Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witam !!
Przedstawiam Wam Amstafke Forbidden Love z Doliny Jezierzycy dla przyjaciol MILKA !!!!!!
Urodzona 31.03.2006.
Jest Kochana !! Strasznie rozrabia i psoci !! Zostala juz prawie zaakceptowana przez reszte swojej nowej zwierzecej rodzinki :lol: czyli mojego psa Zorana (skojarzenie Amstafa z Pitbullem) i dalmatynczyka Ozzy'ego ! Z kotami jest troche gorzej bo moja Kotka Dzika nie pokazuje sie w domu (mam nadzieje ze jej przejdzie). Jestem z niej strasznie dumna!!!! Mam nadzieje ze zostanie zaakceptowana przez wielko rodzine Bullmaniakow !!!!!

• Replies 199
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Witaj Nela :) Zazdroszczę Ci, że masz Niunię z tego miotu. Sama czekałam na efekty tego skojarzenia półtora roku.............dlaczego tak długo? Pierwsze krycie latem 2005 okazało się puste, a drugie jest fantastyczne tylko, że......... Czekałam na swoją wymarzoną sunię i już się nawet przymierzyłam do jej błękitnej siostry, ale jednak.............jak ja to mówię nie było porywu serca. Tobie gratuluje wyboru. Fantastyczne skojarzenie, super hodowla, świetni hodowcy. Gratuluję :) Będę często zaglądać do topicu Milki. Nie wiem czy mogę na tym fo pisać.........ale może zechcesz pokazać swoją Niunię na zielonym fo? Pozdrawiam :) Marta