Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Romka napisał(a):
Feluś juz w domu tymczasowym,...z lecznicy zabrała go Mamanabank,podobno świetnie chodzi na smyczy...resztę wieści Mamanabank...

Dziewczyny, dawajcie, bo ja tu z niecierpliwościu paznokcie obgryzam :D Aż się boję domyślać do kogo trafił:evil_lol:

• Replies 256
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Andzike napisał(a):
Dziewczyny, dawajcie, bo ja tu z niecierpliwościu paznokcie obgryzam :D Aż się boję domyślać do kogo trafił:evil_lol:
Spoko,na razie wszystko pod kontrolą...;)

Posted

No dobrze powiem Wam :-) Felek jest u Perdusi. Pamiętacie mała Perełkę, którą Perdusia zabrała zimą ze śniegu? To jest właśnie ten dom. :-) W lecznicy zrobiłam jedno zdjęcie i padł mi aparat, wrrrr. Ale wieczorem odwiedzimy Felka i zrobimy nowe zdjęcia. On sam bardzo wyszlachetniał przez te kilka dni, stanęły mu uszka, zgubił parę dekagramów, ponieważ był na ścisłej diecie, oczka już zdrowe i się powiększyły. Chodzi jak sarenka i wygląda jak 100% pinczer miniaturowy :-) Na smyczy szedł ładnie, ale nie świetnie ;-) , tzn. bał się samochodów, rozglądał się niepewnie. Teraz ma ranek zapoznawczy z Luną, suczką Perdusi.
Za tydzień, po zakończeniu leczenia Felek będzie miał szczepienie. Dzisiaj poprosiłam Panią Wet. o zebranie wszystkich informacji do książeczki. W prezencie z lecznicy dostał też karmę RC na kilka pierwszych dni, ponieważ dieta musi być jeszcze przez jakiś czas utrzymywana, dodatkowo może jeść kurczaka z ryżem, trzy razy dziennie w bardzo małych ilościach, co nie będzie łatwe, bo Felek jest strasznym łakomczuchem i je bardzo łapczywie. Przed chwilą dzwoniłam do Perdusi, wszystko jest w porządku :-) :-) :-)

Posted

[quote name='mamanabank']A tu to jedno niewydarzone zdjęcie, które zrobiłam zanim mi bateria padła

Feluś super wygląda...Perdusia DZIĘKUJEMY BARDZO!:lol:

Posted

Feluś trzymamy z Molly kciuki.Mamanabank zdjęcie jak z wystawy pięknie się zaprezentował,wyprężony,główka zadarta super.Jak oglądałam filmiki to Molly mało nie wlazła w monitor teraz leży księżna na podusiach i jest już kanapowcem(moja piękna).

Posted

illa napisał(a):
Feluś trzymamy z Molly kciuki.Mamanabank zdjęcie jak z wystawy pięknie się zaprezentował,wyprężony,główka zadarta super.Jak oglądałam filmiki to Molly mało nie wlazła w monitor teraz leży księżna na podusiach i jest już kanapowcem(moja piękna).

Ha ja jak zwykle się zagapiłam i zamiast do ciebie Romka napisałam do mamynabank.

Posted

Feluś jest taki wygięty na zdjęciu, bo kilka sekund wcześniej dostał bolesny zastrzyk z antybiotyku, w to miejsce, gdzie ma taką fałdkę na grzbiecie, strasznie lamentował, aż wszedł na głowę Perdusi ale zaraz go z Zuzią utuliły i się uspokoił, na zdjęciu wpatrzony jest w Perdusię.

Witaj illa u Feluśka!

Posted

Koleżanka Felusia z boksu doczekała się także domku,jutro będzie sterylizowana...domek znaleziony przez p.doktor...w domku 2 koty przygarnięte ze schroniska...domek choc na wsi nie zapowiada się najgorzej.A tu jeszcze Feluś z Bezą.

Posted

Łakomstwo to jego największa wada, trzeba bardzo uważać, żeby nie zrobic mu krzywdy poprzez przekarmienie

Przysmak pozwolił mi przytrzymac go chwilę przy sobie, bo ten psiak jest w ciągłym ruchu

nie lubimy błysku lampy, szczególnie po oczach

mniam...