Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 477
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ania012 napisał(a):
Dziewczyny czy ja mogę podrzucić jeszcze kilka rzeczy na bazarek, tak by powstał jeden? Czy zrobić osobny?

Basiu jak maluszki?

Zrób osobny bazarek skoro wysyłka będzie z innego miejsca, chyba że masz blisko do esperanzy wtedy możesz przysłć mi zdjęcia. Wczoraj nie dałam rady, ale dzisiaj juz mam nadzieje zrobić ten bazar.

Posted

nie pisałam na watku,ale czytałam i miałam nadzieję...sama mam cięzko chorą kotkę i wiem ,że lada dzień będe musiała podjąć decyzję- a to jest zawsze ogromnie trudne :-( Basiu, trzymaj sie kochana

Posted

Basiu, trzymaj się, Gucio już nie cierpi. Gdyby nie Ty, umarł by juz dawno, nie zaznając ani odrobiny dobra na tym świecie.
Trzymamy za resztę maluszków.

Posted

Basiu bardzo mi przykro, trzymałam kciuki za Gucia i resztę maluchów, wiem że to musi strasznie boleć jak odchodzi maleństwo które już raz uratowałaś od śmierci, wykarmiłaś butelką, zrobiłaś dla niego co mogłaś...myśle że to całe dobro które dajesz psiakom wróci do Ciebie i wynagrodzi te chwile pełne smutku...trzymaj się Basiu, pozdrawiam Cię ciepło:calus:

Posted

Basiu, podjęłaś jedyną słuszną decyzję....
Gucio na pewno biega już za Tęczowym Mostem i patrzy stamtąd na Ciebie. Dzięki Tobie zaznał dobra, ciepła i miłości.
Łączę się z Tobą w smutku i rozpaczy, jeszcze nie zapomniałam, jak to jest stracić futrzaka, którego się kocha jak własne dziecko.... Łzy same mi płyną po twarzy, choć Gucia oglądałam tylko na filmikach i zdjęciach. Kochałaś go i to jest najważniejsze. Oby reszta maluszków wygrała walkę.
Trzymaj się, myślę o Tobie cieplutko.