Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

kiwi napisał(a):
ojej, upieklo mi sie branie udzialu w akcji tym razem :lol:

zartuje, tak naprawde mialam nadzieje ze sie dla mnie znajdzie miejsce na sobote ale nie dam rady przez te cholerne egzaminy...
za tyo mam nadzieje w sobote wieczorem wpakowac sie do amicusow i odwiedzic psiaki w hotelu,
amicusy macie miejsce na malenka, drobniutka, grzeczna cichutka i niegadatliwa kiwi?
;)

Mamy! Nawet jak będzie wielka, gruba, niegrzeczna i bardzo rozmowna:evil_lol: .

• Replies 577
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziewczyny, jesteście wspaniałe! :lilangel:
Postaramy sie jakoś to wszystko przygotować, chociaż pechowo jutro pracuję.
Co do czarnego psa będzie sie kontaktować z Wami Ilona, natomiast Nortona chyba weźmiemy dzisiaj wieczorem do nas na działkę, jeszcze zobaczymy.
Na wszelki wypadek mamy kagańce, aby was "maleństwa" nie pożarły :diabloti:

Posted

[quote name='rk66']Jaka jest szansa żeby oba psy odebrać w jednym miejscu?
Jeżeli nie bardzo da się to załatwić , to podajcie adres gdzie mamy podjechać (czy psiaki znajdują się w zupełnie innych częściach miasta?)

Ewo, ty to do nieba w butach pójdziesz. Jakieś WIELKIE ciacho ci się należy!!!!!!!!:lol: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

mar.gajko napisał(a):
Ewo, ty to do nieba w butach pójdziesz. Jakieś WIELKIE ciacho ci się należy!!!!!!!!:lol: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

co tam w butach, ewa samochodem wjedzie :loveu:

Posted

rk66 napisał(a):
AniuB, nie mieszkasz czasem gdziej na Krowodrzy? Mogłabym Cię zabrać gdzies po drodze. :roll:

Mieszkam na Podwawelskim, ale na Krowodrze moge dojechać autobusem, tylko dokąd? Może na jakimś konkretnym przystanku autobusowym? Doradżcie cos - ja sie stawię na 7.00.

Posted

Aha, jeszcze jedno - mam plandekę zakładaną na tylne siedzenie do przewozenia psa (żeby nie zabrudził siedzenia) - zabrać, czy (skoro tak wiele psów już Twoim samochodem jechało) masz taka?
I jeszcze moze podam moją kom. 0608 030 883 - jakby co to wyślijcie SMS, ja oddzwonie.

Posted

Do jamnika to nie wiem, czy się dostaniemy:-( :-( będziemy dziś próbować z Kiwi. a Aniu B zbiórka na parkingu przy stacji beznzynowej koło budynku Huskwarna przy alejach 29 listopada (kawałek w stronę warszawy za estakadą przy opolskiej i klasztorem Ecce homo dojazd w pobliże to autobusy: 139, 132, 184, 105.

Posted

Rozumiem, ze mówimy o stacji BP? To jest, jak sobie dobrze przypominam w Twoich AgaG rejonach (czyli tam, gdzie Cie kiedyś odwiozłam)? Bede na pewno o 7.00. To do zobaczenia.

Posted

A tę plandekę to weź proszę bo nie mamy!!

Posted

erka napisał(a):
Oczywiście plandeka się przyda, bo Nortonek chyba nie będzie najczyściejszy :cool3:

Nie takich czyściochów przewoziliśmy :evil_lol:
Nie ma nic gorszego od smrodku i brudu schroniskowego :placz:

Posted

jestem umówiona z panem chętnym na psa w hotelu jutro o 19... to ma być raczej młody pies, więc Norton ma większe sznase niż Zahir. No zobaczymy.....jak nie to pojedziemy do schronu np. w niedzielę i mu pokazę inne... Oby sie udało....

Posted

Już wiem od Erki, że Norton został zabrany z hurtowni na działki, więc jutro na pewno jedzie z nami. bardzo się cieszę.

Posted

Tak, zabrałyśmy Nortona wczoraj z hurtowni.
Nie obyło się bez problemów. Właściciel zamknął bramę i cieć chciał wyprowadzić Nortona dookoła przez jakąś dziurę. Ale Nortonek się zaparł i ani kroku :evil_lol: Nie pomogły prośby ani wabienie na jedzonko.
Skończyło się na przekładaniu Nortonka przez płot, a do maluchów on nie należy :cool3:
Potem już poszło w miarę gładko, z nami jakoś chętniej szedł na smyczy niz z tym cieciem, którego przecież znał. Bidulek był dosyc przestraszony, ale skąd miał wiedzieć, że właśnie jego los się odmienia.:razz:

Dziewczyny już w Kielcach, czarny zapakowany, teraz jadą po Nortona!:multi:

Posted

Dziewczyny już z Nortonem i Zahirem w drodze do Krakowa !:laola:
Oba psiaki podobno zachowują sie w samochodzie przyzwoicie :razz:

Chcemy bardzo , bardzo podziekować wszystkim za pomoc :modla: :modla: :modla: , AdzeG i dziewczynom, z którymi przyjechała, mar.gajko i tym , dzieki którym opłacony może byc hotel.

Naprawę jesteście wspaniałe.:klacz: Dzisiaj taki piękny dzień, z pewnością mogłyście go spędzić w przyjemniejszy sposób niż w drodze z dwoma sporymi, pewnie niezbyt pachnącymi psami.:razz:

Nie wiem co by sie stało z tymi psami bez Waszej pomocy, my nie miałyśmy możliwości zabrać ich do siebie, a szukanie domu na odległośc jakos się nie udawało.

Wielkie buziaki dla Was :calus: :buzi:

Posted

Erka

przeslij mi numer konta na ktory mam wplacic pieniazki na hotel za Nortonka

Bedzie to 300 pln.

No i trzymam kciuki za lepsze zycie Nortona w Krakowie:lol:

Posted

Asiu-s, wielkie dzięki! :calus: :calus: :calus:

To w takim razie najlepiej wysłać od razu do AgiG, albo bezpośrednio do hotelu.
Aga G, bardzo proszę, podaj asi-s nr konta.

To w takim razie jak by się udało Nortonowi szybko znaleźć domek, to może nieśmiało poprosiłabym o pomoc dla jeszcze jednego młodego sporego psa, który juz od dłuższego czasu koczuje na osiedlu.:razz:
Ale to oczywiście w takim wypadku, gdyby zostało pieniążków.

Jeszcze raz bardzo wszystkim dziękujemy :modla: :modla: :modla: :modla: :modla:

Posted

[quote erka]
To w takim razie jak by się udało Nortonowi szybko znaleźć domek, to może nieśmiało poprosiłabym o pomoc dla jeszcze jednego młodego sporego psa, który juz od dłuższego czasu koczuje na osiedlu.:razz:
Ale to oczywiście w takim wypadku, gdyby zostało pieniążków.

Nie ma sprawy, jakby Norton znalazl szybciej domek to oczywiscie reszte mozesz przeznaczyc wedlug uznania na innego psiula:lol:

Zrobie przelew w poniedzialek.

Posted

Wszystko w porządku. Norton juz wstępnie przebadany przez Kakulę trzeba mu pomóc od strony medycznej dosc sporo. mark Gajko wybiera się z nim jeszcze do swojego weta, bo czasu było za mało na drodze Kielce - gabinet kakuli, hotel. Piesek jest już bezpieczny w hoteliku. byl na spacerku. bardzo się garnie do człowieka. resztę pewno dziewczyny napiszą, ja biegnę do Zahira. (a kochany mój mąz zostaje z calym stadkiem naszym psim na opiece) Dobrze, że we czwartek wydaję Ciapka, bo w tym momencie mam 3 psy swoje i 2 na tymczasie..i ganiam od jednego miaszkania do drugiego...Oby wytrwać do czwartku..:multi: :multi: jeszcze raz dziekuję paczce krakowskiej (więcej na wątku zahira) :loveu: :loveu: :loveu: