Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 477
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

O ludzie jaka wielka baba !!!! śliczna :)ale wogóle nie jest podobna do tego jeżyka, który mieszkał w hotelu...

Basia daj mi konto, to z bazarku Ci trochę kasy wyślę, bo nie wiem na kogo chcesz, a jamor kazał nie wpłacać na Dina pojedynczo tylko Ty żebyś mu przelewała...

• 2 weeks later...
  • 3 months later...
Posted

to moja Majciunia - wygląda teraz bardzo źle.Leży. Ma mieć amputowany ogon. Kręgosłup cały,miednica strzaskana - nie było doktora Mrozowskiego, ale była Pani doktor. Zrobione prześwietlenie, Pani dała zalecenia,musi dostawać leki przeciwbólowe.

Posted

Basia1968 napisał(a):
nie jestem w stanie nic pisać - wczoraj moja sunieczka Majunia wpadła pod Tira na moich oczach. Przepraszam,ale muszędojśćdo siebe. Maja żyjemusi mieć amputany ogonek

Basia na innym wątku napisała, ale ja przekleję tutaj.

Posted

Z tej strony syn Basi - Kamil,
Niestety Majeczka nie przeżyła... byliśmy z nią u weterynarza w mielcu zrobiła pani doktor prześwietlenie wyszło, że ma złamaną miednice z przemieszczeniem która jest do zrośnięcia i złamany ogonek, który miał być do amputacji, dostała majeczka jeszcze jakieś zastrzyki - odetchneliśmy z ulgą, że z kręgosłupem wszystko wporządku i, że z czasem dojdzie do siebie czy z ogonkiem czy bez to i tak dla nas by była najpiękniejsza - no ale niestety... jakąś godzinke temu zaczęła ciężko oddychać, szybko wzięliśmy ją do samochodu i pojechaliśmy do weterynarza... ale nie dojechaliśmy... w drodzę do weterynarza przestała dawać jakie kolwiek znaki życia... umarła mamie na rękach... Tak wielka strata bardzoo boli....

Żegnaj Majeczka! Pozostały tylko wspomnienia i przepiękne zdjęcia...

Pochawaliśmy ją na działeczce obok innego pieska, który umarł pare lat temu ze starości.

Guest Elżbieta481
Posted

O mamo.naprawdę zabrakło mi słów.
Elżbieta

Posted

Matko...matko. Nieszczescie straszne... brak slow, no bo co napisac... Trzymaj sie jakos Basiu, trzymajcie sie wszyscy :glaszcze:

Moze jakis skrzep poszedl z tej zlamanej miednicy...

Majeczko ['] ['] [']