Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 365
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dzięki jeszcze raz ,same powiedzcie czy to są kocury czy koteczki i co takie przytulanki moga zrobić duzej dziewczynce?Czekam na nowe zdjęcia Molly i na dzień w którym ją przytulę.Napiszcie czy ma problemy ze skórą bo nie wiem jaki szampon kupić acha i jeszcze jaką je karmę bo to że dla sterylek wiem....ohhh ona musi być u mnie!!!!Zagalopowałam się?

Posted

To są kocurki :-)

One mają możliwość wychodzenia na dwór? Bo widzę, że Tajgi jest na zewnątrz :-)
Nie zagalopowałaś się. Pani wet mówi, że ubytki sierści są spowodowanie niedożywieniem i ciążą. Pod czułą opieką kudełki powinny odrosnąć z czasem. Szampon kupiłabym dla psów długowłosych. Już widzę jaką będzie miała aksamitną sierść, gdy dojdzie do siebie. No i akcesoria do czesania na pewno będą potrzebne. Mam nadzieję, że Mollly przywyknie do wszelkich zabiegów i okaże się cierpliwa :-)

Posted

Wszystko jest tylko Molly nie ma.Najpierw zaufanie a potem zabiegi upiekszające i będzie ok.Chłopaki jeżdiły na wakacje to latały po trawce.

Posted

Ja nie mam taki cudnych zdjęć jak PsiAniołek ale pokaże jak Molly zachowywała się w sobotę w schronisku:

Molly skubie trawkę,wypuściłyśmy ją na chwilę z boksu ,żeby sobie pobiegała

Posted

Ha już zacieram ręce i trzymam kciuki.Musi się udać jest taka słodka że tylko do całowania "moje"słoneczko.Widzę że już ranka po zabiegu zagojona to może iść do domu.Wszystko przygotowane i moje chłopaki jakby na nią czekały bo tak duzo ostatnio gadają jak wchodzę do domu i zaglądają kto za mną przyszedł.

Posted

Podsyłam Kajkę a jakże,piszę o tym kilka postów wyżej.Dziś znów były zapytania o Molly,więc maile(2) przekazałam Andzike,na 1 odpowiedziałam osobiście a jeden gdyby nie to,ze dzwonił z nr zastrzeżonego nadaje się na CK.Pan był zainteresowany sznaucerką(czyli Molly) bo ma w domu samczyka i chciałby dla niego towarzyszkę...masakra.
Dzwoniła także Illa ,która już nie moze doczekać się wizyty przedadopcyjnej.
W sobotę do schroniska przyszła takze pani,która dokarmiała Molly przez około pół roku,ona też chciała ją adoptować.

Posted

Romka, mam nadzieję, że ten "Pan co szuka sznaucerki" odpuści sobie jednak :roll: mówisz z zastrzeżonego? a nic charakterystycznego nie powiedział?

Illa, cudne te Twoje kociaki, a Molly jest prze-cudna! :loveu:

Posted

No właśnie nic bo już dawno wpisałabym go na CK,teraz może być też bardziej czujny bo zapytałam czy chce rozmnażać pieski,oczywiście zaprzeczył.Może jedno,dzwonił z dziewczyną.

Posted

Jambi oczywiscie że Molly jest prze-cudna i dzięki za słowko o moich chłopcach.Uczę się poruszać po forum i przed chwilą przeczytałam jak szybko Mimi towarzyszka Molly poszła do domku ja się chyba nie doczekam na Andzie i "moja "biedna sunia tam siedzi po zabiegu na dworze hmm.Mam tyle pytań dotyczących forum ale na razie jeszcze poczytam.Często jak chcę odpowiedzieć na cytat samo mnie wylogowuje,może to mój komp?