Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Romka napisał(a):
Jaka cudna wiadomość...bardzo się cieszymy...niech jednak pilnują kocurka bo ostatnio same złe wieści dostajemy o smutnym losie kocurków z domów gdzie były wydaje się zżyte z psiakami...dziękujemy za zdjęcia...chcemy więcej.:lol::lol::lol:
Witam wszystkich:cool1: Naprawde nie ma powodów do zmartwienia jesli chodzi o moją kotkę- ona nie z tych co to dają się pożrec a z tych co to predzej :mad: A poważnie po tym jak moja Kocira zorientowała sie ze suka jest i nie znika odpuścila i w domu zapanowała sielanka. Zojce nie przeszkadza ze kocica robi jej przegląd michy w trakcie jedzenia. jakie plany wobec Zoji? to proste :evil_lol: zoja (jako astborder terier ;))bedzie razem ze zdzichem peją ( notabene ratlerem argentyńskim;)) uczeszczac na rudkowe szkolenia

• Replies 256
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A oto nasz amstaff:

Ważą się jego losy.Właściciel psa,jedzi na tirach i nie ma właściwie z nim kontaktu.Pies jest pod opieką jego teścia ,który nie daje sobie z nim rady(pewnie nie wie jak ma z nim postępować).Jeśli chłopak wyrazi zgodę to pies moze pozostać w schronisku i wtedy będzie do adopcji.Sprawa karna wycofana, ludzie dogadali się.

Posted

[quote name='sylfka']Witam wszystkich:cool1: Naprawde nie ma powodów do zmartwienia jesli chodzi o moją kotkę- ona nie z tych co to dają się pożrec a z tych co to predzej :mad: A poważnie po tym jak moja Kocira zorientowała sie ze suka jest i nie znika odpuścila i w domu zapanowała sielanka. Zojce nie przeszkadza ze kocica robi jej przegląd michy w trakcie jedzenia. jakie plany wobec Zoji? to proste :evil_lol: zoja (jako astborder terier ;))bedzie razem ze zdzichem peją ( notabene ratlerem argentyńskim;)) uczeszczac na rudkowe szkolenia[/QUOTE]

Witamy, witamy i dziękujemy za cudne wieści :-)
Ja tu zostaję i9 czekam na więcej :-D

Posted

[quote name='sylfka']Witam wszystkich:cool1: Naprawde nie ma powodów do zmartwienia jesli chodzi o moją kotkę- ona nie z tych co to dają się pożrec a z tych co to predzej :mad: A poważnie po tym jak moja Kocira zorientowała sie ze suka jest i nie znika odpuścila i w domu zapanowała sielanka. Zojce nie przeszkadza ze kocica robi jej przegląd michy w trakcie jedzenia. jakie plany wobec Zoji? to proste :evil_lol: zoja (jako astborder terier ;))bedzie razem ze zdzichem peją ( notabene ratlerem argentyńskim;)) uczeszczac na rudkowe szkolenia[/QUOTE]

na Rudkowe szkolenia powiadasz?? a macie może wątek na niebieskim, a tam, po zdjęciach z Rudki Was poznam ;-) pozdrawiam i życzę szczęśliwego życia z Łowiczanka ;-)

Posted

Kopiowanie,publikowanie,przywłaszczenie zdjęć jest kradzieżą podlegającą karze zgodnie z Dz.U.1994 nr24 poz.83roz.14.

gdyby nie ten podpisik pewnej koleżanki pokazałabym Wam jaki super jest Zdzichu, a tak musita się zalogować :-)

a podpis Sylfka masz świetny na niebieskim forum :-D

Posted

Dziewczyny pies zostaje w schronisku,wczoraj w mojej obecności jego właściciel zrzekł się prawa do psa.Pit,tak ma na imię pies jest zdezorientowany...jest już do adopcji...nie znamy do końca jego charakteru,wiemy tylko,ze zagryzł yorka,nie wiemy tez w jakich okolicznościach.Pomózcie nam znależć dla niego dom...

Posted

Romka załóz mu watek, dobrze? jego sytuacja nie jest ciekawa, powinien trafić do odpowiedzialnego człowieka, nie wykazuje agresji w stosunku do ludzi ale jesli raz złapał psa, może próbowac ponownie...

Posted

[quote name='mamanabank']Romka załóz mu watek, dobrze? jego sytuacja nie jest ciekawa, powinien trafić do odpowiedzialnego człowieka, nie wykazuje agresji w stosunku do ludzi ale jesli raz złapał psa, może próbowac ponownie...[/QUOTE]
Prawda,ale może york jak to mały piesek i terier w dodatku dziamgał za dużo i Pepe(takie imię mu dałam)nie zdzierżył...

Posted

[quote name='Romka']Prawda,ale może york jak to mały piesek i terier w dodatku dziamgał za dużo i Pepe(takie imię mu dałam)nie zdzierżył...[/QUOTE]
O to trzeba zapytac Paule bo ona była świadkiem tej sytuacji i oceni, czy dziamgał ;)

Posted

[quote name='Figafiga']Moim zdaniem lepiej pisać od razu w ogłoszeniach, ze do domu bez innych psów. Ttb tak mają, że trzeba je separowac od siebie, choć zdarzaja się wyjątki.[/QUOTE]
hahahah spróbuj teraz mojego ttb zdzicha od zoji odseparowac

Posted

Ale to inny przypadek i nie warto ryzykować z tym psiakiem, skoro zagryzł psa. Jeden jest taki, a drugi taki. A, że Zdzichu tak się w Zoi zakochał to dobrze!!!a i widzę, że kocica pogoni go ;-)

Posted

W razie co to z naszych obserwacji Pepe w schroniska wynika, że nie lubi ani psów, ani kotów. Na Waszego schroniskowego Whiskasa to mu się mord załączył.

Posted

[quote name='Romka']Prawda,ale może york jak to mały piesek i terier w dodatku dziamgał za dużo i Pepe(takie imię mu dałam)nie zdzierżył...[/QUOTE]

York był spokojny, nie zaczynał, chciał się tylko z nim powąchać...

Moim zdaniem powinien iść do domu, gdzie nie ma psów.

Posted

Witajcie. Zoja to cudowna suka ale jak kazda róza ma kolce tak i zojca ma swoje drugie ja:diabloti: przez pierwsze dni wydawało sie ze to niesmiala zalekniona sunia- taka kupka nieszczescia. wystarczyły raptem 3 dni z ADHD-eowcem Peją i Zoja nie tylko sie dostosowała ale jak to mówią uczeń przerósł mistrza:diabloti: teraz to ona jest prowodyrem wszelkich legalnych i nielegalnych:razz: zabaw w domu.ponadto walczymy z porannym sikaniem w domu- niestety zdarza sie to bez względu na to ile minęło czasu od ostatniego spaceru. ponadto o czym poinformowali mnie tzw życzliwi sąsiedzi jak jestem w pracy( na ten czas tj ok 6-7 g zojka jest w klatce) suka wg nich wyje.....A niech wyje kochane suczydło i płuca trenuje:lol: tego nie zamierzam zwalczac:evil_lol: powiem szczerze ze zoja z poczatku taka zalękniona itd wydawała sie jak dla mnie za grzeczna...ja lubie psy z charrrrrrakterem ....Ona juz to wie.......pozdrawiamy zapraszamy na niebieskie fo gdzie Zdzichu-Peja ma wspólny z Zojcą watek