mamanabank Posted March 25, 2011 Author Posted March 25, 2011 i każda babka o tym wie, nawet ta na czterech łapach :-) Quote
sylfka Posted March 26, 2011 Posted March 26, 2011 witam. dzieki za komentarze .Co poniektore ciotki juz wiedzą ale poinformuje reszte ...A wiec juz niebawem bo 30 kwietnia Zoja- zwana Zośką( i koza :lol:) wyjeżdza na swoje pierwsze szkolenie -oczywiscie z Peją( bez niego zoska sie nie rusza nigdzie) . Bedziemy tam ćwiczyc PT i IPO a przede wszystkim chcę z nia zrobic socjalizacje w kontaktach z innymi psami bo jak zycie3 pokazało roznie to bywa z suka pod tym kątem .Ale ze suka mądra i pojetna -zwłaszcza za zarcie zrobi wszystko wiec jestem NAPRAWDE dobrej mysli . po cichu marzy mi sie w koncu zdanie PT z peja we wrzesniu i byc moze razem z suka . tak wiec prosimy zainteresowanych o sledzenie postepów zojki na niebieskim-tam bedzie wszystko :lol::lol::lol: Zapraszamy z gory dziekujemy za odwiedzenie wspolnego profilu Peji i Zoji http://www.amstaff-pitbull.eu/viewtopic.php?f=45&t=2265 Quote
doddy Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 No to trzymamy kciuki, aby Zojcia była pojętną pannicą i załapała się na duużo zdjęć u ciotek fotografów co tam Wam pikne foty strzelaja :) Quote
sylfka Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 najnowsze wspolne Zojii Peji dzieło wykonane w cisgu niespełna 1.5 godz " class="ipsImage" alt=""> a zanim do tego doszło było tak słtaśnie Quote
mamanabank Posted April 5, 2011 Author Posted April 5, 2011 Ich ujmująca uroda przykrywa zupełnie dzieło zniszczenia, piękne są! Zojka bardzo się zmieniła! Quote
sylfka Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 no to masz babo jeszcze jedno zdj diablicy-swiezutkie bo zrobione przed chwilką Quote
sylfka Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 przez te diablice powinnam znalezc sie ksiedze rekordow G -w kategorii ilosc zakupionych łóżek w ciagu roku ;) musze teraz pomyslec o kupnie nastepnego łóżka -chanell bo to bedzie wyrko nr 5 Quote
mamanabank Posted April 5, 2011 Author Posted April 5, 2011 Boszsz.. jaka Ona piękna! może już po prostu nie kupuj łóżka tylko karimatę i śpiwór? Quote
sylfka Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 no cos Ty?????? moje psy i kotka na karimacie??????????? odlezyn sie nabawia biedactwa!!!!one lubia kanapy czym bardziej miekkie tym lepiej :)) Quote
Romka Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 mamanabank napisał(a):Boszsz.. jaka Ona piękna! może już po prostu nie kupuj łóżka tylko karimatę i śpiwór? Faktycznie,cudna...swoją drogą sylfka,Ty to masz cierpliwość... Quote
sylfka Posted April 6, 2011 Posted April 6, 2011 a zwrociłyscie uwage ze zojka w koncu nie ma tego smutku w oczach??? moi znajomi na poczatku tez mowili "jakie ona ma smutne oczka" a obcy patrzyli na mnie jakbym sie znecała nad nią bo taki smutek w oczach miała Quote
mamanabank Posted April 6, 2011 Author Posted April 6, 2011 Tak! Dlatego napisałam, że się zmieniła, wygląda na bardzo pewną siebie sucz :-D Quote
sylfka Posted April 6, 2011 Posted April 6, 2011 myslałam ze masz na mysli ze schudła troche bo troche schudła i nabrała miesni- juz nie jest tuczną tłustą swinką:lol:chociaż nadal do figury laseczki jej brakuje ale mamy czas Quote
sylfka Posted April 14, 2011 Posted April 14, 2011 dzis bylismy u weta na szczepieniu na wirusówki i zakazne(Nobivet DHPP) I kolejne zakraplanie fiprexem. ponadto sucz zwazona i mimo ze nadal wyglada na parowę to zojka juz wazy tylko 27, 300 g. za miesiac szczepimy na wscieklizne -mimo ze zojka szczepiona we wrzesniu . reszte stada zawsze szczepie w maju wiec łatwiej pamietac bedzie Quote
doddy Posted April 14, 2011 Posted April 14, 2011 A ja myślę, czy Was nie odwiedzić. Potrzebujecie jeszcze naszej klatki? Bo może bym ją już subtelnie zabrała? :) Quote
sylfka Posted April 14, 2011 Posted April 14, 2011 a i owszem....klatke zabierz....... suki nie oddam za nic!!!!!!!!!!!! Quote
doddy Posted April 14, 2011 Posted April 14, 2011 Suki nie biorem bo ja lubiem całe czarne :) Ona ma za dużo białego :) Quote
sylfka Posted April 14, 2011 Posted April 14, 2011 KURDE.... Peja jest w Twoim typie....ale jego tyz nie dam ....nawet po swoim trupie......cała trójca jest mUa i tylko mUa...wiesz ostatnio mały znow wspomina o jakims małym tymczasiku ale odpowiadam z uporem maniaka ze ciocia z fundacjii juz nie da nam nic ...mowie tak co by nie wszło ze ja nie chce Quote
Romka Posted April 14, 2011 Posted April 14, 2011 Dziewczyny,zajrzyjcie do naszej Majki,straciła dom w Krakowie,jest w hoteliku,może znacie kogoś,kto chciałby ją pokochać... http://www.dogomania.pl/threads/179860-MAJA-sunia-ttb-MA-DOM?p=16705571#post16705571 Quote
sylfka Posted April 16, 2011 Posted April 16, 2011 Odwiedziła nas dzis ciocia Doddy -zła ciocia Doddy :evil_lol:..i zabrała suni klatke :crazyeye: .....w ramach rekompensaty porobiła zdjęcia ...oby ładne .... Usilnie się prosi Cioteczki z Łowicza zeby trzymały kciuki za sunie od dzis będzie zostawiana luzem non stop ( czytac samopas z reszta stada ) :lol: Mam nadzieje ze długie nauki zostawania bez zamykania w klatce cuś dały a czekajac na zdj od ciotki pokaze Wam towarzyszke zojki Quote
Romka Posted April 16, 2011 Posted April 16, 2011 [quote name='sylfka']Odwiedziła nas dzis ciocia Doddy -zła ciocia Doddy :evil_lol:..i zabrała suni klatke :crazyeye: .....w ramach rekompensaty porobiła zdjęcia ...oby ładne .... Usilnie się prosi Cioteczki z Łowicza zeby trzymały kciuki za sunie od dzis będzie zostawiana luzem non stop ( czytac samopas z reszta stada ) :lol: Mam nadzieje ze długie nauki zostawania bez zamykania w klatce cuś dały a czekajac na zdj od ciotki pokaze Wam towarzyszke zojki Trzymamy kciuki...a kociczka ma piękne oczka... Quote
doddy Posted April 16, 2011 Posted April 16, 2011 Zdjęcia bedom jutrooo bo dzisiaj ledwo już chodzem. A w sumie leżem bo kregoslup mi nie pozwala chodzić. Quote
sylfka Posted April 17, 2011 Posted April 17, 2011 Romka napisał(a):Trzymamy kciuki...a kociczka ma piękne oczka... oczka tak ale nie charrrrrrrakterek o czym najpierw przekonał sie Peja a potem Zoja w pierwszym dniu w domu :evil_lol::evil_lol::evil_lol: I w przypadku Peji a potem Zoji bałam sie ze psychicznie nie wytrzymają jej czułego :diabloti: przywitania w domu.....Dlatego i Peje i Zojke brałam w piatek aby miec weekend na szybkie nauki współzycia. Teraz ,, swięta trojca" zachowuje sie jakby od zawsze byli razem. Cioteczko Doddy uwazaj na swoje zdrówko bo kto bedzie tak cudnie wciskał dobrym ludziom jeszcze lepsze psiaki?? Quote
doddy Posted April 17, 2011 Posted April 17, 2011 Oj tam, dużo jest wciskaczy piesecków :) Ja chętnie pójdę na urlop :) Melduję także, że już nie jesteśmy szczęśliwymi posiadaczami nimfy, odwieźliśmy Rokyego rano do swoich prawowitych właścicieli, a Rocky okazał się dziewczynką nimfą mieszkającą z pieskami, kotkami, rybkami :) Na szczęście przytomni właściciele bardzo oplakatowali osiedle. 2 zdjęcia Zojci z wczoraj: Quote
Romka Posted April 17, 2011 Posted April 17, 2011 O kurde,jak ekstra zestawione kolory:cool3:...to mi się pierwsze nasunęło na myśl:p...a niunia jaka pewna siebie...:lol::lol::lol: Quote
Recommended Posts