Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='illa']http://kielce.gazeta.pl/kielce/1,35255,8469024,Policja_weszla_do_schroniska_w_Dyminach.html...poczytajcie co sie dzisiaj stało a dopiszę że jeden z psów prawie padał zabrali go do weta gdzie wydalił sam piasek!!!!!!

ju z sama nie wiem czy był jeden...czy 2 - na pwno jeden z połamanymi zebrami, które przebiły płuca nie przezył:(

Illa...ja wiem, ze ci zależy na tej wizycie...ale ja mam problem...nie ma mnie w Kielcach:( dojadę w czwartek albo piatek:( hmmm...a moze ja bym poszła na poadopcyjną zamiast przed?:) bo widzę, że to tylko formalność:):) jak myślicie?

• Replies 365
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='jambi_']ale widzisz Andzike, ja mówiłam serio! z ta tablica ogłoszeniową o której mówi mamanabank to wcale nie głupi pomysł ;)

przecież ludzie, którzy pochowali swoje zwierzaki na "jedynym w Polsce Cmentarzu dla Zwierząt w Koniku Nowym" należą do tych, którym można zaufac w kwestii powierzenia im zwierzaka, a skoro swojego pochowali, byc może wzruszy ich los tych, które domów nie mają

Tam jest tablica ogloszeniowa Fundacji Maja i sporo ludzi się jej przyglądało, ale to co innego niż zobaczyć te psiaki na żywo ;)

[quote name='illa']Andzike jak to nie masz juz kudłaczy a "moja"Molly mam nadzieję że jej nie oddalaś nikomu a może coś pokiełbasiłam bo mnie zimny pot oblał.

Nie, nie Molly już dziewczyny zarezerwowanły dla Ciebie

[quote name='illa']http://kielce.gazeta.pl/kielce/1,35255,8469024,Policja_weszla_do_schroniska_w_Dyminach.html...poczytajcie co sie dzisiaj stało a dopiszę że jeden z psów prawie padał zabrali go do weta gdzie wydalił sam piasek!!!!!!

Sprawa Kielc jest mocno naglośniona na facebooku, namawialiśmy ludzi do wysylania petycji, był spory odzew, mam nadzieję, ze to początek zmian a nie tylko propaganda przedwyborcza... :(

Posted

mamanabank napisał(a):
wklejający oczywiście :-)

Ale właściwie to kto jest kim? No bo jako czytająca skopiowałam link (nie klikałam), wkleiłam w pasek wyszukiwarki dodałam spację, enter i jest. Czyli z czytającej stałam się wklejającą. No, ale najważniejsze, że dzięki tej metodzie link się otwiera. A więc dzięki za podpowiedź.

Posted

Illa,bardzo chętnie przekażemy Molly do Twojego domu,ale w tym tygodniu wieziemy Mimi do Szamotuł,może być problem.Chyba,ze masz kogoś kto mógłby odebrać Molly ze schroniska w Łowiczu.Jeśli nie masz nikogo,kto mógłby odebrać Molly,trzeba czekać do następnego tygodnia.

Posted

andzia69 napisał(a):
dziewczyny - to co z ta wizyta??? Illa ma transport na czwartek:( czy szukać kogoś na wcześniej? bo jak pisalam ja dam radę piatek, sobota dopiero:(

Coś mi się wydaje Andziu,ze pisałyśmy jednocześnie.Jesteśmy za, niech przyjeżdza!:lol:

Posted

Jak sie zalogowałam to z góry przepraszałam za błędy nie dość że jestem nowa to jeszcze stara i nie bardzo umiem skakać po necie ale się uczę bo na naukę nigdy nie za póżno hahaha.Ważne że się staram z całej siły do was dołączyc ciotki klotki.

Posted

Łał czy dobrze widzę NAPRAWDĘ MOGĘ ????????Dajcie adres na PW i melduję się w czwartek HURRRRRAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Posted

illa napisał(a):
Łał czy dobrze widzę NAPRAWDĘ MOGĘ ????????Dajcie adres na PW i melduję się w czwartek HURRRRRAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

a ja się zamelduję poadopcyjnie!:):)

Posted

Jak przez najbliższe 15 minut nie mogłaś się do mnie dodzwonić to znaczy tylko,że rozmawiałam z Illą,która już wszystko wie i pewnie jeszcze dziś zadzwoni do p.Marka,ona nie może się doczekać kiedy Molly będzie u niej.:lol:Już ma całą wyprawkę dla naszej kudłaczki.:lol:W czwartek będzie ,jeszcze nie wie o której,ale mam nadzieję,ze uda nam się z nią spotkać.No to do zobaczenia...

Posted

[quote name='mamanabank']http://kielce.gazeta.pl/kielce/1,35255,8469024,Policja_weszla_do_schroniska_w_Dyminach.html

http://img827.imageshack.us/img827/3115/ulotkax.jpg

bo trzeba wcisnąć spację po wstawieniu linku, a najlepiej enter

a co tam robił Suski? to nie on kiedyś z zażenowaniem mówił o sterylizacji? że odbiera psu charakter czy coś podobnie kretyńskiego?

Cieszę się, że Molly bedzie miała domek :laola:

Posted

Romka napisał(a):
Domyślam się,ze to jest ostatni kontakt jaki przekazałam Andzike.Syn szukał suczki dla rodziców.Tak coś mi się wydaje jak czytam wątek Gajki.

Tak, to ten, nie wiem kto podał Państwu mój numer, ale musieli się trochę nadzwonić - do mnie, do Andzike i do Mantis :)

Posted

Padam do stóp cioteczki dzięki kochane moje i do zobaczyska w czwartek postaram się jak najwczesniej przyjechac zadzwonie jak będę dojeżdżać.Papapa.Idę się rozkoszowac myslami.

Posted

leni356 napisał(a):
Tak, to ten, nie wiem kto podał Państwu mój numer, ale musieli się trochę nadzwonić - do mnie, do Andzike i do Mantis :)

Nr był chyba na psach do adopcji z których skopiowałam tekst ;)
Jak widać Panu zależało na tyle, że nie zraził się taką ilością "pośredników" :D :D :D A najważniejsze, że Gaja już szczęśliwa w nowym domu:)

Posted

[

illa napisał(a):
Jak sie zalogowałam to z góry przepraszałam za błędy nie dość że jestem nowa to jeszcze stara i nie bardzo umiem skakać po necie ale się uczę bo na naukę nigdy nie za póżno hahaha.Ważne że się staram z całej siły do was dołączyc ciotki klotki.

buahahaha... jak to pisała to jeszcze chyba nie doczytała ;) ale zaraz się zreflektowała:

illa napisał(a):

cóż za szał radości! :) :) :)