Paulina_mickey Posted February 27, 2011 Posted February 27, 2011 Ależ Ona szybko rośnie :evil_lol: http://img535.imageshack.us/img535/8732/majah.jpg :loveu: Mam nadzieje, że jak bedę w TBG na święta to uda nam się wybrać na jakis spacerek :cool3: Quote
Basia1968 Posted February 27, 2011 Author Posted February 27, 2011 oczywiście, że tak - weźmiemy też mojego niezsocjalizowanego:evil_lol: psiaka Tolusię. Zobaczysz jakie we dwie robią szum. Quote
Paulina_mickey Posted February 27, 2011 Posted February 27, 2011 Miki będzie w 7 niebie jak będzie miał tyle koleżanek, on uwielbia Maję :iloveyou: Bianutkie z resztą też :evil_lol: Quote
kaskadaffik Posted February 27, 2011 Posted February 27, 2011 O ludzie jaka wielka baba !!!! śliczna :)ale wogóle nie jest podobna do tego jeżyka, który mieszkał w hotelu... Basia daj mi konto, to z bazarku Ci trochę kasy wyślę, bo nie wiem na kogo chcesz, a jamor kazał nie wpłacać na Dina pojedynczo tylko Ty żebyś mu przelewała... Quote
Basia1968 Posted March 12, 2011 Author Posted March 12, 2011 I KOLEJNE ZDJĘCIA I CHŁOPAK MAI I TOLI - MAJLO I ZMĘCZONA TOLUSIA BIANUSIA NIE UCZESTNICZYŁA W WYCIECZCE GDYŻ - MA CIECZKE I NIESTETY CHŁOPAKI ZA NIĄ LATAJĄ Quote
Basia1968 Posted March 12, 2011 Author Posted March 12, 2011 A TUTAJ FILMIKI: http://www.youtube.com/watch?v=V-pL9DmRndc http://www.youtube.com/watch?v=UmTEKOGjwz8 Quote
Paulina_mickey Posted March 12, 2011 Posted March 12, 2011 Jaki Maja ma uścisk :diabloti:Mocna z niej baba :loveu: Teraz już wiem dlaczego Miki tak ją lubi:loveu: Ale się psiaki wybiegały. Mikuś też dziś był ze 3 godziny biegał:cool3: Quote
Basia1968 Posted June 25, 2011 Author Posted June 25, 2011 to moja Majciunia - wygląda teraz bardzo źle.Leży. Ma mieć amputowany ogon. Kręgosłup cały,miednica strzaskana - nie było doktora Mrozowskiego, ale była Pani doktor. Zrobione prześwietlenie, Pani dała zalecenia,musi dostawać leki przeciwbólowe. Quote
kaskadaffik Posted June 25, 2011 Posted June 25, 2011 O matko Basia mimo wszystko cieszę się, że kręgosłup cały, to najważniejsze, że będzie sama chodziła... Quote
Paulina_mickey Posted June 25, 2011 Posted June 25, 2011 Zamarłam, dobrze że ten kręgosłup cały. Trzymajcie się kochane :buzi: Quote
Paulina_mickey Posted June 25, 2011 Posted June 25, 2011 Basia1968 napisał(a):nie jestem w stanie nic pisać - wczoraj moja sunieczka Majunia wpadła pod Tira na moich oczach. Przepraszam,ale muszędojśćdo siebe. Maja żyjemusi mieć amputany ogonek Basia na innym wątku napisała, ale ja przekleję tutaj. Quote
Basia1968 Posted June 25, 2011 Author Posted June 25, 2011 Z tej strony syn Basi - Kamil, Niestety Majeczka nie przeżyła... byliśmy z nią u weterynarza w mielcu zrobiła pani doktor prześwietlenie wyszło, że ma złamaną miednice z przemieszczeniem która jest do zrośnięcia i złamany ogonek, który miał być do amputacji, dostała majeczka jeszcze jakieś zastrzyki - odetchneliśmy z ulgą, że z kręgosłupem wszystko wporządku i, że z czasem dojdzie do siebie czy z ogonkiem czy bez to i tak dla nas by była najpiękniejsza - no ale niestety... jakąś godzinke temu zaczęła ciężko oddychać, szybko wzięliśmy ją do samochodu i pojechaliśmy do weterynarza... ale nie dojechaliśmy... w drodzę do weterynarza przestała dawać jakie kolwiek znaki życia... umarła mamie na rękach... Tak wielka strata bardzoo boli.... Żegnaj Majeczka! Pozostały tylko wspomnienia i przepiękne zdjęcia... Pochawaliśmy ją na działeczce obok innego pieska, który umarł pare lat temu ze starości. Quote
Guest Elżbieta481 Posted June 25, 2011 Posted June 25, 2011 O mamo.naprawdę zabrakło mi słów. Elżbieta Quote
Kamila Proc Posted June 25, 2011 Posted June 25, 2011 nie moge sie otrzasnac. bylam taka szczesliwa, bo piesek z innego watku znalazl po wielu latach domek dzisiaj... a tu taka tragedia Quote
Ulka18 Posted June 25, 2011 Posted June 25, 2011 Matko...matko. Nieszczescie straszne... brak slow, no bo co napisac... Trzymaj sie jakos Basiu, trzymajcie sie wszyscy :glaszcze: Moze jakis skrzep poszedl z tej zlamanej miednicy... Majeczko ['] ['] ['] Quote
Murka Posted June 25, 2011 Posted June 25, 2011 Ojej... Nawet nie chcę sobie wyobrażać jak się teraz czuje Basia... Trzymajcie się... Quote
Recommended Posts