sylfka Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 Romka napisał(a):Jaka cudna wiadomość...bardzo się cieszymy...niech jednak pilnują kocurka bo ostatnio same złe wieści dostajemy o smutnym losie kocurków z domów gdzie były wydaje się zżyte z psiakami...dziękujemy za zdjęcia...chcemy więcej.:lol::lol::lol: Witam wszystkich:cool1: Naprawde nie ma powodów do zmartwienia jesli chodzi o moją kotkę- ona nie z tych co to dają się pożrec a z tych co to predzej :mad: A poważnie po tym jak moja Kocira zorientowała sie ze suka jest i nie znika odpuścila i w domu zapanowała sielanka. Zojce nie przeszkadza ze kocica robi jej przegląd michy w trakcie jedzenia. jakie plany wobec Zoji? to proste :evil_lol: zoja (jako astborder terier ;))bedzie razem ze zdzichem peją ( notabene ratlerem argentyńskim;)) uczeszczac na rudkowe szkolenia Quote
kajkoowa Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 Witamy na dogomanii :) Świetnie, że jesteś. Czekam na zdjęcia :) Quote
Romka Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 A oto nasz amstaff: Ważą się jego losy.Właściciel psa,jedzi na tirach i nie ma właściwie z nim kontaktu.Pies jest pod opieką jego teścia ,który nie daje sobie z nim rady(pewnie nie wie jak ma z nim postępować).Jeśli chłopak wyrazi zgodę to pies moze pozostać w schronisku i wtedy będzie do adopcji.Sprawa karna wycofana, ludzie dogadali się. Quote
mamanabank Posted October 6, 2010 Author Posted October 6, 2010 [quote name='sylfka']Witam wszystkich:cool1: Naprawde nie ma powodów do zmartwienia jesli chodzi o moją kotkę- ona nie z tych co to dają się pożrec a z tych co to predzej :mad: A poważnie po tym jak moja Kocira zorientowała sie ze suka jest i nie znika odpuścila i w domu zapanowała sielanka. Zojce nie przeszkadza ze kocica robi jej przegląd michy w trakcie jedzenia. jakie plany wobec Zoji? to proste :evil_lol: zoja (jako astborder terier ;))bedzie razem ze zdzichem peją ( notabene ratlerem argentyńskim;)) uczeszczac na rudkowe szkolenia[/QUOTE] Witamy, witamy i dziękujemy za cudne wieści :-) Ja tu zostaję i9 czekam na więcej :-D Quote
Figafiga Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 [quote name='sylfka']Witam wszystkich:cool1: Naprawde nie ma powodów do zmartwienia jesli chodzi o moją kotkę- ona nie z tych co to dają się pożrec a z tych co to predzej :mad: A poważnie po tym jak moja Kocira zorientowała sie ze suka jest i nie znika odpuścila i w domu zapanowała sielanka. Zojce nie przeszkadza ze kocica robi jej przegląd michy w trakcie jedzenia. jakie plany wobec Zoji? to proste :evil_lol: zoja (jako astborder terier ;))bedzie razem ze zdzichem peją ( notabene ratlerem argentyńskim;)) uczeszczac na rudkowe szkolenia[/QUOTE] na Rudkowe szkolenia powiadasz?? a macie może wątek na niebieskim, a tam, po zdjęciach z Rudki Was poznam ;-) pozdrawiam i życzę szczęśliwego życia z Łowiczanka ;-) Quote
mamanabank Posted October 8, 2010 Author Posted October 8, 2010 jeśli macie wątek na niebieskim to ja też poproszę link, czekamy tutaj z największym zainteresowaniem :-D Quote
Figafiga Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 http://www.amstaff-pitbull.eu/viewtopic.php?f=45&t=2265 Znalazłam ;-) super jest Zdzichu ;-) Quote
mamanabank Posted October 8, 2010 Author Posted October 8, 2010 nie wiem czy Sylfka się nie obrazi,a le leeeecę tam :-) Dzięki Figa :-D Quote
Figafiga Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 Nie może się obrazić na mnie, bo ją myszy zjedzą...bądź co bądź, ale jeszcze jestem w dwupaku ;-) Quote
mamanabank Posted October 8, 2010 Author Posted October 8, 2010 Kopiowanie,publikowanie,przywłaszczenie zdjęć jest kradzieżą podlegającą karze zgodnie z Dz.U.1994 nr24 poz.83roz.14. gdyby nie ten podpisik pewnej koleżanki pokazałabym Wam jaki super jest Zdzichu, a tak musita się zalogować :-) a podpis Sylfka masz świetny na niebieskim forum :-D Quote
mamanabank Posted October 8, 2010 Author Posted October 8, 2010 O mam coś jeszcze :-D http://www.amstaff-pitbull.eu/viewtopic.php?f=71&t=4991&p=91382#p91382 Quote
Romka Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 Dziewczyny pies zostaje w schronisku,wczoraj w mojej obecności jego właściciel zrzekł się prawa do psa.Pit,tak ma na imię pies jest zdezorientowany...jest już do adopcji...nie znamy do końca jego charakteru,wiemy tylko,ze zagryzł yorka,nie wiemy tez w jakich okolicznościach.Pomózcie nam znależć dla niego dom... Quote
mamanabank Posted October 9, 2010 Author Posted October 9, 2010 Romka załóz mu watek, dobrze? jego sytuacja nie jest ciekawa, powinien trafić do odpowiedzialnego człowieka, nie wykazuje agresji w stosunku do ludzi ale jesli raz złapał psa, może próbowac ponownie... Quote
Romka Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 [quote name='mamanabank']Romka załóz mu watek, dobrze? jego sytuacja nie jest ciekawa, powinien trafić do odpowiedzialnego człowieka, nie wykazuje agresji w stosunku do ludzi ale jesli raz złapał psa, może próbowac ponownie...[/QUOTE] Prawda,ale może york jak to mały piesek i terier w dodatku dziamgał za dużo i Pepe(takie imię mu dałam)nie zdzierżył... Quote
kajkoowa Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 [quote name='Romka']Prawda,ale może york jak to mały piesek i terier w dodatku dziamgał za dużo i Pepe(takie imię mu dałam)nie zdzierżył...[/QUOTE] O to trzeba zapytac Paule bo ona była świadkiem tej sytuacji i oceni, czy dziamgał ;) Quote
Figafiga Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 Moim zdaniem lepiej pisać od razu w ogłoszeniach, ze do domu bez innych psów. Ttb tak mają, że trzeba je separowac od siebie, choć zdarzaja się wyjątki. Quote
sylfka Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 [quote name='Figafiga']Moim zdaniem lepiej pisać od razu w ogłoszeniach, ze do domu bez innych psów. Ttb tak mają, że trzeba je separowac od siebie, choć zdarzaja się wyjątki.[/QUOTE] hahahah spróbuj teraz mojego ttb zdzicha od zoji odseparowac Quote
sylfka Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 [quote name='sylfka']hahahah spróbuj teraz mojego ttb zdzicha od zoji odseparowac[/QUOTE] kocica poszczuje za każdą takową próbę Quote
Figafiga Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 Ale to inny przypadek i nie warto ryzykować z tym psiakiem, skoro zagryzł psa. Jeden jest taki, a drugi taki. A, że Zdzichu tak się w Zoi zakochał to dobrze!!!a i widzę, że kocica pogoni go ;-) Quote
doddy Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 W razie co to z naszych obserwacji Pepe w schroniska wynika, że nie lubi ani psów, ani kotów. Na Waszego schroniskowego Whiskasa to mu się mord załączył. Quote
Paula03 Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 [quote name='Romka']Prawda,ale może york jak to mały piesek i terier w dodatku dziamgał za dużo i Pepe(takie imię mu dałam)nie zdzierżył...[/QUOTE] York był spokojny, nie zaczynał, chciał się tylko z nim powąchać... Moim zdaniem powinien iść do domu, gdzie nie ma psów. Quote
sylfka Posted October 10, 2010 Posted October 10, 2010 Witajcie. Zoja to cudowna suka ale jak kazda róza ma kolce tak i zojca ma swoje drugie ja:diabloti: przez pierwsze dni wydawało sie ze to niesmiala zalekniona sunia- taka kupka nieszczescia. wystarczyły raptem 3 dni z ADHD-eowcem Peją i Zoja nie tylko sie dostosowała ale jak to mówią uczeń przerósł mistrza:diabloti: teraz to ona jest prowodyrem wszelkich legalnych i nielegalnych:razz: zabaw w domu.ponadto walczymy z porannym sikaniem w domu- niestety zdarza sie to bez względu na to ile minęło czasu od ostatniego spaceru. ponadto o czym poinformowali mnie tzw życzliwi sąsiedzi jak jestem w pracy( na ten czas tj ok 6-7 g zojka jest w klatce) suka wg nich wyje.....A niech wyje kochane suczydło i płuca trenuje:lol: tego nie zamierzam zwalczac:evil_lol: powiem szczerze ze zoja z poczatku taka zalękniona itd wydawała sie jak dla mnie za grzeczna...ja lubie psy z charrrrrrakterem ....Ona juz to wie.......pozdrawiamy zapraszamy na niebieskie fo gdzie Zdzichu-Peja ma wspólny z Zojcą watek Quote
Recommended Posts