Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 577
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Na pewno jak się przyzwyczai to zaszczeka, ale jest po przejsaciach łagodność sama...z sunią się z pewnoscią zgodzi. Wymaga teraz troskliwości i czasu. Poza tym jest piekny, kochany słodziak. Do domu z ogrodem dobrze by się nadawał, bo troche boi się jeszcze wnętrz. jeśli natomiast chcesz starszego a super łagodnego (tez do dzieci) to zerknij na wątek Zahira. jechały razem z Kielc.

Posted

mar.gajko napisał(a):
Bo na koty sa sposoby:cool3: Następnym razem pokażę. Bo będzie następny raz????:evil_lol:

Pewnie ze bedzie. A potem nastepny i nastepny... Niech no tylko skoncze remont!!!
A z kotami to chetnie zobaczymy - nie AgaG?, bo odprowadzały nas takim wzrokiem, że chyba nas sobie zapamietały...:eviltong:
Ja ogólnie z zakraplaniem oczu psu nie mam kłopotu - tak, że była to dla mnie próba ogniowa - te urocze pazurki w ilosciach hurtowych wszedzie wokół nas:evil_lol:

Posted

[quote name='AniaB']"Pewnie ze bedzie. A potem nastepny i nastepny... Niech no tylko skoncze remont!!!
A z kotami to chetnie zobaczymy - nie AgaG?, bo odprowadzały nas takim wzrokiem, że chyba nas sobie zapamietały...:eviltong:"

No tylko żeby nam nie uciekły... ja tam lepsza do psów jestem...z kotkami nie bardzo umiem postępować.

Posted

Ja rozumiem, ze przy pokazywaniu to Mar.gajko bedzie grać główną role, a my tylko bedziemy patrzeć i patrzec.. Bo inaczej to nie bardzo sobie wyobrażam.. No chyba że wezmę rekawicę kuchenną (taką do łokcia):lol: Albo lepiej dwie..

Posted

AniaB napisał(a):
Ja rozumiem, ze przy pokazywaniu to Mar.gajko bedzie grać główną role, a my tylko bedziemy patrzeć i patrzec.. Bo inaczej to nie bardzo sobie wyobrażam.. No chyba że wezmę rekawicę kuchenną (taką do łokcia):lol: Albo lepiej dwie..

Na jednym kociku mar.gajko pokaże a potem Panie będą same próbować:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Woda utleniona stoi na regale wpawilonie:cool3:

Posted

O tej wodzie to my nic nie wiedziały,bo by sie bardzo przydała:placz:
Sliczne puszyste koteczki...:evil_lol:
AgaG tu była bardzo dzielna - muszę Ją pochwalić!!!

Posted

Oj, dziewczyny, dziewczyny. Muszę chyba zrobić lekcję pokazową dla wszytskich. Jak kocikom maści i krople sie zakłada, aby rąk nie stracić i uszczerbków na zdrowiu nie ponosić.
A swoją drogą, ta persiczka niby, wygląda dokładnie jak norweski leśny, sa odmiany cz.b. i z dokładnie taką mordką. Obejrzałam wzorce bo mi ten dziwny pers spokoju nie dawał.

Posted

Mar.gajko, no to dopasuj im jakies rasy, tym czarnym tez
maz patii mi mowil ze w wieliczce jest 3 letni wykastrowany maine coon do oddania, wiecej info u nich

Posted

Te czarne to egzotiki i przy tym zostańmy bo nic lepszego nie wymyślimy. Takie mordki mają i takie piękne oczka.

Jakoś w najbliższym czasie potrzebna mi będzie "śliczna dziewczyna" do fotografii Nortonka na ogłoszenia. My odpadamy bo juz wiek balzakowski nastał. Młodsze panie: Anie i Kiwi i Patie prosimy o wdzięczne pozowanie z Nortonkiem.

Posted

mar.gajko napisał(a):

Jakoś w najbliższym czasie potrzebna mi będzie "śliczna dziewczyna" do fotografii Nortonka na ogłoszenia. My odpadamy bo juz wiek balzakowski nastał. Młodsze panie: Anie i Kiwi i Patie prosimy o wdzięczne pozowanie z Nortonkiem.

To chyba nie o mnie chodzi??? Zdjęcie ze mną mogłoby Nortonkowi tylko zaszkodzić!! Mar.gajko czemu mu życzysz tak źle!?:mad: :mad:

Posted

mar.gajko napisał(a):
Nie wiem, czy to ty jesteś tą rudowłosą, śliczną dzewczyną?? Ciut po 20-stce???
Same wykręty!!!!

Nie nie, rudowosa na pewno nie jestem. A i nie ciut po 20- stce:shake: :oops:

Posted

mar.gajko napisał(a):
To cholera myla mi się Anie widocznie. A czy myśmy się widziały???

Raczej nie... Ale np. Patia jest śliczna i rudowłosa, a i i Kiwi ma chyba długie włosy (przynajmniej miała w zimie)..No i też jest śliczna!

Posted

Same śliczne a z Nortonkiem nikt pozować nie chce.
A pamiętam Anię co woziła collaczkę z Patią jak tak źle było i widocznie pomyliłam sobie Anie z Anią, za co przepraszam (bo tamta kasztanowe długie włosy miała).

Posted

Mar Gajko nie pomyliłaś się: AniaB jest naprawdę śliczną małą chudziutką blondyneczką - i podejrzewam, że Norton bedzie miał same oferty....z opiekunką oczywiście w komplecie.

Posted

Właśnie o to chodzi. Coby wzrok zaczepić i "nie przeglądać" tylko obejrzeć zdjęcia. A do tego właśnie jakiaś ładna MŁODA buzia jest potrzebna.

Ale tu same wykręty i nikt nie chce sesji zrobić.

Posted

tamta sliczna ania to .Ania. :)
choc reszta an tez niczego siebie zeby nie bylo
a i kiwi teraz sie prawie na blond przerobila :lol:
ale kiwi juz niedostepna...