Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 577
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 1 month later...
Posted

Owoc całonocnej pracy Nortona

telefon leżał w poblizu koszyka Nortiego, pewnie się na niego połakomił z nudów- niestety sprawca jest dalej nieuchwytny dla aparatu (jak widzi aparat czy na ulicy czy w domu- wieje).

Posted

Przecież to jest niesłychane wprost : piesek zjada telefon a jego Pan zaprowadza go na małą czarną ( a może Norti lubi białą ? ). Ale ma szczęście ten psiak i myślę, że niedługo kawiarnia Arlekin stanie się bardzo modna.A swoją drogą to Perfi zamiast za przystojnym właścicielem się oglądać to okiem wodzi za pieskiem. Wiem, wiem, że nie wypada bo ślub blisko!!!

• 4 weeks later...
Posted

Norti zaczyna już chodzić bez smyczy, ale jest bez niej dosyć zagubiony i niepewny. a do Arlekina na razie nie pójdziemy, bo tam jest okropna maszyna do lodów, która hałasuje i bardzo się jej boimy ;)

Posted

Pozdrawiam bardzo serdecznie całą Rodzinkę Nortusiową i Nortusia oczywiście też. I muszę się pochwalić, że widziałam ale z tramwaju niestety, dwa razy Nortiego ze swoim Panem koło Barbakanu. Super wyglądacie razem !!!:loveu: To już prawie pięć miesięcy szczęścia Nortusiowego !:multi:

Posted

wczoraj byliśmy u weta na sanockiej- Nortuś ma zapalenie spojówki (dostał krople) i ucha(dostał antybiotyk). nie był speccjalnie zadowlony, w końcu pora wizyt już minęła (wyjechaliśmy z domu po 22), ale nie bardzo protestował.
Wygląda na to że wszystko będzie dobrze...

Posted

Nortusiątko dawał sobie bez problemu zakrapiać oczka ale z uszkami to nie wiem. Psiaki nie bardzo za tym przepadają. Obecna bida, która mam na tymczasie nawet dotknąć się w ucho nie da a co dopiero grzebać. A czy u Nortonka to nie alergia- teraz wszystko kwitnie! Życzę szybkiego wyzdrowienia Nortusiowi!:hmmmm:

Posted

Pozdrowienia dla Nortonka i jego Rodzinki:loveu: .
Lukomanka, a co tam słychać u naszej ukochanej suni, jak czytam, znowu ma towarzystwo?;) :lol:

Posted

pozdrowienia dla Lukomanki i ekipy ;) - w poniedziałek idziemy do kontroli uszka a oczko będzie za 2 tygodnie. Nortusiowi grzebanie w uszku nie przeszkadza, przynajmniej tego nie okazuje...

Posted

Dziękujemy za pozdrowienia i życzymy Nortusiowi szybkiego pozbycia się kłopotów zdrowotnych!:mad: Mam nadzieję, że po dotychczasowych przejściach Nortuś traktuje obecny stan bez emocji. Moja ekipa tymczasowa to dziadunio Zeusik - prawie niewidomy i prawie głuchy. Był bardzo chory jak przyszedł do mnie ale obecnie jest rewelacyjnie a jutro jest szansa na domek. O mojej cierpliwej i wyrozumiałej suni niebawem napiszę na jej wątku.:p

• 3 weeks later...
Posted

Co słychać u mojej miłości niezapomnianej Nortusia? Czy już wyzdrowiały uszka i oczka urokliwe? Błagam, Kaźmierzu o jakieś słówko o Nortim, tak ciągle myślę ciepło o Nim i bardzo serdecznie pozdrawiam RODZINKĘ NORTUSIOWĄ !

Posted

A jednak niezaprzeczalnie coś w naszym Nortonku jest. Nawet p. Tomkowi teraz, ostatnio, zdaje się w piątek, "czknęło" się Nortonem, mimi, że to już tak dawno było i zapytał: A co tam u tego Nortona łaciatego słychać???
Czyli zapadł i jemy w pamięci, a nam wszytskim chyba w serce. To takie słodkie, kochane słoneczko jest. Ściski mocne dla wszytskich (a naj, naj mocniejsze dla Nortiego :).

• 3 weeks later...
Posted

NORTON UCIEKŁ PO WYPADKU SAMOCHODOWYM SWYCH PAŃSTWA WCZORAJWIECZÓR.LUKOMANKA I KIWI WIESZAJĄ PLAKATY. POMOC POTRZEBNA!!!!!

Posted

[quote name='AgaG']NORTON UCIEKŁ PO WYPADKU SAMOCHODOWYM SWYCH PAŃSTWA WCZORAJWIECZÓR.LUKOMANKA I KIWI WIESZAJĄ PLAKATY. POMOC POTRZEBNA!!!!!
Rany boskie, szlag ja moge pomóc dopiero we wtorek ale od samego rana!!!

Posted

BŁAGAMY WSZYSTKICH krakowskich dogomaniaków o pomoc w szukaniu Kochanego Nortonka! Po prostu każdy w swojej okolicy niech będzie uważnie obserwował czy aby przystojniaczek się nie pojawi. Norton jest bardzo charakterystyczny więc trudno go pomylić z innym psem. Cała okolica Bielan przeszukana i nic. Plakaty wydrukowała jak zawsze nieoceniona Kiwi i z Rodzinką Nortiego rozkleiliśmy gdzie się dało. On się musi znależć!!! Rodzina Nortusia jest zrozpaczona. Prosimy o pomoc!:placz:

Posted

Smutno ogromnie ale i dzisiejsze poszukiwania Nortusia nic nie dały. Oplakatowana jest cała okolica gdzie pies zaginął. Nawet przeor ojców Kamudułów na Bielanach miał się modlić w intencji odnalezienia pieska. W schronie wiedzą, policja zawiadomiona, jeszcze nadzieja w Kundlu Burym ale to dopiero w czwartek. Strasznie smutno !!!:placz: