Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Nela..... ty się nie śłimacz tylko bierz do roboty i wstawiaj te fotki.......chce zobaczyć czy dziewuszka coś podrosła(napewno tak):lol::lol::lol::lol::lol::lol:

• Replies 199
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Wiecie co sprawa jest beznadziejna .... :placz: :placz: :angryy: chyba poprosze "szefow" o usuniecie tematu i zrobie go na nowo ............ tyle roboty mnie czeka.............; :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :angryy: :angryy: :angryy:

Posted

TO DZIALA !!!!!!!!!!!!!!! Oznajmiam ze fotki juz sie pokazuja !!!!!!:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: [SIZE=2]a juz sie martwilam... ale i tak musze chyba to wszystko pozmieniac!!!!

Posted

SPOTKANIE RODZINNE !!!!!!!
O ludzie co to jest??? nie wierze... aaa bracia - siostry - witajcie !!!!!!!!

alez podobienstwo :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

no tylko nie za blisko i bez buziakow prosze !!!

alez mam wielka rodzine... kto by pomyslal...

widac ze ta sama krew w nas plynie ... :evil_lol: :loveu:

no to ja wam teraz pokaze !!!! kto sie chce bawic!!! :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Uwaga...

i hop !!! nadchodze... !!!! :evil_lol:

ale jazda !!! No co !! gdzie uciekacie !!?? co?? takie chojraki z was !!! :cool3:

e nie... ja tylko tak :eviltong:

phi .. nawet sie ie wystraszylam !!!

CDN ....

Posted

Zdziwiony ??

- hahahaha oj chyba OKROPNIE :cool3:

Kapitalne zdjęcia ,ale rodzina najlepsza .. :cool1: :cool1: hihihihahahha ,uśmiałam sie okropecznie :lol: :lol:
Ale wiesz co Twoja sucz wywodzi się chyba z tych samych korzeni co moja (absolutnie nie bede zasmiecała tematu LACIATKI,chciałam tylko pokazac,ze mają COŚ wspólnego) ;)

;)

- bardzo fajna ta Twoja krówka .. :loveu:

Pozdrawiamy..

Posted

ach ta Twoja rakja - wymiata normalnie - cudowne suczysko !!! ten jej leb - cudo!! no i faktycznie maja takie same korzenie !!! hihihi :cool3: :evil_lol: :loveu:

Posted

Super super suuuuper
Zdjęcia milki z krówkami... po prostu miodzio:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:
A milka rośnie na naprawde wspaniałą suke... baaardzo mi sie podoba.... potężnieje z dnia na dzień

Posted

Prześliczne masz zwierzątka!
Milka jest poprostu "cukiereczek krówka":lol:
Ale wyrosła i co najważniejsze daje sobie radę z kocim domkiem a tak się martwiłaś co to będzie jak dorośnie.
Zaradna dziewczyna.
Pozdrawiamy gorąco.:loveu: :loveu: :loveu:

Posted

Alojzyna napisał(a):
Po tych waszych "rodzinnych" zdjęciach chyba pojadę z moimi czarnymi Niuńkami na wieś szukać byczka Fernando :evil_lol:
albo chociaż stada wietnamskich świnek :diabloti:

Moja Lara ma zdjęcia ze świnkami wietnamskimi i do dziś zastanawiam się gdzie na tych zdjęciach jest mój pies?!:niewiem: :megagrin:

A Loxy jest przez sesją, trzeba będzie znaleźć odpowiednie tło dla łaciatka.

• 2 weeks later...
Posted

No i po wystawie !!! Jak dla mnie na moj pierwszy raz to atmosfera do kitu byla, ale to nic! Nic nie widzialam, wszystko przegapilam ech..
Nasza ocena to: "doskonala glowa, plynna gorna i dolna linia, wyrazne przedpiersie, doskonale kotowanie konczyn, ogon noszony wlasciwie" w konkurencji 20- WYBITNIE OBIECUJACA!
Chyba nam dobrze poszlo jak na pierwszy raz! muse sie jeszcze duzo nauczyc, ale to chyba nie dla mnie to wystawianie - stres, zawisc, itp.. ja myslalam ze sie hodowcy dogaduja miedzy soba, a tu slysze ze patrza sie jedni na drugich :nie podchodz bo zabije!! A szkoda!!! ech..
fotki wstawie w tygodniu bo dopiero dzisiaj wrocilismy do Paryza!!
Pozdrawiam

Posted

[quote name='Nela']No i po wystawie !!! Jak dla mnie na moj pierwszy raz to atmosfera do kitu byla, ale to nic! Nic nie widzialam, wszystko przegapilam ech..
Nasza ocena to: "doskonala glowa, plynna gorna i dolna linia, wyrazne przedpiersie, doskonale kotowanie konczyn, ogon noszony wlasciwie" w konkurencji 20- WYBITNIE OBIECUJACA!
Chyba nam dobrze poszlo jak na pierwszy raz! muse sie jeszcze duzo nauczyc, ale to chyba nie dla mnie to wystawianie - stres, zawisc, itp.. ja myslalam ze sie hodowcy dogaduja miedzy soba, a tu slysze ze patrza sie jedni na drugich :nie podchodz bo zabije!! A szkoda!!! ech..
fotki wstawie w tygodniu bo dopiero dzisiaj wrocilismy do Paryza!!
Pozdrawiam

Ehh...;)
Świetna ocena!!!...a reszta?...nie przekreślaj tak wszystkiego, jeszcze poznasz fajnych ludzi:lol: :lol: :lol:
To nie musi tak wyglądać...
Pozdrawiam.

Posted

No nareszcie znalazlam kawalek czasu na wstaienie zdjec z wystawy!!! :lol:

Zdjecie kolezanek z ringu

no i mu na polu boju !!

siostra Milki - FinnFanny

biegajacy ODKURZACZ !!! :angryy: :diabloti:

A Ty Adelcia co masz dobrego do jedzenia??

no i juz po... uff.....

a po wystawie zmeczenie jak cholera padlismy na pysk !!!

Najlepsze Kumpelki na swiecie !!! Jing-Jang hihihi

z jednej strony bylo tak :

a z drugiej tak :

So Sweet !!! :loveu:

Posted

No i przedstawiam Wam sesje zdjeciowa znanego ODKURZACZA - marki Milkisonic !!!!

Ciasteczko?? Powiedzialas Ciasteczko??

ech te widoki .... :loveu: :loveu: :loveu:

znad morza pojechalysmy w gory do Czech !!! SNIEG !!!! :crazyeye: :crazyeye:

mila niespodzianka na poprawienie humorku

Posted

Zlota jesien juz we Francji !!

to bedzie na tyle !! zdjecia w gorach i teczy sa zrobione przez Olge podczas jazdy samochodem - ja bylam kierowca !!
Pozdrawiam