Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Tak, faktycznie hodowla jest rewelacujna : malutka i to jest chyba najlepsze, bo nie jest to "fabryka szczeniakow" !! Bardzo starannie dobieraja skojarzenia pieskow i maja niesamowite podejscie do psow !!! A jaka opieka i warunki !! Prawdziwi pasjonaci !!!

• Replies 199
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Acha!! Chetnie ja pokaze na "zielonym fo" tylko ze nie wiem co to jest!! i gdzie to jest !! hihihi :lol: ! czekam na wyjasnienie mi tajemnicy "zielonego fo" :lol:

Posted

Jaki słodziuchny, rozleniwiony i pomarczszony mały nochalek! :loveu:Sunia bardzo ciekawa, niesamowite umaszczenie i jak odważnie wkroczyła do łoże starszego wujka :lol: Pozdrowionka od cioci Buni:loveu:

Posted

Witaj Nela

Milke znam od malutkiego jak miała 3 tygodnie to byłam u niej w odwiedzinach. Jesteś szczęściara bo Milka to wyjątkowa suczka o wyjątkowym charakterze , zreszta napewno to wiesz. Ciesze się że wybraliscie hodowle Z DOLINY JEZIERZYCY , szczeniaczki traktowane są jak dzieci:lol: .Mam w domku brata Cherie. Mam nadzieje, że spotkamy się na jakieś wystawie w Polsce.

Pozdrawiam

Posted

Ozzy - Dalmatynczyk- ma jakas chorobe jelit, cos podobnego do raka, a polego to na tym ze jelita mu nie pracuja, tzn nic nie przechodzi do organizmu:bialka, tluszcze, cukry witaminy itd. Nic!! Dlatego jest taki wychudzony :shake:

Posted

Dziekuje Wam wszystkim za mile przyjecie mojej Niuni !! :lol: To prawda ze ma charakterek, chyba trzeba bedzie go troszke przytemperowac !! :evil_lol: A jezeli chodzi o wystawy, to jeszcze sama nie wiem... Musze sie duzo jeszcze nauczyc !! :lol:

Posted

A tu nie uwierzycie !!!!
Spotkala kolezanke w prawie swoim wieku bo tamta miala 4 miesiace !! Ale jakie cudo !!!!!! Szok !!! Na poczatku nie moglam zajarzyc jaka to rasa.....

Posted

Pochodzi z Belgii a tam jest calkowity zakaz obcinania uszu i ogona !!! Fajnie nawet to wyglada! Na poczatku Milka byla bardzo niesmiala ...

Posted

Ale po chwili to ona caly czas siedziala na brzuchu tamtej !!! I to tak porzadnie !! Bede miala troche pracy przy jej charakterku :evil_lol: !!!!

Posted

Chyba bede musiala zlozyc reklamacje u Jacka !!!!!
Bo co to w koncu jest???? Mieszanka krowki z psem, ale zeby jeszcze kot jakis maczal w tym palce ????
Najpierw sapala na dole ale teraz wlazi na gore ???
Hihihi chyba odwiedzimy psychiatre hihihi!!!!! :lol: :evil_lol:

Posted

I PROSZE PANSTWA DZIKA WROCILA DO DOMU !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :multi:
Nareszcie !!! To ta ostatnia najdalej na zdjeciu !!
Ona jest Mama Bendji i Kala (dwa kocurki). Mam wrazenie ze zaakceptowala Milke :multi: . Fuczy jeszcze na nia troche jak Milka sie do niej za bardzo zbliza ale juz spi w domu :multi: