Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 477
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

wreszcie mam komplet wplat z bazarku dla Gucia i psów pod opieka Basi1968 [B]prosze o podanie na pw numeru konta do przelewu[/B]
lub informacji, że jest to to, które już dla Gucia otrzymałam;

przypominam, ze ja tylko bazarek prowadziłam - [COLOR=red]fanty podarowała [B]esperanza[/B][/COLOR], ona wszystko wysyła na swój koszt, bo zdecydowała [COLOR=red]o przekazaniu wpłaconych kosztów przesyłki także dla psiaków[/COLOR]

[COLOR=#ff0000]w imieniu wszystkich sympatyków tych psiaczków serdecznie dziękuję[/COLOR]

Posted

Aldrumka dziekuje serdecznie. Jesli bys mogła to bardzo prosze na konto Kaskadaffik. Ja z nia uzgodnię i Kasia przekaże właścicielce hoteliku. Tylko proszę poczekaj na razie - musze najpierw ustalić.
Esperanza bardzo bardzo dziękuję.
Tak Maja ma niestety pecha. Na dodatek jest tak agresywna w stosunku do mnie, że szok. Tylko do mnie!

Posted

tzn. tak:
Maja bardzo nie lubi pieszczotek, nie lubi się miziać - tak jak moja Tola czy Bianusia. Na ręce za cholerę jej nie mogę wziąć bo mnie gryzie. ALE TYLKO MNIE!! inni w domu moga ją brać bez problemów.
To kochany psiak - mój kangurek słodki - ale drańciuch ma charakterek. Zreszta od małego jak tylko zaczęla chodzić to gryzła Guciaczka maluśkiego. Taki widac charakterek złosliwy.
Ale oczywiście spać to lezie do mnie do łózka, przytula się, liże. No taki sierściuch z niej i już:evil_lol::evil_lol:

Posted

Kasiulka ja nie mam Twojego konta - plisss podaj Aldrumce numer, a później Joannie dasz żywą gotóweczkę. Bo przeciez nie będziemy słac tak z konta na konto.
Dostałam pw Kasienko - czekaj musze ogarnąć sie - bo w pracy ma zadymę i w domu też. Muszę w weekend to poukładać wszystko - aczkolwiek w niedziele tez pracuje i w sobotę.

Czyli z długu jest tak
581 zł minus 100 zł z bazarku Kaskadaffik = 481zł
i ja mam jeszcze z bazarku albumowego i któregos jeszcze - tylko sprawdzę ile i z jakich bazarków
i Aldrumka wspomoże z esperanzą czyli będzie juz niedługo zero.

Posted

Szkoda, że Państwo nie dali Majce szansy:( Mogła z nimi jeździć po ten towar, może akurat lubi podróżować! Ciężko będzie znaleźć dom w którym ktoś ciągle jest i pies koniecznie musi nauczyć się zostawać sam!!! Tak jak Basia napisała bez pracy nie stać byłoby nas nawet na pchłę z psa!!!

Posted

tak Agusia straszner to, że ludzie chcą takie misie przytulaki co nie sikają, nie szczekają, nie gryzą i w ogóle i w szczególe. A to przecież żywa istotka, która uczy sie wszystkiego. Tym sposobem mam trzy psiaki w mieszkaniu w bloku. Maja jest naprawde kochana - złośnica słodka. Potrafi stanowczo protestować, gdy się ją za długo na przykład głaszcze po brzuszku:evil_lol: drze się wtedy niemiłosiernie.
Kaskadaffik - ja mam chyba zły wpływ na Majeczkę :evil_lol::evil_lol:
powtarzam jej codziennie - cyt. gówniarzu jeden wstawałam do ciebie w nocy, gotowałam mleko kaszki duperele, karmiłam z butki i taka twoja wdzięczność??!!:evil_lol::evil_lol:
A ona i tak ma mnie w małej doopce i zakręconym cudnie ogoneczku:evil_lol::evil_lol:
"Wredny" mały kangur :loveu::loveu::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='_ChiQuiTa_']Hej dziewczyny, mogę prosić o opis Majeczki ?:)
Zacznę ogłoszenia:)[/QUOTE]
Tekst:

Maja- jej życie nie oszczędzało od samego początku, choć jest zaledwie kilku miesięczną sunią zaznała już tak wiele złego. Jej właściciel pozbył się Majusi i jej braciszka, wyrzucając do lasu, zaledwie trzytygodniowe szczeniaki. Pozostawione same sobie, niechybnie zginęły by tam, bez jedzenia i opieki. Serce okazał grzybiarz, który maluchy przekazał wolontariuszce. Kilka tygodni nieprzespanych nocy i karmienia buteleczką sprawiło, że obojgu udało się przeżyć. Później jednak u braciszka Majusi rozwinęła się porwowiroza, która nie dała małemu szans na przeżycie, więc Majka została sama. Ją udało się uratować, mieszka teraz w domu tymczasowym, gdzie czeka na kogoś kto w końcu przerwie tę złą passę i zaopiekuje się nią do końca Jej dni. Majka jak to szczeniak, jest wesoła i rozbrykana, ma charakterek jak przystało na kobietkę. Mała bardzo przywiązała się do swoich obecnych opiekunów, więc na pewno na początku będzie tęskniła, trzeba będzie poświęcić jej uwagę i cierpliwość, aby nauczyła się jak żyć w nowym otoczeniu, wśród nowych ludzi. Sunia nie lubi zostawać sama, więc idealnie nadawała by się na towarzyszkę dla innego psiaka lub kotka. Osoby, które mogły by poświęcić jej uwagę i okazać bardzo dużo miłości będą idealnym domem dla naszej Majeczki- domem na który czeka to psie dziecko!

Dane do ogłoszeń na Basię.

Posted

Kurcze jak ta Majeczka się zmienia, wyrasta na ładną psinkę inie będzie malutkim pieseczkiem jak przypuszczałyśmy wcześniej,ale ważne że jest piękna

Posted

ona naprawdę z pysia wygląda jak owczarek belgijski - czyli można -
Nowa rasa:
owczarek kanguropodobny - belgijski
Aldrumko kurcze - to zaraz jak Kaskadaffik wejdzie /dzisiaj znaczy się/ to poda nr konta.