mar.gajko Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 Waży 29 kg, powinien tak gdzieś 32-34. Wysoki. Jak się "ful odpasie" będzie WIELKI - jak tak trzeba a domek OK. Quote
AgaG Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 Na pewno jak się przyzwyczai to zaszczeka, ale jest po przejsaciach łagodność sama...z sunią się z pewnoscią zgodzi. Wymaga teraz troskliwości i czasu. Poza tym jest piekny, kochany słodziak. Do domu z ogrodem dobrze by się nadawał, bo troche boi się jeszcze wnętrz. jeśli natomiast chcesz starszego a super łagodnego (tez do dzieci) to zerknij na wątek Zahira. jechały razem z Kielc. Quote
mar.gajko Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 Na zdjęciach to moje nogi, a ja mała nie jestem 172 cm. Więc tak sobie "odmierz". Quote
AniaB Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 mar.gajko napisał(a):Bo na koty sa sposoby:cool3: Następnym razem pokażę. Bo będzie następny raz????:evil_lol: Pewnie ze bedzie. A potem nastepny i nastepny... Niech no tylko skoncze remont!!! A z kotami to chetnie zobaczymy - nie AgaG?, bo odprowadzały nas takim wzrokiem, że chyba nas sobie zapamietały...:eviltong: Ja ogólnie z zakraplaniem oczu psu nie mam kłopotu - tak, że była to dla mnie próba ogniowa - te urocze pazurki w ilosciach hurtowych wszedzie wokół nas:evil_lol: Quote
AgaG Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 [quote name='AniaB']"Pewnie ze bedzie. A potem nastepny i nastepny... Niech no tylko skoncze remont!!! A z kotami to chetnie zobaczymy - nie AgaG?, bo odprowadzały nas takim wzrokiem, że chyba nas sobie zapamietały...:eviltong:" No tylko żeby nam nie uciekły... ja tam lepsza do psów jestem...z kotkami nie bardzo umiem postępować. Quote
AniaB Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 Ja rozumiem, ze przy pokazywaniu to Mar.gajko bedzie grać główną role, a my tylko bedziemy patrzeć i patrzec.. Bo inaczej to nie bardzo sobie wyobrażam.. No chyba że wezmę rekawicę kuchenną (taką do łokcia):lol: Albo lepiej dwie.. Quote
mar.gajko Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 AniaB napisał(a):Ja rozumiem, ze przy pokazywaniu to Mar.gajko bedzie grać główną role, a my tylko bedziemy patrzeć i patrzec.. Bo inaczej to nie bardzo sobie wyobrażam.. No chyba że wezmę rekawicę kuchenną (taką do łokcia):lol: Albo lepiej dwie.. Na jednym kociku mar.gajko pokaże a potem Panie będą same próbować:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Woda utleniona stoi na regale wpawilonie:cool3: Quote
AniaB Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 O tej wodzie to my nic nie wiedziały,bo by sie bardzo przydała:placz: Sliczne puszyste koteczki...:evil_lol: AgaG tu była bardzo dzielna - muszę Ją pochwalić!!! Quote
kiwi Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 no te kociaki sa super fajne :iloveyou: do dzism mam strupy na plecach jak mi persiczka chciala zwiac w gabinecie Malgosi :roflt: Quote
mar.gajko Posted June 29, 2006 Posted June 29, 2006 Oj, dziewczyny, dziewczyny. Muszę chyba zrobić lekcję pokazową dla wszytskich. Jak kocikom maści i krople sie zakłada, aby rąk nie stracić i uszczerbków na zdrowiu nie ponosić. A swoją drogą, ta persiczka niby, wygląda dokładnie jak norweski leśny, sa odmiany cz.b. i z dokładnie taką mordką. Obejrzałam wzorce bo mi ten dziwny pers spokoju nie dawał. Quote
pixie Posted June 29, 2006 Posted June 29, 2006 prosze wpisujcie sie do Mapy Pomocy Dogo !!! to trwa chwile , mozna UZUPELNIC potem...PO NAMYSLE...ona jest jeszcze w budowie WPIS WOJEWODZTWAMI!!! http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=23645 Quote
kiwi Posted June 29, 2006 Posted June 29, 2006 Mar.gajko, no to dopasuj im jakies rasy, tym czarnym tez maz patii mi mowil ze w wieliczce jest 3 letni wykastrowany maine coon do oddania, wiecej info u nich Quote
mar.gajko Posted June 29, 2006 Posted June 29, 2006 Te czarne to egzotiki i przy tym zostańmy bo nic lepszego nie wymyślimy. Takie mordki mają i takie piękne oczka. Jakoś w najbliższym czasie potrzebna mi będzie "śliczna dziewczyna" do fotografii Nortonka na ogłoszenia. My odpadamy bo juz wiek balzakowski nastał. Młodsze panie: Anie i Kiwi i Patie prosimy o wdzięczne pozowanie z Nortonkiem. Quote
rk66 Posted June 29, 2006 Posted June 29, 2006 [quote name='rk66'] Przypominam jaki jestem piękny :roll: Quote
AniaB Posted June 30, 2006 Posted June 30, 2006 mar.gajko napisał(a): Jakoś w najbliższym czasie potrzebna mi będzie "śliczna dziewczyna" do fotografii Nortonka na ogłoszenia. My odpadamy bo juz wiek balzakowski nastał. Młodsze panie: Anie i Kiwi i Patie prosimy o wdzięczne pozowanie z Nortonkiem. To chyba nie o mnie chodzi??? Zdjęcie ze mną mogłoby Nortonkowi tylko zaszkodzić!! Mar.gajko czemu mu życzysz tak źle!?:mad: :mad: Quote
mar.gajko Posted June 30, 2006 Posted June 30, 2006 Nie wiem, czy to ty jesteś tą rudowłosą, śliczną dzewczyną?? Ciut po 20-stce??? Same wykręty!!!! Quote
AniaB Posted June 30, 2006 Posted June 30, 2006 mar.gajko napisał(a):Nie wiem, czy to ty jesteś tą rudowłosą, śliczną dzewczyną?? Ciut po 20-stce??? Same wykręty!!!! Nie nie, rudowosa na pewno nie jestem. A i nie ciut po 20- stce:shake: :oops: Quote
mar.gajko Posted June 30, 2006 Posted June 30, 2006 To cholera myla mi się Anie widocznie. A czy myśmy się widziały??? Quote
AniaB Posted June 30, 2006 Posted June 30, 2006 mar.gajko napisał(a):To cholera myla mi się Anie widocznie. A czy myśmy się widziały??? Raczej nie... Ale np. Patia jest śliczna i rudowłosa, a i i Kiwi ma chyba długie włosy (przynajmniej miała w zimie)..No i też jest śliczna! Quote
mar.gajko Posted June 30, 2006 Posted June 30, 2006 Same śliczne a z Nortonkiem nikt pozować nie chce. A pamiętam Anię co woziła collaczkę z Patią jak tak źle było i widocznie pomyliłam sobie Anie z Anią, za co przepraszam (bo tamta kasztanowe długie włosy miała). Quote
Elso Posted June 30, 2006 Posted June 30, 2006 Mar Gajko nie pomyliłaś się: AniaB jest naprawdę śliczną małą chudziutką blondyneczką - i podejrzewam, że Norton bedzie miał same oferty....z opiekunką oczywiście w komplecie. Quote
mar.gajko Posted June 30, 2006 Posted June 30, 2006 Właśnie o to chodzi. Coby wzrok zaczepić i "nie przeglądać" tylko obejrzeć zdjęcia. A do tego właśnie jakiaś ładna MŁODA buzia jest potrzebna. Ale tu same wykręty i nikt nie chce sesji zrobić. Quote
AniaB Posted June 30, 2006 Posted June 30, 2006 Dziewczyny zgłaszac sie do zdjęć!!! Dla Nortonka!! Quote
kiwi Posted June 30, 2006 Posted June 30, 2006 tamta sliczna ania to .Ania. :) choc reszta an tez niczego siebie zeby nie bylo a i kiwi teraz sie prawie na blond przerobila :lol: ale kiwi juz niedostepna... Quote
Recommended Posts