Andzike Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 Romka napisał(a):Feluś juz w domu tymczasowym,...z lecznicy zabrała go Mamanabank,podobno świetnie chodzi na smyczy...resztę wieści Mamanabank... Dziewczyny, dawajcie, bo ja tu z niecierpliwościu paznokcie obgryzam :D Aż się boję domyślać do kogo trafił:evil_lol: Quote
Romka Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 Andzike napisał(a):Dziewczyny, dawajcie, bo ja tu z niecierpliwościu paznokcie obgryzam :D Aż się boję domyślać do kogo trafił:evil_lol:Spoko,na razie wszystko pod kontrolą...;) Quote
mamanabank Posted October 19, 2010 Author Posted October 19, 2010 No dobrze powiem Wam :-) Felek jest u Perdusi. Pamiętacie mała Perełkę, którą Perdusia zabrała zimą ze śniegu? To jest właśnie ten dom. :-) W lecznicy zrobiłam jedno zdjęcie i padł mi aparat, wrrrr. Ale wieczorem odwiedzimy Felka i zrobimy nowe zdjęcia. On sam bardzo wyszlachetniał przez te kilka dni, stanęły mu uszka, zgubił parę dekagramów, ponieważ był na ścisłej diecie, oczka już zdrowe i się powiększyły. Chodzi jak sarenka i wygląda jak 100% pinczer miniaturowy :-) Na smyczy szedł ładnie, ale nie świetnie ;-) , tzn. bał się samochodów, rozglądał się niepewnie. Teraz ma ranek zapoznawczy z Luną, suczką Perdusi. Za tydzień, po zakończeniu leczenia Felek będzie miał szczepienie. Dzisiaj poprosiłam Panią Wet. o zebranie wszystkich informacji do książeczki. W prezencie z lecznicy dostał też karmę RC na kilka pierwszych dni, ponieważ dieta musi być jeszcze przez jakiś czas utrzymywana, dodatkowo może jeść kurczaka z ryżem, trzy razy dziennie w bardzo małych ilościach, co nie będzie łatwe, bo Felek jest strasznym łakomczuchem i je bardzo łapczywie. Przed chwilą dzwoniłam do Perdusi, wszystko jest w porządku :-) :-) :-) Quote
kajkoowa Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 Świetnie, że Felek bezpieczny! Teraz tylko szukamy domku! Quote
mamanabank Posted October 19, 2010 Author Posted October 19, 2010 A tu to jedno niewydarzone zdjęcie, które zrobiłam zanim mi bateria padła Quote
Romka Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 [quote name='mamanabank']A tu to jedno niewydarzone zdjęcie, które zrobiłam zanim mi bateria padła Feluś super wygląda...Perdusia DZIĘKUJEMY BARDZO!:lol: Quote
Romka Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 I jeszcze jedno spostrzeżenie,Feluś wygląda na spokojnego pieska...nie ma tych szalonych,niespokojnych oczu i ruchów... Quote
illa Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 Feluś trzymamy z Molly kciuki.Mamanabank zdjęcie jak z wystawy pięknie się zaprezentował,wyprężony,główka zadarta super.Jak oglądałam filmiki to Molly mało nie wlazła w monitor teraz leży księżna na podusiach i jest już kanapowcem(moja piękna). Quote
illa Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 illa napisał(a):Feluś trzymamy z Molly kciuki.Mamanabank zdjęcie jak z wystawy pięknie się zaprezentował,wyprężony,główka zadarta super.Jak oglądałam filmiki to Molly mało nie wlazła w monitor teraz leży księżna na podusiach i jest już kanapowcem(moja piękna). Ha ja jak zwykle się zagapiłam i zamiast do ciebie Romka napisałam do mamynabank. Quote
Romka Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 A ja się cieszę ,ze podglądasz nasze wątki...super...nie opuszczaj nas... Quote
argusiowa Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 Feluniu (Felini :D) kochany miziaki na zdrowie od cioteczki argusiowej :) Quote
mamanabank Posted October 19, 2010 Author Posted October 19, 2010 Feluś jest taki wygięty na zdjęciu, bo kilka sekund wcześniej dostał bolesny zastrzyk z antybiotyku, w to miejsce, gdzie ma taką fałdkę na grzbiecie, strasznie lamentował, aż wszedł na głowę Perdusi ale zaraz go z Zuzią utuliły i się uspokoił, na zdjęciu wpatrzony jest w Perdusię. Witaj illa u Feluśka! Quote
Romka Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 Koleżanka Felusia z boksu doczekała się także domku,jutro będzie sterylizowana...domek znaleziony przez p.doktor...w domku 2 koty przygarnięte ze schroniska...domek choc na wsi nie zapowiada się najgorzej.A tu jeszcze Feluś z Bezą. Quote
sylwiaso Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 I ciocia sylwia wita Felunia!!!wszystkiego dobrego pieseczku! Quote
mamanabank Posted October 19, 2010 Author Posted October 19, 2010 Sylwia, na śmierć zapomniałam wysłać Ci smsa - wybacz... Quote
Romka Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 mamanabank napisał(a):Sylwia, na śmierć zapomniałam wysłać Ci smsa - wybacz... Ale ja jej wszystko powiedziałam...;) Quote
Paula03 Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 Super, że Feluś jest u Perdusi! Teraz trzeba mu szybciutko znaleźć domek! Quote
mamanabank Posted October 20, 2010 Author Posted October 20, 2010 Uzupełniłam informację o Felku na pinczerkach w potrzebie http://www.dogomania.pl/threads/178757-Pinczery-miniaturowe-i-psy-w-typie-szukaj%C4%85ce-dom%C3%B3w-z-ca%C5%82ej-Polski.?p=15579906#post15579906 i niedługo wstawię tutaj zdjęcia z wczorajszego spotkania, byle jakie ale są :-) Quote
mamanabank Posted October 20, 2010 Author Posted October 20, 2010 zwróćcie uwagę na felkowe uszy :-D coś się z nimi porobiło :-) Luna, przewodniczka i opiekunka postawa pierwsza klasa :-) Quote
mamanabank Posted October 20, 2010 Author Posted October 20, 2010 Łakomstwo to jego największa wada, trzeba bardzo uważać, żeby nie zrobic mu krzywdy poprzez przekarmienie Przysmak pozwolił mi przytrzymac go chwilę przy sobie, bo ten psiak jest w ciągłym ruchu nie lubimy błysku lampy, szczególnie po oczach mniam... Quote
mamanabank Posted October 20, 2010 Author Posted October 20, 2010 ciąg dalszy mniam... nietoperz to czy mysz? Felek, nie bądź taki, daj kawałek... no daj... Quote
mamanabank Posted October 20, 2010 Author Posted October 20, 2010 macie cos jeszcze? na długość taki jak ogon Luny :-) Takiego domu szukamy Karma od Andzike i Aikowo, dziękujemy :-D Quote
mamanabank Posted October 20, 2010 Author Posted October 20, 2010 A to teraz nie będę jadł? i zbliżenie Quote
mamanabank Posted October 20, 2010 Author Posted October 20, 2010 [video=youtube;W70QH173poc]http://www.youtube.com/watch?v=W70QH173poc[/video] [video=youtube;oX7VkmfBQpw]http://www.youtube.com/watch?v=oX7VkmfBQpw[/video] Quote
Recommended Posts