Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 256
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

bylismy u weta miałam na wscieklizne szczepic w maju ale zrobilismy to dzis bo ja jełop posiałam gdzies zaswiadczenie zojci o szczepieniu . dostalismy tez hydroksyzyne na jej leki przed autobusem. wyprobujemy dzis i jesli nie zadziała to jutro znow do weta i bedziemy zmieniac lek

Posted

I bardzo dobrze, że lala się lansowała w Rudzce.
Sylwia, 22.05.2011 jest zlot Fundacji AST o 13 w Lasku Kabackim jeśli masz ochotę nas odwiedzić. :)

Posted

witamy ponownie i dołaczamy obiecane fotki . Na razie sa to zdj z socjalizacji treningu pewnosci i prób z IPO

Co do obrózek to zojka miała tam tylko 2: fioletowo-różową w kwiatki i czarną w białe diabełki ;))
Jak tylko zdobedziemy nowe fotki to napewno wstawie

Posted

A tera wyjasnie o co biegało z suką. pierwszego dnia szkolenia zojka bardzo sie denerwowała i była niespokojna , Zeby ja odstresowac Mariusz stwierdził ze wystarczy jej zeby po prostu była na placu i obserwowała oraz przyzwyczaiła sie do grupy zarówno ludzi i psów, pierwsze IPO zojka bała sie nawet zabawy szmatka z Mariuszem nie mówiac o jakimkolwiek kontakcie z nim. Drugi dzien i PRZEŁOM . Zojeczka nie tylko poddchodziła smielej do Mariusza ale nawet chetnie sie z nim bawiła i to klinem,Nadal jednak nie pozwalała mu na dotyk z jego strony.3 dzien i kolejne zaskoczenie .Sucz dała sie dotykac wszedzie poza obrębem głowy.jednym słowem nabrała tej pewnoscI TAK W KRÓTKIM CZASIE!! Ale tak to jest jak sie ma do czynienia z fachowcem i znawca bullowatych.W warunkach domowych takie rzeczy sa awykonalne . Najwiekszy szok to powrót do domu Zojcia bezstresowo ( i nie nacpałam jej prochami!!!!) weszła do autobusu tak jakby od zawsze nimi jeżdziła. Wierze ze nastepne treningi ( nastepny juz prawdopodobnie w 2 weekend czerwca na ktory oczywiscie jedziemy )to bardziej WYDOBĘDĄ PRWADZIWE OBLICZE SUNI:eviltong:

Posted

a zeby nie było tak sielsko przedstawiam sztukę pt << Kłótnie małżeńskie >>
ZOJA- Mówiłam zebys głebiej kopał bo micha nadal pusta

PEJA- A goń sie babo i sama sie postaraj o robaczki na podwieczorek
ZOJA- Ty, Zdzichu -nie podskakuj bo po uszach będzie

Posted

[quote name='Romka']Ale wilkołaki...a jakie zębiska mają...no Zojka to chyba jest hersztem w domu...[/QUOTE]
Hersztem??? hahahaha zojka jak typowa baba duzo gada ale nic poza tym

Posted

[quote name='sylfka']Hersztem??? hahahaha zojka jak typowa baba duzo gada ale nic poza tym[/QUOTE]
Głównym hersztem jesteś Ty,nie da się ukryć :diabloti:...ale w psim stadzie, to chyba ona rządzi...czy Peja?

Posted

tak powaznie to w domu ustalone jest ze nr 1 -ja nr 2 synek potem kocira potem peja a zojka na końcu. czyli w kolejnosci przybyciaq do domu a poza tym psy musza wiedziec ze kotki sie nie rusza zeby nie wiem co i ze gdy np kot podchodzi do ich mich musza usiasc i poczekac az ona zrobi im przegląd Zoja prowokuje zabawy z peja itd ale to peja ma decydyjacy głos i to on konczy i ona sie podporzadkowywuje mu. generalnie czasmi to ja musze zakonczyc zabawy jesli widze ze troche za ostro sobie poczynają.

Posted

tak naprawde to one tak sie bawiły-tych którzy nie znają bullowatych takie zabawy bardzo czesto przerazaja ich i bardzo czesto słyszałam ze organizuje walki psów hahaha podczas gdy choc wygląda to brutalnie ale psy swietnie sie bawiły..

Posted

A teraz zacytuje opinie Mariusza o Zojce po jej pierwszym treningu
""Zoja, po przygodach z wejsciem do autobusu jesli przy powrocie zniknely problrmy to mysle ze wykonalismy dobra prace. Ladne podjecie pracy przez psa na posluszenstwie i zajeciach wzmacniajacych psychike. Mysle ze pogrzebalismy najwieksze demony dalej pojdzie juz znacznie lepiej.""

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
Posted

witamy z Zojką
nowe zdj gwiazdeczki niebawem . Na razie trwają przygotowania na kolejne szkolenie w Rudce które odbędzie sie w dniach 10-12 czerwca. Myslę ze Zoja już zapoznała się z tym co ją tam czeka i tym razem pójdzie jeszcze lepiej.
PS .Na jej zwrot nadal nie macie co liczyć tam w Łowiczu :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

sylfka napisał(a):
witamy z Zojką
nowe zdj gwiazdeczki niebawem . Na razie trwają przygotowania na kolejne szkolenie w Rudce które odbędzie sie w dniach 10-12 czerwca. Myslę ze Zoja już zapoznała się z tym co ją tam czeka i tym razem pójdzie jeszcze lepiej.
PS .Na jej zwrot nadal nie macie co liczyć tam w Łowiczu :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Szkoda, bardzo nam jej brakuje kurna :eviltong:

Posted

mamanabank napisał(a):

no to jaki problem????? ZAPRASZAMY!!!!!!Pifko setka czy galaretka zawsze sie znajdzie :))

Posted

mamanabank napisał(a):

Zapomniałaś dodać wraz z Zulą ,która jest w schronisku i Majeczką,która jest w hoteliku...:p

Posted

Romka napisał(a):
Zapomniałaś dodać wraz z Zulą ,która jest w schronisku i Majeczką,która jest w hoteliku...:p

Zoja, Zula, Majka... za tą drugą już powoli zaczynam tęsknić, cholera jasna! (czyt. spadaj Zula z bidula!) :multi:
Majka też się doczeka, daję jej czas do połowy czerwca i ani dnia dłużej!

Posted

mamanabank napisał(a):
Zoja, Zula, Majka... za tą drugą już powoli zaczynam tęsknić, cholera jasna! (czyt. spadaj Zula z bidula!) :multi:
Majka też się doczeka, daję jej czas do połowy czerwca i ani dnia dłużej!

Ten Twój tekst o Zuli z bidula damy na wątek jak już wszystko ustalimy z adopcją...