Mefi Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 Z dopiskami "dla Nortona/dla Aresa" czy bez? A może jakiś inny dopisek? Quote
AgaG Posted August 18, 2006 Posted August 18, 2006 no nie chcę za dziewczyny odpowiadac, ale one mają urwanie glowy, myślę, ze tak będzie dobrze, dostana po połowie. :lol: Quote
erka Posted August 22, 2006 Posted August 22, 2006 Nortonek, piekny młody pies, cały czas poszukuje swojego miejsca.:sadCyber: Quote
erka Posted September 1, 2006 Posted September 1, 2006 No właśnie, nowych psiaków przybywa, a Nortonek odszedł w zapomnienie.:-( Cały czas czeka na swojego pana. Piękny, młody pies, całe życie poniewierany, teraz najpiękniejsze chwile przeżywa w hotelu pod opieką mar.gajko, ale to nie to co swój domek.:shake: Norton już tak długo w hotelu, a jego pobyt przecież tam kosztuje. Prosimy o pomoc w szukaniu domu i wsparcie finansowe.:modla: Quote
Patia Posted September 3, 2006 Posted September 3, 2006 Zrobiłam trochę zdjęć Nortonkowi ale było juz ciemno , muszę jeszcze raz mu zrobić sesję . To taki kochany piesek , wygląda ślicznie , Mar.Gajko i Luiza go odkarmiły , chodzi na smyczy , jest grzeczny , spokojny , bał się trochę aparatu. Quote
jotpeg Posted September 3, 2006 Posted September 3, 2006 tak dlugo siedzi w hotelu, wczesniej ta hurtownia - nigdy tak naprawde nie byl u siebie :( Quote
jotpeg Posted September 4, 2006 Posted September 4, 2006 dzisiaj usmiechnietego Nortona mozna podziwiac w gazecie wyborczej! oby sie poszczescilo...! Quote
AgaG Posted September 4, 2006 Posted September 4, 2006 TRZYMAM KCIUKI!!!! fotki rzeczywiscie jeszcze by się przydały takie piekne to ciocia Aga plakaty zrobi i zacznie wieszać:loveu: Quote
black sheep Posted September 4, 2006 Posted September 4, 2006 jotpeg napisał(a):dzisiaj usmiechnietego Nortona mozna podziwiac w gazecie wyborczej! oby sie poszczescilo...! ojej szkoda ze wczesniej nie przeczytałam to bym go sobie oglądneła w tej gazecie:) Quote
AgaG Posted September 4, 2006 Posted September 4, 2006 pytałam mar. gajko telefonicznie i nikt nie zadzwonil! Quote
erka Posted September 5, 2006 Posted September 5, 2006 O jej , nikt nie dzwonił na takiego pieknego psiura?:stupid: Quote
mar.gajko Posted September 5, 2006 Posted September 5, 2006 Ludzie to idioci!!!!!! Wogóle nie wiedzą co tracą!!!!! Quote
AniaB Posted September 6, 2006 Posted September 6, 2006 Ach, dajmy szansę tym niezdecydowanym.. Niech sie namyslą, dobrze zastanowią. To piekny pies i młody, wiec chętni na pewno będą. Tylko moze jeszcze nie widzieli ogłoszenia na przykład.. Quote
mag.da Posted September 7, 2006 Author Posted September 7, 2006 Nortonek się przypomina :cool3: Quote
AgaG Posted September 8, 2006 Posted September 8, 2006 koniecznie tylko kurczę fotek fajnych nie ma!! kto może zrobić foty piękne Nortonka? najlepsza metoda wypstrykac kilkaset i zawsze coś sie znajdzie. Tyle że na to, trzeba miec czas, a amicusy w hotelu sa zawalone robotą przy swoich podopiecznych. Quote
AniaB Posted September 9, 2006 Posted September 9, 2006 Aga, gdyby do piatku nic nie wyszło ze zdjeciami, to przed zabraniem psiaków z hotelu do Kundla w piatek moze pojechałybyśmy wczesniej (ja mogę juz od 16.00 jechać) i wtedy porobiłybyśmy zdjecia. Ja mam dosć dobry aparat.. Ale to tylko propozycja. Skoro i tak tam bedziemy... Quote
kiwi Posted September 9, 2006 Posted September 9, 2006 chodzi o kundla w najblizszy piatek czy nastepny? w najblizszy piatek mam egzmain ale rano wiec mozliwe ze po poludniu moglabym wypstrykac i pojechac z wami ale nie obiecuje a aparat mam dobry ;) Quote
AniaB Posted September 9, 2006 Posted September 9, 2006 Ja rozumiem, ze chodzi o najbliższy piatek (pisząc z perspektywy dzisiejszej -czyli soboty) tj 15.09.06. i tak tez zabukowałam sobie samochód... Niestety wczesniej jestem na delegacji i technicznie tego nie ogarne... Wracam we czwartek w nocy. W piątek po południu jestem do dyspozycji. Kiwi, ja mam honde civic - wiec spokojnie sie wszystkie/wszyscy zmiescimy (razem z psiakiem:)), wiec sie nie zastanawiaj tylko wsiadaj!!! :) Quote
AgaG Posted September 9, 2006 Posted September 9, 2006 no tak... ale samochodziki to na pewno będą w dużej liczbie potrzebne... Ania ile psów wejdzie do Twojego - samców? ja bym chciała bardzo Nortonka wziąć, choć oczywiście to mar. gajko będzie decydować, jaki domek dla niego chce i po programie wróci do hotelu, a mar. gajko sobie sprawdzi domek chętny o ile taki się trafi... Tylko Nortonka być może trzeba będzie wnieść do programu:lol::lol: bo on się boi wnętrz... ale długo pieseczek czeka na domek za dlugo... no i może Arta też z Kielc? gdyby Bungo nie jechał (gdyby odpukac był po zabiegu jakimś) to wtedy te dwa mogłyby jechać... plus Mordka. no chyba że mar. gajko chce próbowac z Ciapkiem? Quote
Recommended Posts