mamanabank Posted September 21, 2010 Posted September 21, 2010 Kontakt http://www.dogomania.pl/threads/171870-%C5%81owicz-Schronisko-dla-Zwierz%C4%85t?p=13354762#post13354762 jest przesympatycznym psiakiem.Poldek trafił do schroniska bo jego opiekun,starszy pan trafił do szpitala psiakiem nie miał kto się zająć.Psiak lubi ludzi i zwierzęta.Jeszcze nie wie,ze jest w schronisku na stałe,jest czyściutki i próbuje zaprzyjażniać się ze wszystkimi psiakami.Ma około 2 lat.Niedawno miał budę i miskę i swojego człowieka.Przykre,ze taki psiaczek musi siedzieć w boksie. więcej zdjęć na stronie 2 POLDEK MA OGŁOSZENIA AKTUALNE DO POŁOWY STYCZNIA 2011 roku Quote
argusiowa Posted September 21, 2010 Posted September 21, 2010 Dziwnie się czuję bo mój wujek ma na imię ...Poldek hihi :) ale czy psi czy człowieczy Poldek klasę trzyma ;) Quote
mamanabank Posted September 21, 2010 Author Posted September 21, 2010 Bez urazy dla Wujka :-) Imię wzięłam z cudownego filmu "Podróż za jeden uśmiech" Pamiętacie? Poldek i Duduś dwóch chłopców podróżujących stopem z Krakowa do Gdańska, itd. :-) Quote
Figafiga Posted September 21, 2010 Posted September 21, 2010 A mi poldek kojarzy się z polonezem ;-) Quote
Romka Posted September 21, 2010 Posted September 21, 2010 mamanabank napisał(a):Bez urazy dla Wujka :-) Imię wzięłam z cudownego filmu "Podróż za jeden uśmiech" Pamiętacie? Poldek i Duduś dwóch chłopców podróżujących stopem z Krakowa do Gdańska, itd. :-) Oczywiście,czasy mojej młodości durnej i tak dalej...Nic o Poldku nie wiemy jutro dowiem się czegoś od p.Marka. Quote
argusiowa Posted September 21, 2010 Posted September 21, 2010 Ba czy kojarzę :) ofkors na tak, mało tego Poldek filmowy czasem u nas zakupy robi ;) Quote
mamanabank Posted September 22, 2010 Author Posted September 22, 2010 Figafiga napisał(a):A mi poldek kojarzy się z polonezem ;-) No padnę zaraz! :-D Quote
Romka Posted September 22, 2010 Posted September 22, 2010 mamanabank napisał(a):No padnę zaraz! :-D Tak ,to prawda on bywa w Łowiczu,sama widziałam go kilka razy. Quote
mamanabank Posted September 22, 2010 Author Posted September 22, 2010 Romka napisał(a):Tak ,to prawda on bywa w Łowiczu,sama widziałam go kilka razy. Wiem, ja też :-D Moja odpowiedź jest do wypowiedzi Figi ;-) Quote
Paula03 Posted September 22, 2010 Posted September 22, 2010 Hej Polduś! Może w sobotę zabierzemy go na spacerek? Quote
Romka Posted September 22, 2010 Posted September 22, 2010 Paula,zrobimy mu dobre zdjęcia.W sobotę bierzemy Molly i Poldka. Quote
mamanabank Posted September 24, 2010 Author Posted September 24, 2010 Poldek wydaje się być bardzo fajnym psiaczkiem, mam nadzieję, że długo na dom nie będzie czekała, mógłby iść w parze z Pianką :-) Quote
kajkoowa Posted September 24, 2010 Posted September 24, 2010 Cześć Poldku :) Poldka poznałyśmy dopiero w boksie Wiki :) Cały czas szczekał i był troszkę przestraszony, że Wiki do nas śmiało podchodzi. Quote
Paula03 Posted September 25, 2010 Posted September 25, 2010 Dzisiaj Poldek miał iść na spacer, ale skończyło się na tym, że wyszedł na trawkę na drugi dziedziniec! Bał się, wolał utrzymywać kontakt z psami niż z nami, ale potem się przełamał i nawet chętnie do nas podchodził! Quote
Romka Posted September 26, 2010 Posted September 26, 2010 Ta karmiąca ręka to pewnie moja.Żeby go troszkę z nami oswoić,otworzyłam jedną puszkę z dostawy Aikowo i Andzike i dawałam małemu z ręki.Był bardzo przestraszony,ale tak jak pisze Mamanabank jest przesympatycznym psiakiem.Poldek trafił do schroniska bo jego opiekun,starszy pan trafił do szpitala psiakiem nie miał kto się zająć.Psiak lubi ludzi i zwierzęta.Jeszcze nie wie,ze jest w schronisku na stałe,jest czyściutki i próbuje zaprzyjażniać się ze wszystkimi psiakami.Ma około 2 lat.Niedawno miał budę i miskę i swojego człowieka.Przykre,ze taki psiaczek musi siedzieć w boksie.Chyba tak trochę wyszedł mi opis.Mamanabank wrzuć to do 1 postu . Polduś czyta gazetę schroniskową. Polduś zaprzyjażnia się z Ernim. W domu Polduś miał na imię Bąbel.Polduś ładniej,ale brzmi podobnie. Quote
Romka Posted September 26, 2010 Posted September 26, 2010 Czy on Wam trochę nie przypomina Tolusia? Quote
mamanabank Posted September 26, 2010 Author Posted September 26, 2010 Tolek na początku też się bał, mam nadzieję, że i Poldek się oswoi, a potem szybko znajdzie dom. Quote
Paula03 Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 I żeby miał taki fajny domek jak Toluś! ;) Quote
argusiowa Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 http://allegro.pl/show_item.php?item=1253853151 to siup Poldzia na świat :) Quote
Romka Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 Teraz ,powinniśmy zająć się Poldkiem,ogłoszenia by się przydały. Quote
Recommended Posts