Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 577
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ojej, czy rzeczywiście nie obędzie sie bez operacji?
Jakieś pechowe te psy kieleckie. Jada do Krakowa niby zdrowe, a tam wychodzą jakies wady ukryte:cool3:
Tak samo przeciez było z Boryskiem.

Posted

erka napisał(a):
Ojej, czy rzeczywiście nie obędzie sie bez operacji?
Jakieś pechowe te psy kieleckie. Jada do Krakowa niby zdrowe, a tam wychodzą jakies wady ukryte:cool3:
Tak samo przeciez było z Boryskiem.

Mysle, ze to dlatego, ze w Kielcach, za duzo roboty macie, zeby zwracac na wsyzstko uwage.. Gdyby nie to, ze Norton jest u Pani Eli, to tez nie zorientowalibysmy sie, ze cos nie gra - tego jednak tak bardzo na spacerach nie bylo widac, dopiero jak sie poobserwowalo jak lezy, jak sie przeciaga itp. To silny psiak wiec nie okazywal, ze cos jest nie tak. (pozatym, mogl sobie jeszcze noge urazi dodatkowo tutaj..)
A co do operacji, to nie tragedia - doktor mowil, ze szybko po niej dojdzie do siebie. Jeszcze chyba bedzie jednak konsultacja zdjec, ale mysle, ze duzo racji jest w mysleniu, ze cos co stanowi zagrozenia dla zdrowia lepiej zoperowac wczesniej, poki jeszcze nie jest tak zle. Mogloby sie okazac, ze nic nigdy by Nortonkowi nie bylo, albo ze za jakies czas lapka bylaby juz nie do uratowania..

Posted

Asieq napisał(a):
Kiwi ja nie jestem samobójcą:diabloti: :eviltong: (Mar. Gajko - uklony :-))

Pewnie, Mar Gajko o wszystki wie, i kazda decyzja należy przede wszystkim do niej!!!

Oj, dziewczynki, dziewczynki:mad: mar.gajko aż taka straszna nie jest.

Całkowicie ufa Asieq i Eli. Zdjęcie skonsultuje u innego weta, ale nie z braku zaufania tylko zawsze tak robi.
Operacja ustalona na wtorek u dr Kujawskiego i sądzę, że to najlepsza decyzja. Jak trzeba to trzeba szybko.

Posted

Ależ Mar Gajko!!! Nikt nie mowi że straszna jesteś:evil_lol: :loveu::loveu:

A konsultacja zawsze jest potrzebna, i zaufanie tak naprawde nie ma tu nic do rzeczy - każdy jest tylko czlowiekiem i mylic sie moze więc wsyzstko lepiej sprawdzić!

Posted

też Kundla oglądałam i jak juz napisałam u Nory - Norcia i Nortonek były najgrzeczniejsze w całym programie:loveu: :loveu:
słodziaki:loveu:
trzymam kciuki za domki dla wszystkich psiaków :kciuki: :kciuki:

Posted

Nortonek byl najgrzeczniejszy z calej gromadki :loveu: To naprawde cudny pies, spokojny, opanowany. Leżal spokojnie przez caly progran.
A Pani Ela tak pieknie o nim opowiadala :p

No i gospodyni programu Pani Magda dobrze prowadzila program, zwracajac uwage na spokojne rozwazenie adopcji i propozycje domkow na cale zycie tych czworonogow.

Mam nadzieje, ze domki juz dzwonia po Nortonka.

Posted

Niestety.. Norti choć tak pięknie się prezętujący i zaprezentowany chyba odstrasza wielkością.. ech..
Cudny jest i ja wiem, ze Pani Ela go uwielbia, ale szkoda zeby się tak przywiazywal.. on nie rozumie, ze to dom tymczasowy.. a szkoda, byloby nam wszystkim latwiej..jemu szczególnie!

Posted

o, to nie sa dobre wiadomosci..
a mnie wzruszyło jak Pani Ela opowiadała, ze Norton ma bardzo dobre maniery i jedzenia nie kradnie ze stołu...

kurcze, inne to kradną a mają tysiace rąk, które sie do nich wyciagają i tysiace oczu, które za nimi beda płakac (patrz gafa), a tu taki norton, grzeczny kochany.. i co...

Posted

to prawda, kiwi. A Norton wyglądał na naprawdę dużego psa, ale p. Ela wspaniale i bardzo rzeczowo o nim mówiła, a sam pies zaprezentował się świetnie, oaza spokoju i dobrych manier! :loveu: i faktycznie, dużo ładniejszy niż na zdjęciach :loveu: :loveu: :loveu:
tylko gdzie człowiek NORTONA?????

Posted

No to teraz już wszyscy rozumieją moje zachwyty nad Nortim, to naprawdę wyjątkowy pies. WYJĄTKOWY.
A pani Eli całusy wielkie i podziękowania. i Asi i Pawłowi.
Jutro trzymac kciuki - Norti ma operację, jak nic sie nei zmieniło.

I powiem szczerze, jak go wiozłam od tych Pąństwa i ryczałam w aucie, to gdybym mogła, gdybym miała więcej miejsca, więcej czasu, to Norti by już mieszkał ze mną. To jest cudny pies.