Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 256
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cudna Zoja,garnie się do ludzi .W sobotę była na spacerku.Zobaczcie jakie ma smutne oczy.Zojkę,ktoś w zaawansowanej ciązy przywiązał do drzewa przed schroniskiem.Jest bardzo zadbana musiała być w domu.

Posted

Figafiga napisał(a):
Mam ja jutro dać na niebieskie??Troszkę inne zdjęcia tez by się przydały, najlepiej na tle zieleni, bez krat i przy nodze ;-)

Są takie zdjęcia,mają je Paula i Kajka,moze wrzucą bo były z Zojką na sesji zdjęciowej.

Posted

Rozmawiałam przed chwilą z lecznicą w ,której dokonano zabiegu.Pani doktor określiła jej wiek na około 1,5 roku.W lecznicy była bardzo grzeczna,łagodna ,bała się.Zdaniem p.doktor musiała być w domu,wskazuje na to jej zachowanie w lecznicy(nie chciała zostać dłuzej na wybiegu w lecznicy).W lecznicy w czasie kiedy przebywała w niej Zoja nie było kotów i psów ,więc p.doktor trudno jest powiedzieć coś więcej o jej zachowaniu w stosunku do zwierząt.Stan ogólny zdrowia suczki,bardzo dobry!

Posted

Dzwoniłam do schroniska i poprosiłam,zeby Zojka do czasu kiedy nie sprawdzimy jej na inne zwierzęta nie została nikomu przekazana.Zojce nalezy się lepszy los niż łańcuch u chłopa.

Posted

Nie śpieszy się ze sprawdzaniem :)
Z Natalią rozmawiałam jakiś czas temu, że Sylwia z Wawy może zostać DT, ale ma samca i kota właśnie. Wiem jednak, że znaleźć psa tolerującego koty to nie lada wyzwanie przy TTB.

Posted

doddy napisał(a):
Nie śpieszy się ze sprawdzaniem :)
Z Natalią rozmawiałam jakiś czas temu, że Sylwia z Wawy może zostać DT, ale ma samca i kota właśnie. Wiem jednak, że znaleźć psa tolerującego koty to nie lada wyzwanie przy TTB.

Czy ten DT jest Wam znany, czy trzeba go sprawdzić dopiero :-)

Posted

To super. Jutro postaram się podjechać do Zoji i rozruszać ją trochę, ale ona jest w takiej kondycji psychicznej, że wydaje się być niewinną oazą łągodności, kto wie jak się będzie zachwowywać gdy się rozkręci, dużo zależy od Sylwii.