sylfka Posted April 18, 2011 Posted April 18, 2011 cielątko i reszta stadka dziękuje za miłe komentarze-niebawem nastepne zdj Quote
sylfka Posted April 18, 2011 Posted April 18, 2011 Kaja10014 napisał(a):Piękne suczydło :loveu: a jakie kochane...... Quote
mamanabank Posted April 18, 2011 Author Posted April 18, 2011 A Twoje w końcu na zawsze? Umowęś podpisała, hę, czy tylko klatę oddałaś? :-) Quote
doddy Posted April 18, 2011 Posted April 18, 2011 Podpisała umowę :) Już nie będę taka zła se pomyślała i wzięła ze sobą umowę :) Quote
sylfka Posted April 18, 2011 Posted April 18, 2011 no pewnie ze na ZAWSZE....Umowa jest wiec czy chcecie cz nie suka skazana na dozywocie u mnie ...klatki nie ma .został kocyk i to tam suka idzie jak ja wychodze i chyba tam cały czas lezy bo dopiero jak wracam to dupsko podnosi a dwa ze NIC!!!!!! NIE ZOSTA~ŁO ZEZARTE ANI ZNISZCZONE Quote
sylfka Posted April 18, 2011 Posted April 18, 2011 wracam z pracy i tak zastałam towarzystwo......i nie ma winnego ktory przeciągnął kuwete z zawartoscią po całym mieszkaniu Quote
sylfka Posted April 19, 2011 Posted April 19, 2011 :klacz::klacz::klacz::klacz:Kochana Zojeczka nauczyła sie dziś aportowac !!!!! Quote
mamanabank Posted April 20, 2011 Author Posted April 20, 2011 Niezła z niej gadżeciara :-D Twarzowe, stylowe, w sam raz na lans w Rudce :-) Quote
sylfka Posted April 20, 2011 Posted April 20, 2011 ..no w końcu z łowicza to i lansik musi byc :lol: Quote
sylfka Posted April 22, 2011 Posted April 22, 2011 Wszystkim ( wolontariuszom,dogomaniakom , pracownikom schronu w Łowiczu . Keiti , Fundacji AST i innym)którzy się przyczynili do tego że sunia mieszka ze mną Wesołego Alleluja Quote
Romka Posted April 25, 2011 Posted April 25, 2011 Sylfka,to już prawie po Świętach a my Ci nawet nie podziękowałyśmy za życzenia...no to niniejszym DZIĘKUJĘ BARDZO i mam nadzieję,że Twoje były równie wesołe i spokojne jak moje...:lol::lol::lol: Quote
sylfka Posted April 26, 2011 Posted April 26, 2011 witajcie ciotki. dzis sunia po raz pierwszy jechała autobusem( przymiarka do sobotniej podrózy do rudki) . na razie to był tylko 1 przystanek cóz wejscie było w miare- gorzej po zamknieciu się drzwi Sunia spanikowała troche ale mysle ze obecnosc peji i jego opanowanie troche jej pomagła w tym strachu..jutro zrobimy troche dłuzsza przejażdzke -mysle ze jakies 3 przystanki żeby za bardzo nie wystraszyć sunki.dobrze ze juz dawno przyzwyczaiłam zojke do kaganca bo mysle ze kaganiec i jazda autobusem to by był za duzy stres dla niej Quote
sylfka Posted April 27, 2011 Posted April 27, 2011 i dooopa.....zoja tak sie zestrachała ze przepusciliśmy 11 autobusów. . niestety trzeba bedzie przed wyjazdem isc do weta i zaaplikowac suczy cos na uspokojenie :(( mam powazne obawy ze jesli jej czegos nie podam to w trakcie podrózy istnieje realna grozba ze nas wyrzucą z autobusu. skonsultują z wetka co podac zeby sie uspokoiła ale na tyle słabe zeby jej nie sciełoi zeby sucz mogła jednak w sobote cwiczyc.. choc zawsze moge niuni odpuscic jeden dzien cwiczen Quote
mamanabank Posted April 27, 2011 Author Posted April 27, 2011 tego się obawiałam, że za drugim razem nie pójdzie tak łatwo... Quote
Romka Posted April 27, 2011 Posted April 27, 2011 sylfka napisał(a):i dooopa.....zoja tak sie zestrachała ze przepusciliśmy 11 autobusów. . niestety trzeba bedzie przed wyjazdem isc do weta i zaaplikowac suczy cos na uspokojenie :(( mam powazne obawy ze jesli jej czegos nie podam to w trakcie podrózy istnieje realna grozba ze nas wyrzucą z autobusu. skonsultują z wetka co podac zeby sie uspokoiła ale na tyle słabe zeby jej nie sciełoi zeby sucz mogła jednak w sobote cwiczyc.. choc zawsze moge niuni odpuscic jeden dzien cwiczen Sylfka,no ja Cię podziwiam,masz cierpliwość...:lol: Quote
sylfka Posted April 27, 2011 Posted April 27, 2011 a co mi zostało jak nie cierpliwosc??;) zawsze jest jeszcze jedno wyjscie....narkoza i zojka w torbie jak np yoreczek do rudki pojedzie hahahaha bo pojechac i dijechac tam musimy ....opcja ze sucz zostaje w domu nie wchodzi ABSOLUTNIE w rachube.:) Quote
sylfka Posted April 27, 2011 Posted April 27, 2011 doddy napisał(a):Dacie radę, twarde baby jesteście. ale jaaakbym kieeedys jeszcze jakiegoś od Ciebie psa brała na DT to pamietaj ze ma byc sprawdzony pod kątem jazdy transportem miejskim chyba ze w pakiecie do psa dostane auto z szoferem:diabloti: starzeje sie juz i zabraknie mi juz sił na takie nauki z nastepnym psem Quote
Recommended Posts