BeaC Posted July 10, 2006 Posted July 10, 2006 Super pyszczaczek. Miziaj ją ode mnie:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Asztir Posted July 10, 2006 Posted July 10, 2006 jest przesłodka :loveu: ale na zdjęciu z obrożą rozmazaną wygląda jak pies morderca :evil_lol: Quote
BeaC Posted July 11, 2006 Posted July 11, 2006 Asztir napisał(a):jest przesłodka :loveu: ale na zdjęciu z obrożą rozmazaną wygląda jak pies morderca :evil_lol: Dołączam się, też tak miałam jak kupiłam młodej czerwoną obroże i poszłam ją kąpać na wyrobiska:angryy: Quote
Asztir Posted July 11, 2006 Posted July 11, 2006 ja na szczęście nie kupoiłam nigdy skórzanych to dlatego, z parcianych kolor nie schodzi :) Quote
Nela Posted July 31, 2006 Author Posted July 31, 2006 Witam Wszystkich Serdecznie !! Trzeba troszke odswiezyc temacik! Ciesze sie bardzo ze Mimi Wam sie podoba i dziekuje za opinie !! Dlatego tez dodam kilka zdjec przed wakacjami !!! Zycze wszystkim udanego wypoczynku !!! z Oxane Golden Retriewer ATAK ZOLWI NINJA !!!!! Okropnie sie ich bala Pranie ... z przyjaciolka Lili Jack Russel no i wkoncu nauczyla sie plywac !!! Czyscioch !!! ja sem NETOPEREK !!!! a tu pozwole sobie wcisnac zdjecie z innej paczki... Przedstawiam Wam STRAZNIKOW PIEKARNIKA - w ktorym znajduje sie pieczony kurczak, caly dzien tam spedzili... no stoj nie ruszaj sie !! taki fajny pluszak z ciebie Nimfa Wodna ! :evil_lol: Quote
Asztir Posted July 31, 2006 Posted July 31, 2006 ona jest przeurocza :loveu: a jak światnie się dogaduje z kotem i kot też musi być artysta, że się tak daje :razz: Quote
Alojzyna Posted July 31, 2006 Posted July 31, 2006 wspaniałe zdjęcia :lol: :loveu: a mała śliczna i rośnie na piękną pannicę:loveu: :loveu: Quote
Alicja Posted July 31, 2006 Posted July 31, 2006 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:świetne ma lakierki na stopkach;) super komitywa z kociakiem , a wogóle jest przeurocza i ma taką sexowną :pplamkę na główce:loveu: Quote
BeaC Posted July 31, 2006 Posted July 31, 2006 Super fajna dziewucha:cool3::cool3::cool3: i jaki przyjacielski kot. Moja Luśka niestety ....nie kocha własnej kocicy (albo raczej kocica nie daje sie pokochoać) no cóż:shake: Quote
Asta Posted July 31, 2006 Posted July 31, 2006 Nela napisał(a): A może wy na wystawy sie szykujecie? :evil_lol: Jeszcze raz powtórze, piekna sunia :) Quote
Nela Posted August 1, 2006 Author Posted August 1, 2006 Ech z tymi wystwami: z jednej strony chcialabym ja wystawiac, a z drugiej to jakos nie wiem, nie jestem pewna, ona ma niesamowita konkurencje w jej wieku, jest duzo suczek i jedna ladniejsza od drugiej (patrzylam na zielonym), no i ja sie nie za bardzo znam, amatorka kompletna ze mnie ... Quote
Asztir Posted August 1, 2006 Posted August 1, 2006 Weźmiesz pare lekcji u szkoleniowca lub u hodowcy, pokażą Ci co i jak i będzie dobrze. Każdy pies ma wielu konkurentów i po to właśnie startuje :) nie raz zdaży się tak , że będziesz z tym samym psem konkurować i raz Wy wygracie a raz on, bo to wszystko zależy od sędziego! Zawsze warto spróbować :razz: Quote
lapis Posted August 1, 2006 Posted August 1, 2006 też jestem tego zdania spójrz na fafiki na wystawę koszalińską jak się pomieszaliśmy z wygranymi w sobotę i niedzielę Quote
Marta Chmielewska Posted August 1, 2006 Posted August 1, 2006 Nela, poza tym sunia sie ładnie zapowiada, wygląda atrakcyjnie, umaszczenie ma bardzo ciekawe, szkoda, żeby jej nie pokazać ;) Quote
Nela Posted August 7, 2006 Author Posted August 7, 2006 Mamy lekkie opoznienie jezeli chodzi o wyjazd na wakacje!! Pancia sie lekko wkurzyla i zeby sie odstresowac, potrenowalysmy troszeczke... tym razem "pozy wystawowe" hihihi... i jak Wam sie podoba :evil_lol: ... pokraczna troche nie :lol: Quote
Patka Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 sliczna kówka rośnie jak na drożdżach :cool3: gdzie tam pokraczna modelka pierwsza klasa !! Quote
Alojzyna Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 Toż to przyszła gwiazda ringów. :lol: :lol: Quote
Nela Posted August 8, 2006 Author Posted August 8, 2006 A juz sama nie wiem co mam robic z tymi ucholami !!! Czy ktos moze mi powiedziec gdzie znajde spis krajow unii europejskiej w ktorych mozna wystawiac psiaki z obcietymi uszkami ??? bo nie mam pojecia gdzie tego szukac !!! Quote
Nela Posted August 14, 2006 Author Posted August 14, 2006 Witanko !! Na wakacje to my juz chyba nie pojedziemy :placz: trudno sie mowi zyje sie dalej.. Za to troszke nowych zdjec.. Znalazlam zdjecie Milki jak miala 3 tygodnie - czy cos kolo tego !!! :loveu: No a na tych zdjeciach to ona jest podobna do wszystkiego z wyjatkiem Amstafa :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Ma taka mala glowke?! Mam nadzieje ze urosnie .... No i nie moge sie oprzec zeby nie wstawic zdjec mojego Zoranka !!! :loveu: :loveu: :loveu: Hihihi a tutaj moja Milka ma rogi .... i na koniec Dwoch Braciszkow Bendzi - ten co siedzi i Kala ten co lezy - ostatnio zostali mianowani LOWCAMI GOLEBI !!! Kurde prawie codziennie przynosza golebia do domu... nie mam juz do nich sily, nie wiem jak ich tego odzwyczaic ....:shake: Quote
BeaC Posted August 15, 2006 Posted August 15, 2006 Psi super:evil_lol::evil_lol::evil_lol: ale te koty.... miodzio (mniam, mniam) Quote
ola i zoe Posted August 16, 2006 Posted August 16, 2006 niespodzianka! vitam moja ladna milka! nela muszis mi zrobic presentacje, nie umie dobrze pisac po polsku :lol: Quote
Nela Posted August 23, 2006 Author Posted August 23, 2006 :evil_lol: Nasz bidaczek Ozzy :loveu: Quote
Recommended Posts