Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Mnie na dogo wciągnął mój pies, a raczej jego zachowanie a do schroniska zaprosiła mamanabank.

Illa strasznie się ciesze, że również się w takie pomaganie wciągasz :loveu:

• Replies 365
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kaja10014 ja się nie wciągam ja już utonęłam,żle sypiam bo wciąż mi się śnią ,ciągle myślę czy ten już wyzdrowiał czy temu się zagoiła noga czy nie zmarzły bo był mróz i wciąż i wciąż rozmyślam co by trzeba było zrobić żeby było im lepiej.
Zdjęcia Molly z dzisiejszego spacerku
[url]http://foto.onet.pl/pbokn,24cc2s743ccg,u.html?P=5[/url]

Posted

Cudna,szczęśliwa (tak myślę) i mówię wam jak mnie wkurzają ludzie na spacerach kiedy mówią że jest spasiona a ona przytyła tylko pół kilo i to tylko dlatego że jest zima i musi ją coś grzać prawda?Ja i tak ją kocham.

Posted

Przepraszam za off, ale:

[CENTER][B]Bardzo proszę o pomoc :oops:[/B]

[B] Max - psiak uratowany przed morbitalem - od pięciu miesięcy mieszka w hotelu, ma tylko 20 zł stałej deklaracji, na koncie została mu już tylko złotówka [/B][B]:([/B]

[B] Bardzo proszę o pomoc - nawet nie mogę napisać, że jeśli nie będę miała czym płacić, Max wróci do schroniska... On nie ma gdzie wracać, chyba, że do weta pod strzykawkę [/B]:(
[/CENTER]

Wątek Maksa: [url]http://www.dogomania.pl/threads/189585[/url]

Posted

[quote name='Romka']Illa, czy Molly wchłonęło się to wybrzuszenie skórne ,które miała na brzuszku po sterylizacji?Mamy podobny przypadek z inną suczką...[/QUOTE]

Romko może to jest tak jak u mojej Maji, miała po sterylce dużą napuchnietą banie na brzuchu, ona tak pomału rosła, dopiero w kilka dobrych dni po operacji ją zauważyłam, co sie okazało...moja sucz jest nadwrażliwa na nici operacyjne, niestety musiała to mieć znowu cięte i spuszczany ten płyn który tam się zgromadził, zmieniono jej nici i jako tako się to zagoiło, potem miała taki guzek wycinany z głowy i ta sama akcja była, jest uczulona na nici którymi szyją i koniec, może to taka sama przyczyna u tej waszej suczki?

Posted

Przepraszam,że się nie odzywałam tak długo ale same wiecie nie wiem w co ręce wsadzić.:mdleje: Romka ,Molly pięknie wszystko znikło nawet nie wiadomo kiedy,wetka sprawdzała czy czasem nie pękł szew ale nic nie stwierdziła,przypuszczała też że to może być uczulenie na nici ale jak juz pisałam wszystko znikło.:multi:

Posted

illa napisał(a):
Przepraszam,że się nie odzywałam tak długo ale same wiecie nie wiem w co ręce wsadzić.:mdleje: Romka ,Molly pięknie wszystko znikło nawet nie wiadomo kiedy,wetka sprawdzała czy czasem nie pękł szew ale nic nie stwierdziła,przypuszczała też że to może być uczulenie na nici ale jak juz pisałam wszystko znikło.:multi:

No to super,napiszemy do nowej pani Mamby,żeby się nie martwiła...ma to samo...

Posted

A ja chciałam powiedzieć, ze byłam odwiedzic sunieczkę;) Co prawda kawy nie było, ani ciasta:cool3: (no ale spieszno nam było do schronu:diabloti:)...ale Molly była i 2 koty:):) towarzystwo ma się świetnie:loveu:

Posted

:shake:Nie no nie wytrzymam toż to chwyt poniżej pasa !Wytłumaczę Andzia69 była i przysięgam namawiałam ją na kawę ze trzy razy ale "małpiszon"tłumaczył się papiórkami w pracy więc wpadła na sekundę i musiałyśmy spadać do schronu ale ja ją jeszcze zaciągnę na ta kawę i zmuszę do pieszej wycieczki bo doleję do tej kawki coś mocniejszego hehehe:wink:
Na dowód jej opinii wklejam link do zdjęć.
http://foto.onet.pl/pbokn,24cc2s743ccg,u.html?P=5

Posted

Cioteczki zapomniałam o życzeniach świątecznych(oczywiście skleroza) więc w nadchodzącym roku życzę wam abyście znajdowały jak najmniej bezdomnych psiaków,dużo siły do opieki nad już znalezionymi,oby wszystkie miały swoje własne kochające domki,samych pogodnych dni ,zdrówka i jeszcze raz pieniędzy(choćby na benzynę hehehe):calus::popcorn::beerchug::BIG:i oczywiście szampańskiej zabawy.

Posted

illa napisał(a):
Cioteczki zapomniałam o życzeniach świątecznych(oczywiście skleroza) więc w nadchodzącym roku życzę wam abyście znajdowały jak najmniej bezdomnych psiaków,dużo siły do opieki nad już znalezionymi,oby wszystkie miały swoje własne kochające domki,samych pogodnych dni ,zdrówka i jeszcze raz pieniędzy(choćby na benzynę hehehe):calus::popcorn::beerchug::BIG:i oczywiście szampańskiej zabawy.

Illa,bardzo dziękujemy...dla Ciebie tez samych radości ,także z pracy wolontariusza...

• 2 weeks later...
  • 4 weeks later...
Posted

Molusia ma teraz towarzystwo sunię o imieniu Westa(córki) i Biszu wycofany psiak na DT panicznie boi się obroży i smyczy więc jest u mnie żeby się przekonać że nie taki diabeł straszny.