Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

TYLKO W DOBRE RĘCE

Oddam w dobre ręce (najlepiej do domu z ogrodem lub osobie co prowadzi aktywny tryb życia)
Suczkę 1,5 roczna ( Suzi bo tak ma na imię ) ma coś ze sznaucerka jest już po sterylizacji (więc nie bedzie miała cieczki ani szczeniaków )
ma komplet szczepień uwielbia koty i inne psy, jest bardzo przyjazna dla ludzi DO KAŻDEGO PODCHODZI Z MERDAJĄCYM SIE OGONEM,
lubi dzieci jest bardzo wesoła suczka uwielbiającą bawić sie i dużo biegać, nie załatwia sie w domu ,
Posiada książeczkę zdrowia i wszystkie aktualne szczepienia.
Jest naprawdę kochana i słodka.Jest bardzo aktywna i potrzebuje sporo ruchu Bez problemu dogaduje się z innymi psami.

Bardzo zależy mi na tym żeby znaleźć suni kochający dom w którym będzie czuła się szczęśliwa,
Jest cudownym,wesołym i energicznym pieskiem bez cienia agresji. Mamy nadzieje,moja pupilka znajdzie nowego,dobrego właściciela,który pokocha ją tak jak ja.
Sunię oddamy tylko w dobre ręce po wcześniejszym spotkaniu z przyszłym właścicielem.

Pragnę, aby sunia trafiła do jak najlepszego domu i mieszkał w atmosferze pełnej ciepła i miłości.

UWAGA: aukcja ma charakter informacyjny, jej celem jest znalezienie jak najlepszego domu dla psa. Pies nie jest na sprzedaż wiec prosze nie licytowac, zastrzegam sobie prawo wyboru nowego opiekuna Nadmieniam, że zastrzegam sobie prawo sprawdzenia w jakich warunkach jest pies i gdyby nie były dobre, zabieram psa z powrotem w celu znalezienia
mu lepszego domu
Zdjęcia można zobaczyć na tej stronce lub mogę przesłać mailem

http://www.morusek.pl/ogloszenie/31265/ODDAM-SUCZKE-W-DOBRE-RECE/

Informacje pod numerami telefonu : 796-000-687 lub 725-118-094