Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 365
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Łatwo powiedzieć ale niestety nie chce się u mnie oddzielić tekst od linku.Molly to urodzona gwiazda jest prze kochana daje sobie robić wszystko łącznie z czesaniem kołtunów juz większość usunęłam a teraz tarza się na dywanie jak dzieci na piasku hahaha.strasznie żałuję że nie mogę wstawic filmu z przyjazdu ale jak syn przybędzie to mi to zrobi.

Posted

Pięknie chodzi na smyczy przy ulicy sie zatrzymuje nie zwraca uwagi na zaczepki innych psów u weta bardzo grzeczna nopoprostu same superki jej daję.
Ciekawostka :syn na swojego Pixelka mówi czasem Stefan więc do Molly powiedział Baśka a ona tak zareagowała jakby to właśnie było jej imię uśmialiśmy się że jak przyjdą na działkę to będziemy wołać:Stefan gdzie Baśka.Ja napewno jej imienia nie zmienię zresztą juz ma książeczkę zdrowia z tym wpisem

Posted

[quote name='majuska']Ale bomba!!! Ale Molly miała farta :) ..i nową dogomaniaczkę nam sunia przy okazji ściągnęła na forum :) Powodzenia dziewczyny na nowej drodze życia !!!![/QUOTE]
Nie chwaląc się:diabloti: miałam nosa,bo domki były,że ho,ho ale ja coś czułam...;)

Posted

Fotorelacja świetna. Powodzenia Molly! :thumbs:

Ale inne pozostały :-(:-(:-(

[quote name='mamanabank']
Żegnaj Molly, powiedz ludziom, że my też tu czekamy

"Do widzenia" na zawsze, już nigdy tu nie wrócę

:p

Posted

Wstałyśmy dziś o 3.15 bo wyszła z pod brodzika moja rekonwalescentka i Molly chop z fotela chciała sie przywitać ale Kropka narobiła takiego rumoru że musiałam interweniować.Tofiś nadal się boi i unika jak może natomiast Tiger swój chłop razem przychodzą na myzianki.Wstawiam link do zdjęć z porannego obchodu okolicy i nie uwierzycie ale jak jej powiem szukaj domku to wie mądrala (chociaż dzisiaj poszłyśmy inną trasą) i bezbłędnie prowadzi,no poprostu jestem szczęśliwa.Zrobiłam jej kubraczek bo p.doktor powiedziała żeby ją nie doziębiać a trudno uniknąć spacerów.Oto moja gwiazda.
http://foto.onet.pl/pbokn,24cc2s743ccg,u.html?P=2