sator_k_ Posted November 14, 2010 Posted November 14, 2010 [quote name='zakla']Kashdog widzę, że masz ofsiki- nie wpadła Ci może w obiektyw ciemna czekolada bez białego na ryjku ale za to z ogonem? :lol: Nie wiem czy miał ogon, ale może to Twoje:) Quote
sachma Posted November 14, 2010 Posted November 14, 2010 [quote name='Bura']Dzika dzida, czyli Volzhskiy Talisman EGOR dzisiaj CWC, CACIB, Zw., BOBa zgarnęła multi championka BROCCA FATIMA Nontiscordardime, czyli wszystko zostało w rodzinie :) Mała Chica Bella Bati Bell Najle[sze szcenie w rasie, dziewczyny się [ochwalą pewnie jak z bisów wrócą. :) Igor w sumie nieźle, w porównaniu dziczył, ale p[rzynajmniej dał się ustawić, co już cieszy, to trzeci polski CACib dzikiej dzidy, więc definitywnie jeszcze tylko Rzeszów i kończymy wystawy w Polsce :) Jeżeli ktoś ma foty dzikusa to bardzo poproszę na bura4@onet.pl gratulacje! :) a wiesz jak poszło miniaturom? Quote
Bura Posted November 14, 2010 Author Posted November 14, 2010 sachma napisał(a):gratulacje! :) a wiesz jak poszło miniaturom? Ojjjj... nic nie wiem... Młody Gosi chyba zw mł, nie wiem... Quote
krzysio Posted November 14, 2010 Posted November 14, 2010 Gratulacje Bura dla Igora:multi::multi::multi: Gratuluję wszystkim zadowolonym:multi::multi::multi: A czy ktoś mógłby napisać kto w sznaucerach średniakach i miniaturach/pieprz i sól/- psy i suki wywalczył Caciby i Rasy:) Pozdr Quote
Anari Posted November 14, 2010 Posted November 14, 2010 A ma ktoś może fotki z BiS baby soboty? No i czy ma ktoś może fotki mojego bejbika border collie? ;-) Quote
wiska Posted November 14, 2010 Posted November 14, 2010 ma ktos moze schipperka? :D <prosi> takie male czarne :) Quote
zakla Posted November 14, 2010 Posted November 14, 2010 [quote name='sator_k_']Nie wiem czy miał ogon, ale może to Twoje:) http://img837.imageshack.us/img837/4693/dsc05785n.jpg Ach tak właśnie to moje bite zwierzątko:lol: Szukam jeszcze zdjęć HOKKAIDO piesek jedyny w swojej rasie bejbik, widziałam że ktoś mu strzelał zdjęcia na ringu:razz: Quote
Kashdog Posted November 14, 2010 Posted November 14, 2010 Zakla próbowałam zrobić Wam jakieś lepsze zdjęcie, ale Twoje cudo lecz niestety za bardzo się wierciło ;P I mam tylko takie A tu ciąg dalszy soboty Quote
Dzidtka_Gl Posted November 14, 2010 Posted November 14, 2010 czy ma ktoś fotki z BIS Junior z dzisiaj ? lhasak , który wygrał to THE SPY WHO LOVED ME z Czańca :) baaaaardzo zależy mi na fotce z pudła Quote
Darianna Posted November 14, 2010 Posted November 14, 2010 Dołączam sie o prośbę o fotę z Bis Junior z dziś i BOG 7 grupy - moje rude w obu przypadkach czwarte na pudle było a zdjęć nie mam :) Quote
Darianna Posted November 14, 2010 Posted November 14, 2010 CACIB Kielce Neiven Amor's Arrow (Brando) - ex, 1/2, CWC, res.CACIB (przechodzi w pełny!) (foto by Jabko) Salford Wizard z Arislandu (Karmel) - ex, 1/4, Zw. Mł., Naj Junior w Rasie, BOB, BIS Junior 4, BOG 4 !!! (foto by Dave) Quote
Frytela Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 Yanni napisał(a):Pierwszy raz słyszę, żeby Katowice był śmierdzące i ciasne - to najlepiej przygotowana wystawa w Polsce.Największa hala i bardzo przestronna z sędziami z kilku kontynentów a nie za miedzy !!! A śmierdząca jest wtedy gdy nie posprzataja po sobie włąsciciele psow !!! Ja się zgodzę z opinią Toller, katowice jak dla mnie są na końcu listy jesli chodzi o wystawy halowe. Kielce czy też Poznań oferują dużo lepsze hale ((poznan tylko cenami wymiata :evil_lol: ). W tym roku Kielce wyszły na prowadzenie, duuużo miejsca, można było swobodnie się rozstawić. Niestety Kielce i Poznan raczej wypadają z mojego notesu wystaw, ale to już inna historia. Quote
Gośka Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 Bura napisał(a):Ojjjj... nic nie wiem... Młody Gosi chyba zw mł, nie wiem... Bura "młodemu Gosi" to brakuje do młodzieży dobrych kilka miesięcy ;) Młody jest jeszcze w bejbikach. A poszło nam super. Sędzinie bardzo się podobał, wszystko mamy piękne, dostaliśmy w.o i best baby, na BISie Babyków dostaliśmy się do finałowej 6-tki. Co uważam za ogromne wyróżnienie, bo ilość babyków w różnych maściach i rozmiarach była ogromna. Gdyby ktoś miał fotki tej szóstki to też byłabym wdzięczna za podesłanie. Quote
Bura Posted November 15, 2010 Author Posted November 15, 2010 Gośka napisał(a):Bura "młodemu Gosi" to brakuje do młodzieży dobrych kilka miesięcy ;) Młody jest jeszcze w bejbikach. A poszło nam super. Sędzinie bardzo się podobał, wszystko mamy piękne, dostaliśmy w.o i best baby, na BISie Babyków dostaliśmy się do finałowej 6-tki. Co uważam za ogromne wyróżnienie, bo ilość babyków w różnych maściach i rozmiarach była ogromna. Gdyby ktoś miał fotki tej szóstki to też byłabym wdzięczna za podesłanie. Hm, to dlaczego mi się wydawało, że on modzież??? A, wiem, mówiłaś, że w Rzeszowie już w młodziezy idzie, tak?? No to mj błąd :) Ale gratuluję :) Quote
Gośka Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 No do Rzeszowa może pójść w młodzieży bo akurat kilka dni wcześniej skończy 9-mcy i możemy ew zacząć. Igorowi też gratuluję. Pokazał się super i wg mnie nie dziczył, po prostu ma temperament a to duży plus. Quote
Toller Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 Yanni napisał(a):Pierwszy raz słyszę, żeby Katowice był śmierdzące i ciasne - to najlepiej przygotowana wystawa w Polsce.Największa hala i bardzo przestronna z sędziami z kilku kontynentów a nie za miedzy !!! A śmierdząca jest wtedy gdy nie posprzataja po sobie włąsciciele psow !!! O doborze sędziów dla mojej rasy na przestrzeni lat się przez litość nie wypowiem ;) jeździmy co roku, zawsze jest niewygodnie, mało miejsca, ciasnawe ringi, myląca się obsługa ringowa. Gdyby nie fakt że blisko i często tam sie spotykamy ze znajomymi, omijałabym Katowice szerokim łukiem. Quote
IrishDevils Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 Dla mnie też wystawa udana :) Mój Flash tylko dosk2 Junior Hadling - lokata 1 w grupie starszej!! Handling: SALFORD WIZARD z Arislandu - BOB, BIS Junior 4, BOG4 Neiven AMOR'S ARROW - res.CACIB Garden Star's OCTOBER RAIN -ex2 EVENFLOW SPRING WAKE UP- ex1, CAC,res.CACIB KABAŁA Lekarstwo na Miłość -ex2 SWEET SOUL ALL IRISH GOLD - ex4 Nogi odpadają ale warto było :). Quote
simbik Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 shadow9 napisał(a):Dla mnie też wystawa udana :) Mój Flash tylko dosk2 Junior Hadling - lokata 1 w grupie starszej!! Handling: SALFORD WIZARD z Arislandu - BOB, BIS Junior 4, BOG4 Neiven AMOR'S ARROW - res.CACIB Garden Star's OCTOBER RAIN -ex2 EVENFLOW SPRING WAKE UP- ex1, CAC,res.CACIB KABAŁA Lekarstwo na Miłość -ex2 SWEET SOUL ALL IRISH GOLD - ex4 http://img801.imageshack.us/img801/5595/photo2php2.jpg Nogi odpadają ale warto było :). Super wyglądaliście na BISach :lol:, bardzo fajnie dobrany strój do psa i generalnie taka dobrana para handler - pies :cool2: A mnie jeszcze nosi euforia :sweetCyb: MARCELLO Moloseum I/2 dosk, CWC, CACIB, BOB i II na BOG :lol: Quote
IrishDevils Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 simbik napisał(a):Super wyglądaliście na BISach :lol:, bardzo fajnie dobrany strój do psa i generalnie taka dobrana para handler - pies :cool2: A mnie jeszcze nosi euforia :sweetCyb: MARCELLO Moloseum I/2 dosk, CWC, CACIB, BOB i II na BOG :lol: Dziękuję za miłe słowa :)! Gratuluje również, gorąco kibicowaliśmy wam na BOGu i gratuluje tak pięknego psa. Miło było popatrzeć :). Quote
Darianna Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 O Simbik, to ja z moim Brando stałam obok Ciebie, nawet mają pamiątkowe foto ;) Fajna ta Twoja łaciata krówka :) http://legawce.com/photogallery2.php?photo_id=20445 Quote
panienkabubu Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 U nas: NOVINKA Rojber FCI - boston terrier - V1, CWC, CACIB, BOS :-) Tegoroczne Kielce to najlepsza wystawa w jakiej miałam przyjemność brać udział w tym roku. RE-WE-LA-CJA ! ! ! Quote
jo-jo Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 simbik napisał(a):Super wyglądaliście na BISach :lol:, bardzo fajnie dobrany strój do psa i generalnie taka dobrana para handler - pies :cool2: A mnie jeszcze nosi euforia :sweetCyb: MARCELLO Moloseum I/2 dosk, CWC, CACIB, BOB i II na BOG :lol: [FONT=Century Gothic]a chciałyśmy żeby tylko wygrał klasę:evil_lol: Gratulacje dla Wszystkich !!! :) Chyba z roku na rok coraz bardziej lubię Kieleckie wystawy :) dorzucam jeszcze "swoje" dogi: MARCELLO Moloseum - I dosk., CWC, Zwyc., CACIB, BOB (plus już w Simbikowych rękach II BOG) FABRICIO Giga La Gothica - I W.O., Naj. Szczenię KAMEA KrainaHDanes - I dosk., CWC, Zwyc., CACIB - Ukończony InterChampionat :multi::multi: [/FONT] Quote
Recommended Posts