Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kontakt
http://www.dogomania.pl/threads/171870-%C5%81owicz-Schronisko-dla-Zwierz%C4%85t?p=13354762#post13354762

jest przesympatycznym psiakiem.Poldek trafił do schroniska bo jego opiekun,starszy pan trafił do szpitala psiakiem nie miał kto się zająć.Psiak lubi ludzi i zwierzęta.Jeszcze nie wie,ze jest w schronisku na stałe,jest czyściutki i próbuje zaprzyjażniać się ze wszystkimi psiakami.Ma około 2 lat.Niedawno miał budę i miskę i swojego człowieka.Przykre,ze taki psiaczek musi siedzieć w boksie.

więcej zdjęć na stronie 2

POLDEK MA OGŁOSZENIA AKTUALNE DO POŁOWY STYCZNIA 2011 roku

• Replies 60
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

mamanabank napisał(a):
Bez urazy dla Wujka :-) Imię wzięłam z cudownego filmu "Podróż za jeden uśmiech" Pamiętacie? Poldek i Duduś dwóch chłopców podróżujących stopem z Krakowa do Gdańska, itd. :-)

Oczywiście,czasy mojej młodości durnej i tak dalej...Nic o Poldku nie wiemy jutro dowiem się czegoś od p.Marka.

Posted

Dzisiaj Poldek miał iść na spacer, ale skończyło się na tym, że wyszedł na trawkę na drugi dziedziniec! Bał się, wolał utrzymywać kontakt z psami niż z nami, ale potem się przełamał i nawet chętnie do nas podchodził!

Posted

Ta karmiąca ręka to pewnie moja.Żeby go troszkę z nami oswoić,otworzyłam jedną puszkę z dostawy Aikowo i Andzike i dawałam małemu z ręki.Był bardzo przestraszony,ale tak jak pisze Mamanabank jest przesympatycznym psiakiem.Poldek trafił do schroniska bo jego opiekun,starszy pan trafił do szpitala psiakiem nie miał kto się zająć.Psiak lubi ludzi i zwierzęta.Jeszcze nie wie,ze jest w schronisku na stałe,jest czyściutki i próbuje zaprzyjażniać się ze wszystkimi psiakami.Ma około 2 lat.Niedawno miał budę i miskę i swojego człowieka.Przykre,ze taki psiaczek musi siedzieć w boksie.Chyba tak trochę wyszedł mi opis.Mamanabank wrzuć to do 1 postu .

Polduś czyta gazetę schroniskową.

Polduś zaprzyjażnia się z Ernim.
W domu Polduś miał na imię Bąbel.Polduś ładniej,ale brzmi podobnie.