Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 199
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Asztir napisał(a):
jest przesłodka :loveu: ale na zdjęciu z obrożą rozmazaną wygląda jak pies morderca :evil_lol:

Dołączam się, też tak miałam jak kupiłam młodej czerwoną obroże i poszłam ją kąpać na wyrobiska:angryy:

• 3 weeks later...
Posted

Witam Wszystkich Serdecznie !!
Trzeba troszke odswiezyc temacik! Ciesze sie bardzo ze Mimi Wam sie podoba i dziekuje za opinie !!
Dlatego tez dodam kilka zdjec przed wakacjami !!!
Zycze wszystkim udanego wypoczynku !!!

z Oxane Golden Retriewer

ATAK ZOLWI NINJA !!!!! Okropnie sie ich bala

Pranie ...

z przyjaciolka Lili Jack Russel

no i wkoncu nauczyla sie plywac !!!

Czyscioch !!!

ja sem NETOPEREK !!!!

a tu pozwole sobie wcisnac zdjecie z innej paczki...
Przedstawiam Wam STRAZNIKOW PIEKARNIKA - w ktorym znajduje sie pieczony kurczak, caly dzien tam spedzili...

no stoj nie ruszaj sie !! taki fajny pluszak z ciebie

Nimfa Wodna !

:evil_lol:

Posted

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:świetne ma lakierki na stopkach;)

super komitywa z kociakiem , a wogóle jest przeurocza i ma taką sexowną :pplamkę na główce:loveu:

Posted

Super fajna dziewucha:cool3::cool3::cool3: i jaki przyjacielski kot. Moja Luśka niestety ....nie kocha własnej kocicy (albo raczej kocica nie daje sie pokochoać) no cóż:shake:

Posted

Ech z tymi wystwami: z jednej strony chcialabym ja wystawiac, a z drugiej to jakos nie wiem, nie jestem pewna, ona ma niesamowita konkurencje w jej wieku, jest duzo suczek i jedna ladniejsza od drugiej (patrzylam na zielonym), no i ja sie nie za bardzo znam, amatorka kompletna ze mnie ...

Posted

Weźmiesz pare lekcji u szkoleniowca lub u hodowcy, pokażą Ci co i jak i będzie dobrze. Każdy pies ma wielu konkurentów i po to właśnie startuje :) nie raz zdaży się tak , że będziesz z tym samym psem konkurować i raz Wy wygracie a raz on, bo to wszystko zależy od sędziego! Zawsze warto spróbować :razz:

Posted

Mamy lekkie opoznienie jezeli chodzi o wyjazd na wakacje!! Pancia sie lekko wkurzyla i zeby sie odstresowac, potrenowalysmy troszeczke... tym razem "pozy wystawowe" hihihi...

i jak Wam sie podoba :evil_lol: ... pokraczna troche nie :lol:

Posted

A juz sama nie wiem co mam robic z tymi ucholami !!! Czy ktos moze mi powiedziec gdzie znajde spis krajow unii europejskiej w ktorych mozna wystawiac psiaki z obcietymi uszkami ??? bo nie mam pojecia gdzie tego szukac !!!

Posted

Witanko !!
Na wakacje to my juz chyba nie pojedziemy :placz: trudno sie mowi zyje sie dalej..
Za to troszke nowych zdjec..
Znalazlam zdjecie Milki jak miala 3 tygodnie - czy cos kolo tego !!! :loveu:

No a na tych zdjeciach to ona jest podobna do wszystkiego z wyjatkiem Amstafa :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Ma taka mala glowke?! Mam nadzieje ze urosnie ....

No i nie moge sie oprzec zeby nie wstawic zdjec mojego Zoranka !!! :loveu: :loveu: :loveu:

Hihihi a tutaj moja Milka ma rogi ....

i na koniec Dwoch Braciszkow Bendzi - ten co siedzi i Kala ten co lezy - ostatnio zostali mianowani LOWCAMI GOLEBI !!! Kurde prawie codziennie przynosza golebia do domu... nie mam juz do nich sily, nie wiem jak ich tego odzwyczaic ....:shake: