argusiowa Posted October 1, 2010 Posted October 1, 2010 podeślij najlepiej do Pauli lub Kai na maila to Ci pomogą :D Prawda dziewczyny ?:) Quote
mamanabank Posted October 1, 2010 Posted October 1, 2010 albo po prostu wstaw tutaj link do albumu :-) Quote
majuska Posted October 1, 2010 Posted October 1, 2010 [quote name='illa']Muszę czekać na syna,on mi to pokaże czarno na białym. O tak...mi pokazał syn ( oczywiście z wyrazem twarzy " jak można tego nie wiedzieć " ) i teraz wiem wszystko o wstawianiu zdjęć :) Polecam www.imageshack.us Quote
Romka Posted October 1, 2010 Author Posted October 1, 2010 Pani,której podesłałam Kajkę odpisała,że Kajka jest dla niej psem za starym.Molly była w odpowiednim wieku... Quote
elinka Posted October 1, 2010 Posted October 1, 2010 illa, dobrze, że napisałaś na wątku o swoich kotach. Przynajmniej wiadomo, do jakiego domu Molly trafi. No i witaj na Dogomanii :hand: A tutaj masz instrukcję jak wstawia się zdjęcia: http://www.dogomania.pl/threads/176362-Jak-wstawiAE-zdjAE-cia-na-nowej-dogomanii/page2 Quote
illa Posted October 2, 2010 Posted October 2, 2010 Ok kopiuję adresy-pomocy bo zanim mój kochany synus znajdzie chwilkę to długo nie zobaczycie tych zdjęć.http://foto3.m.onet.pl/_m/e0debd82167d8f692ab8a591707d0faf,6,19,0.jpg Quote
illa Posted October 2, 2010 Posted October 2, 2010 ach widzę moje słoneczko to jest Tajgi 6 latek kot który "mówi","pyskuje" i calym sobą wyraża miłość.....dzięki mamanabank Quote
illa Posted October 2, 2010 Posted October 2, 2010 Teraz mam drugi są na nim obaj moi chłopcy Tajgi przytulający Tifika http://foto0.m.onet.pl/_m/299f8459808b171222f147749d058958,6,19,0.jpg i proszę o pomoc Quote
illa Posted October 2, 2010 Posted October 2, 2010 Dzięki jeszcze raz ,same powiedzcie czy to są kocury czy koteczki i co takie przytulanki moga zrobić duzej dziewczynce?Czekam na nowe zdjęcia Molly i na dzień w którym ją przytulę.Napiszcie czy ma problemy ze skórą bo nie wiem jaki szampon kupić acha i jeszcze jaką je karmę bo to że dla sterylek wiem....ohhh ona musi być u mnie!!!!Zagalopowałam się? Quote
mamanabank Posted October 2, 2010 Posted October 2, 2010 To są kocurki :-) One mają możliwość wychodzenia na dwór? Bo widzę, że Tajgi jest na zewnątrz :-) Nie zagalopowałaś się. Pani wet mówi, że ubytki sierści są spowodowanie niedożywieniem i ciążą. Pod czułą opieką kudełki powinny odrosnąć z czasem. Szampon kupiłabym dla psów długowłosych. Już widzę jaką będzie miała aksamitną sierść, gdy dojdzie do siebie. No i akcesoria do czesania na pewno będą potrzebne. Mam nadzieję, że Mollly przywyknie do wszelkich zabiegów i okaże się cierpliwa :-) Quote
illa Posted October 2, 2010 Posted October 2, 2010 Wszystko jest tylko Molly nie ma.Najpierw zaufanie a potem zabiegi upiekszające i będzie ok.Chłopaki jeżdiły na wakacje to latały po trawce. Quote
Romka Posted October 3, 2010 Author Posted October 3, 2010 Ja nie mam taki cudnych zdjęć jak PsiAniołek ale pokaże jak Molly zachowywała się w sobotę w schronisku: Molly skubie trawkę,wypuściłyśmy ją na chwilę z boksu ,żeby sobie pobiegała Quote
Romka Posted October 3, 2010 Author Posted October 3, 2010 A tu niżej widać brzuszek po sterylizacji Quote
Romka Posted October 3, 2010 Author Posted October 3, 2010 Molly ogląda co dzieje się w schronisku,zobaczcie jak macha ogonkiem i szczeka A tak wyglądają dziewuszki w boksie: Quote
illa Posted October 3, 2010 Posted October 3, 2010 Ha już zacieram ręce i trzymam kciuki.Musi się udać jest taka słodka że tylko do całowania "moje"słoneczko.Widzę że już ranka po zabiegu zagojona to może iść do domu.Wszystko przygotowane i moje chłopaki jakby na nią czekały bo tak duzo ostatnio gadają jak wchodzę do domu i zaglądają kto za mną przyszedł. Quote
E-S Posted October 3, 2010 Posted October 3, 2010 A ja dam znak, że Kaja - sobowtór Molly - ma już indywidualny watek tu: http://www.dogomania.pl/threads/193897-Pi%C4%99kna-kud%C5%82ata-Kaja-uczy-si%C4%99-na-nowo-ufa%C4%87-cz%C5%82owiekowi-i-czeka-na-swojego-cz%C5%82owieka Także gdyby był ktos zakochany w takich słodkich suniach - kudłaczkach, Zdrapkach jak to ja okreslam, to zapraszam do podsyłania tego indywidualnego wątku :) illa - GRATULUJĘ ! Quote
Romka Posted October 4, 2010 Author Posted October 4, 2010 Podsyłam Kajkę a jakże,piszę o tym kilka postów wyżej.Dziś znów były zapytania o Molly,więc maile(2) przekazałam Andzike,na 1 odpowiedziałam osobiście a jeden gdyby nie to,ze dzwonił z nr zastrzeżonego nadaje się na CK.Pan był zainteresowany sznaucerką(czyli Molly) bo ma w domu samczyka i chciałby dla niego towarzyszkę...masakra. Dzwoniła także Illa ,która już nie moze doczekać się wizyty przedadopcyjnej. W sobotę do schroniska przyszła takze pani,która dokarmiała Molly przez około pół roku,ona też chciała ją adoptować. Quote
jambi Posted October 4, 2010 Posted October 4, 2010 Romka, mam nadzieję, że ten "Pan co szuka sznaucerki" odpuści sobie jednak :roll: mówisz z zastrzeżonego? a nic charakterystycznego nie powiedział? Illa, cudne te Twoje kociaki, a Molly jest prze-cudna! :loveu: Quote
Romka Posted October 4, 2010 Author Posted October 4, 2010 No właśnie nic bo już dawno wpisałabym go na CK,teraz może być też bardziej czujny bo zapytałam czy chce rozmnażać pieski,oczywiście zaprzeczył.Może jedno,dzwonił z dziewczyną. Quote
illa Posted October 4, 2010 Posted October 4, 2010 Jambi oczywiscie że Molly jest prze-cudna i dzięki za słowko o moich chłopcach.Uczę się poruszać po forum i przed chwilą przeczytałam jak szybko Mimi towarzyszka Molly poszła do domku ja się chyba nie doczekam na Andzie i "moja "biedna sunia tam siedzi po zabiegu na dworze hmm.Mam tyle pytań dotyczących forum ale na razie jeszcze poczytam.Często jak chcę odpowiedzieć na cytat samo mnie wylogowuje,może to mój komp? Quote
Recommended Posts