wystawa w jakiej miałam przyjemność brać udział w tym roku. RE-WE-LA-CJA ! ! ! Absolutnie popieram!!!! Quote
berdi Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 Bura napisał(a):Absolutnie popieram!!!! Zgadzam się w 100 % SUPER atmosfera i organizacja! Na pewno wrócimy za rok :loveu: Quote
Darianna Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 Mi się bardzo podobały toalety ;) Normalnie luksus w porównaniu z innymi wystawami :) Quote
Asiaczek Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 Zuza i Noddy napisał(a):Ja poszukuje fotek z BIB JUNIOR i Młodego prezentera z soboty ;) Zuzka - ja mam trochę fotek z MP + BIS Junior (sobota). Za chwilę je tutaj wstawię:) A na stro. 23 w tym wątku jest fotka z "pudła" - zajrzyj:) Darianna napisał(a):Mi się bardzo podobały toalety ;) Normalnie luksus w porównaniu z innymi wystawami :) Fakt, luksus. Jedynie toalety na wystawie w Amsterdamie moga konkurować z tymi kieleckimi. Serio-serio:) Darianna Bura Gośka shadow9 Simbik panienkabubu jo-jo macsow1 - gratuluję wyników i pieknych psów:) Pzdr. Quote
Asiaczek Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 MP - sobota, tylko porównanie zwycięzców z gr. młodszej i starszej:) Niestety, wpadłam do hali na samą końcówkę i juz nie zdążyłam zmienic ustawień... Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 Cd. Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 Cd. Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Cdn. Pzdr. Quote
gidelskie-psy Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 Asiaczku czy można ukraść na stronke fote babika Siberiana ..Bardzo proszę... Quote
Asiaczek Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 Cd. BIS Weteranów - sobota Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 gidelski***** napisał(a):Asiaczku czy można ukraść na stronke fote babika Siberiana ..Bardzo proszę... Nie ma sprawy. Podaj mi maila, to wyślę w oryginalnym rozmiarze i wtedy może coś lepszego zrobisz z fotką:) Juz wysłałam maila ze zdjęciem:) Pzdr. Quote
Zuza i Noddy Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 Asiaczek napisał(a):Zuzka - ja mam trochę fotek z MP + BIS Junior (sobota). Za chwilę je tutaj wstawię:) A na stro. 23 w tym wątku jest fotka z "pudła" - zajrzyj:) Fakt, luksus. Jedynie toalety na wystawie w Amsterdamie moga konkurować z tymi kieleckimi. Serio-serio:) Darianna Bura Gośka shadow9 Simbik panienkabubu jo-jo macsow1 - gratuluję wyników i pieknych psów:) Pzdr. Dzięki za fotki, a tamtą z 23 widziałam ;) Quote
Asiaczek Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 Cd. BIS Juniorów Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us WiEcej fotek będzie u mnie w Galerii:) Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 Cd. BOG V Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 Cd. Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Pzdr. Quote
lilix4 Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 A ma ktoś fotki z IX grupy i z ringu pudli? Quote
KT Arts Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 Złapał ktos może w obiektyw jakiegoś nowofundlanda??? Gratulacje dla wszystkich ;) Quote
Shetanka Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 uchwycił ktoś może mojego nagiego peruwiańczyka? Quote
Recommended Posts