Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kasiu czy Krzysiek dał by rade podrzucić Maję i Ciaputka na przykład do Baranowa Sandomierskiego? tak około godziny 17-tej. Nie mam do niego numeru telefonu komórkowego, a stacjonarnego nikt nie odbiera.

• Replies 477
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ojej, dobrze, że z Guciem lepiej...

Mam nadzieję, że nie będzie tak źle z psiakami w hotelu... współczuje strasznie, bo też mieliśmy różne zarazy i wiem jaki to stres obserwować czy któryś kolejny pies nie ma objawów, jeździć do weta, dezynfekować... Parwo nie mieliśmy na szczęście, tfu, tfu, ale wiam jakie to paskudztwo bo miałam doczynienia parę lat temu...
Trzymajcie się...

Posted

Mogę przekazać rzeczy na bazarek na leczenie Gucia.
Czy ktoś zobowiąże się do poprowadzenia bazarku? Za kilka dni wyjeżdżam i nie będę miała stałego dostępu do sieci, dlatego sama nie mogę się tym zająć.
Chętnej osobie podeślę zdjęcia i opisy, natomiast same przedmioty zobowiązuję się wysłać po 21 listopada.

Posted

niestety drugi szczeniak Ciaputek ma podejrzenie parwo. Zostawiłam go w szpiyalu. Maja dostała surowice i jest u mnie. Ciaputek ma 40 stopni gorączki. Z Guciem nie jst dobrze,
Podczas pisania tego postu zadzwonił doktor - wynik testu na parwo u Ciaputka pozytywny. Jest juz biegunka z krwią. Matko moja!!1

Posted

[quote name='esperanza']Mogę przekazać rzeczy na bazarek na leczenie Gucia.
Czy ktoś zobowiąże się do poprowadzenia bazarku? Za kilka dni wyjeżdżam i nie będę miała stałego dostępu do sieci, dlatego sama nie mogę się tym zająć.
Chętnej osobie podeślę zdjęcia i opisy, natomiast same przedmioty zobowiązuję się wysłać po 21 listopada.

jak się nikt nie zgłosił to może ja to zrobię - Aldrumka@gmail.com