Patka Posted September 23, 2006 Posted September 23, 2006 Nela to w PS bardzo prosty zabieg był :lol: mnie takze AST podobaja sie z kopiowanymi i dlatego wiecej AST sobie nie kupię bo jak jest prawo (jak głupie by nie było) to trza je przestrzagać ... Quote
BeaC Posted September 24, 2006 Posted September 24, 2006 No ślicznie Ci dziewucha rośnie...... nie wiedziałam że jesteś z mojego województwa:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: jeszcze parę tygodni będe mieszkała w Opolu potem się wyprowadzam na wieś. Pozdrowienia dla krówki Quote
Nela Posted September 24, 2006 Author Posted September 24, 2006 no i powrot do rzeczywistosci , przywital nas piekny zachod slonca ... no i labedzie ktore atakowaly Milke !!! nastal nowy dzionek i wlasnie tak wyglada moja nowa "fryzura" no i tragedia koszyk ten sam ale jakos tak ciasnawo w nim !!!! Quote
Nela Posted September 24, 2006 Author Posted September 24, 2006 no i fotki z wczorajszego wieczornego spacerku z Zorankiem !! Baba Jaga !! I.T. DOG no to juz jak na razie wszystko, jutro idziemy sciagac szwy Quote
Nela Posted September 26, 2006 Author Posted September 26, 2006 Nikt tu juz do nas nie zaglada?? :-( :placz: Quote
jusi Posted September 26, 2006 Posted September 26, 2006 ja oglądam!! sama mam bullterriera, ale Milka jest jednym z piękniejszych astów jakie widziałam,a nowa fryzura super, wygląda na dojrzalszą:razz: ile ona teraz ma?? pozdrawiam z Łodzi Quote
bongobongo Posted September 26, 2006 Posted September 26, 2006 My też zaglądamy! Rudaskowe pozdrowionka!:lol: Quote
strumyk Posted September 26, 2006 Posted September 26, 2006 My tez, my tez :) Ile mozna pisac, ze fajna sunia? :eviltong: Quote
BeaC Posted September 26, 2006 Posted September 26, 2006 NO i nie zapominaj o mnie... opolance.... a gdzie śliczne uszki kłapciuszki?????:placz::placz::placz::placz::placz: Quote
Nela Posted September 26, 2006 Author Posted September 26, 2006 Uderzyc w stol a nozyce .... hehehe :evil_lol: Bardzo mi milasto !!!!! Dziekuje wszystkim za mile slowa !!!! :oops: :loveu: Bo juz myslalam ze Milka sie nikomu nie podoba z obcietymi uszkami :roll: Strumyczku - a nie wiesz ze kobiecie komplementow nigdy nie zamalo?? !!!! :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Bongobongo - z checia bym sobie poogladala wasze staffiki rudziaki ale za bardzo nie wiem gdzie ich szukac :roll: Jusi - wielkie dzieki !!! to mile:oops: BeaC a Tobie Mimi sie nie podoba??? :mad: hihihihihihihihihi wiem ze przeslodko wygladala z uszkami - taki ciapciuch byl z niej, do Asta nie podobny, ale teraz - glowa sie uwydatnila - mialam wiele obiekcji co do tego zabiegu ale juz nie zaluje !!! Patka - no jakbym mogla o Tobie zapomniec !!! :lol: Quote
BeaC Posted September 26, 2006 Posted September 26, 2006 Nelu... Milka ZAWSZE mi się podoba ale jaoś wolę ciapowate uszka:diabloti::diabloti::diabloti: chociaż muszę powiedzieć że z ciętymi Milka wygląda......dorośłej???? Pozdowionka Quote
Nela Posted September 27, 2006 Author Posted September 27, 2006 BeaC - przeciez ja zartuje !!!! To jest forum duskusujne trzeba sie liczyc z tym ze sa opinie zle i dobre !!!! Ja tez mam sentyment do tych ucholi, ale nie zaluje, chociaz troszke zle sie goja !!! za duzo je Milka drapie, a nie jestem w stanie jej pilniowac przez caly dzien :angryy: Quote
Patka Posted September 27, 2006 Posted September 27, 2006 maść z antybiotykiem jest?? i proszek o nazwie dermatol super sprawa :) Quote
bongobongo Posted September 28, 2006 Posted September 28, 2006 Nela napisał(a): Bongobongo - z checia bym sobie poogladala wasze staffiki rudziaki ale za bardzo nie wiem gdzie ich szukac :roll: Naszego Rudaska, czyli Gold Chargera Buldożer ostatnie fotki są w topiku o Wrocławiu, na ostatniej stronie. To zdjęcia na drugiej lokacie z pucharem i naszą hodowczynią, zresztą fotka wstawiana przeze mnie. Jeszcze na topiku o nominacji Chargera na Crufts`a, też na ostatniej stronie, jest jego zdjęcie ze szczeniakami z naszego pierwszego miotu. Natomiast zdecydownie najwięcej fotek, nasza "zaprzyjaźniona z Rodziną" Marta Chmielewska, wstawiła w topiku o Bulliadzie 2006. A na galerii szczeniąt, wczoraj wrzuciłam fotki naszych najmłodszych klusek, czyli Rudaskowych dzieciaczków. :lol: Quote
Nela Posted October 14, 2006 Author Posted October 14, 2006 :placz: :placz: :placz: niecaly miesiac do naszej pierwszej wystawy a Milka ma znowu uczulenie!!!! :placz: :placz: :placz: cala pryszczata jest !!! zalamka...:roll: :placz: Quote
Nela Posted October 23, 2006 Author Posted October 23, 2006 no nareszcie Pancia znalazla czas zeby powklejac zdjecia :evil_lol: :evil_lol: Quote
Nela Posted October 23, 2006 Author Posted October 23, 2006 SKOKI !!!!!! :evil_lol: :crazyeye: No i znowu pozwole sobie wkleic kilka fotek Zorana jak skacze do wody :loveu: a to jest wazka na ktora Milka polowala - bez skutku oczywiscie :evil_lol: Quote
Nela Posted October 23, 2006 Author Posted October 23, 2006 Najlepsza kolezanka Milki - Lili Jacj Russel Trzy Muszkieterki !!! Oxane Lili i Milka :evil_lol: :loveu: Oxane - golden retriewer nauczyla sie skakac patrzac na Zorcia !!! :loveu: Mimi przylapana na goracym uczynku - w lozeczku panci !!! :diabloti: :mad: Are You talking to Me ?? !!! :diabloti: Quote
Marta Chmielewska Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 Rewelacyjne zdjęcia, przepiękne widoki i szczęśliwe psy, tego mi było trzeba, w pracy ;) :evil_lol: Pięknie ci sunia rośnie :loveu: Czy ona ma czekoladowe łaty czy czarne? :cool3: Quote
Asztir Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 :loveu: super foteczki Skoki do wody rewelacja! :cool3: Dziewczyna prześliczna :loveu: Quote
Nela Posted October 23, 2006 Author Posted October 23, 2006 Latki ?? to zalezy od kata padania slonca :evil_lol: :cool3: ale bardziej sa czekoladowe niz czarne - taka czekolada 80% Kakaowa hahaha Dokonczenie poscielowki !!! Quote
Nela Posted October 24, 2006 Author Posted October 24, 2006 No i wszystko poszlo w pi....du !!!! :angryy: :angryy: :placz: :placz: Moj serwer od zdjec nie dziala juz od wczoraj ...... :placz: mam nadzieje ze to chwilowe.... bo jak nie to cala praca na marne..................:shake: :placz: Quote
BeaC Posted October 25, 2006 Posted October 25, 2006 Hej.......przyszłam pooglądać zdjęcia mojej ulubionej krówki... a tu same napisy:shake::shake::shake::shake::shake::shake::shake::shake: Quote
Nela Posted October 25, 2006 Author Posted October 25, 2006 Beac nie wiesz jak jestem wkurzona normalnie :angryy: :angryy: :angryy: nie wiem co robic chyba wszystko od nowa trzeba bedzie zaczac :placz: :placz: Quote
Recommended Posts