Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 256
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

no pewnie ze na ZAWSZE....Umowa jest wiec czy chcecie cz nie suka skazana na dozywocie u mnie ...klatki nie ma .został kocyk i to tam suka idzie jak ja wychodze i chyba tam cały czas lezy bo dopiero jak wracam to dupsko podnosi a dwa ze NIC!!!!!! NIE ZOSTA~ŁO ZEZARTE ANI ZNISZCZONE

Posted

Wszystkim ( wolontariuszom,dogomaniakom , pracownikom schronu w Łowiczu . Keiti , Fundacji AST i innym)którzy się przyczynili do tego że sunia mieszka ze mną Wesołego Alleluja

Posted

Sylfka,to już prawie po Świętach a my Ci nawet nie podziękowałyśmy za życzenia...no to niniejszym DZIĘKUJĘ BARDZO i mam nadzieję,że Twoje były równie wesołe i spokojne jak moje...:lol::lol::lol:

Posted

witajcie ciotki. dzis sunia po raz pierwszy jechała autobusem( przymiarka do sobotniej podrózy do rudki) . na razie to był tylko 1 przystanek cóz wejscie było w miare- gorzej po zamknieciu się drzwi Sunia spanikowała troche ale mysle ze obecnosc peji i jego opanowanie troche jej pomagła w tym strachu..jutro zrobimy troche dłuzsza przejażdzke -mysle ze jakies 3 przystanki żeby za bardzo nie wystraszyć sunki.dobrze ze juz dawno przyzwyczaiłam zojke do kaganca bo mysle ze kaganiec i jazda autobusem to by był za duzy stres dla niej

Posted

i dooopa.....zoja tak sie zestrachała ze przepusciliśmy 11 autobusów. . niestety trzeba bedzie przed wyjazdem isc do weta i zaaplikowac suczy cos na uspokojenie :(( mam powazne obawy ze jesli jej czegos nie podam to w trakcie podrózy istnieje realna grozba ze nas wyrzucą z autobusu. skonsultują z wetka co podac zeby sie uspokoiła ale na tyle słabe zeby jej nie sciełoi zeby sucz mogła jednak w sobote cwiczyc.. choc zawsze moge niuni odpuscic jeden dzien cwiczen

Posted

sylfka napisał(a):
i dooopa.....zoja tak sie zestrachała ze przepusciliśmy 11 autobusów. . niestety trzeba bedzie przed wyjazdem isc do weta i zaaplikowac suczy cos na uspokojenie :(( mam powazne obawy ze jesli jej czegos nie podam to w trakcie podrózy istnieje realna grozba ze nas wyrzucą z autobusu. skonsultują z wetka co podac zeby sie uspokoiła ale na tyle słabe zeby jej nie sciełoi zeby sucz mogła jednak w sobote cwiczyc.. choc zawsze moge niuni odpuscic jeden dzien cwiczen

Sylfka,no ja Cię podziwiam,masz cierpliwość...:lol:

Posted

a co mi zostało jak nie cierpliwosc??;) zawsze jest jeszcze jedno wyjscie....narkoza i zojka w torbie jak np yoreczek do rudki pojedzie hahahaha bo pojechac i dijechac tam musimy ....opcja ze sucz zostaje w domu nie wchodzi ABSOLUTNIE w rachube.:)

Posted

doddy napisał(a):
Dacie radę, twarde baby jesteście.

ale jaaakbym kieeedys jeszcze jakiegoś od Ciebie psa brała na DT to pamietaj ze ma byc sprawdzony pod kątem jazdy transportem miejskim chyba ze w pakiecie do psa dostane auto z szoferem:diabloti: starzeje sie juz i zabraknie mi juz sił na takie nauki z nastepnym psem