mar.gajko Posted July 7, 2006 Posted July 7, 2006 Erko! Cała przyjemnośc po MOJEJ stronie. Norton już normalnie chodzi, wąszy, podskakuje, zagląda, kombinuje, jak to pies. I mało tego podchodzi i głaskania się dopomina, i WSZYSTKO można mu wyglaskiwać, nawet brzuszek, chociaz się jeszcze nie wykłada. Jest dobrze, i ja osobiscie bardzo się ciesze, że on JE, dużo z apetytem, kupy piękne. Humor dobry. Cieszy się na człowieka, obszczeka psiaka przechodzącego obok kojca, taki już normalny się zrobił. A to to chodziło przeciez. Quote
Asieq Posted July 7, 2006 Posted July 7, 2006 mar.gajko napisał(a):Erko! Cała przyjemnośc po MOJEJ stronie. Norton już normalnie chodzi, wąszy, podskakuje, zagląda, kombinuje, jak to pies. I mało tego podchodzi i głaskania się dopomina, i WSZYSTKO można mu wyglaskiwać, nawet brzuszek, chociaz się jeszcze nie wykłada. Jest dobrze, i ja osobiscie bardzo się ciesze, że on JE, dużo z apetytem, kupy piękne. Humor dobry. Cieszy się na człowieka, obszczeka psiaka przechodzącego obok kojca, taki już normalny się zrobił. A to to chodziło przeciez. :lol: :loveu: Quote
black sheep Posted July 7, 2006 Posted July 7, 2006 Dlaczego mi nie dajęcie zadnych piesków do wystawienia:( Ja tez chce!;) Ale Norton wypiękniał!! Quote
asia-s Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 erka napisał(a):Jestem pod wrażeniem, jak Nortonek niesamowicie wypiękniał :razz: , a jaka radość na pyziurku, zupełnie inny pies. :loveu: Dzięki za serce dla Nortonka :buzi: i trzymam kciuki za ten dom z ogrodem :thumbs: Przylaczam sie do opnii cioci Erki Nortonku do domku:loveu: :loveu: :loveu: Quote
Camara Posted July 10, 2006 Posted July 10, 2006 No cóż, GW dziś nas zawiodła i nie ma ogłoszenia o Nortonie :shake: Quote
AgaG Posted July 10, 2006 Posted July 10, 2006 Bardzo się też tym, zmartwiłam...:-( :-( jasna holerka taki słodki psiak i dalej ani widu ani słychu domku..... Quote
black sheep Posted July 10, 2006 Posted July 10, 2006 Kurde, a jest mozliwosc ze jeszcze beda o nim ogloszenia? Quote
Camara Posted July 10, 2006 Posted July 10, 2006 black_sheep napisał(a):Kurde, a jest mozliwosc ze jeszcze beda o nim ogloszenia? ogłoszenia wysłałam, ale czasem tak bywa, że braknie na nie miejsca :cool1: czy będą - myślę, że tak... tylko... szkoda tygodnia, jest tyle zwierzaków w kolejce :placz: Quote
Patia Posted July 11, 2006 Posted July 11, 2006 Nortonek jest bardzo sympatycznym pieskiem , zrobiłam trochę zdjęć , niezbyt pięknych ale zawsze Quote
mar.gajko Posted July 11, 2006 Posted July 11, 2006 Ponieważ Nortonkowi do pełni elegancji brakuje juz tylko kąpieli, jest zdrowy, b. ładnie chodzi na smyczce, jest spokojny, ma dobry apetyt, podtyka głowę do pieszczotek, czyli jest już całkowicie OK, ciotki robią akcję plakatowania i może coś z tego będzie. Wykąpać musimy koniecznie ale zawsze cos innego, ważniejszego staje na drodze i ta kosmetyka przesuwa się w kolejce. W najbliższe dni jeszce próby "domowe" czyli wprowadzenie psiaka do domku p. Tomka, czy da się wprowadzić czy tez nie. ZObaczymy. Quote
Patia Posted July 11, 2006 Posted July 11, 2006 Mar.Gajko , ja wczoraj byłam w szoku jak go zobaczyłam ,w tak krótkim czasie doprowadziłyście go do takiego stanu !:loveu: Kwitnie i błyszczy , gładziutki , mięciutki , widać , że zdrowy. Bardzo delikatnie brał smakołyki , bał się trochę aparatu , nieśmiałek :loveu: Czy on ma Allegro ? Ile wyniosły rachunki za leczenie , na razie napisałaś tylko o kosztach hotelu a wet? Quote
mar.gajko Posted July 11, 2006 Posted July 11, 2006 Jak na razie koszty leczenia to 75 wizyta + frontline i 18 zł antybiotyk. No i hotel. Ale dostał 350 zł i ja też dla niego przeznaczyłam marną sumkę, więc na razie "jest zabezpieczony"; gdyby hotelik sie przeciągał to będzeimy alarmować i jakąś składkę robić. Allegro nie ma, liczyłam na wyborczą, poprosze o Allegro kogoś w najbliższym czasie. Quote
mar.gajko Posted July 11, 2006 Posted July 11, 2006 Taki grubsiejszy jest, no nie? Już taki równiejszy. I "dostał" w prezencie od Luizy własny łańcuszek (ozdobny, hi, hi) żeby nie trzba było go "łapać", bo bał się trochę zakładania w kojcu. A teraz podchodzi, głasku, głasku i od razu się zapinamy i biegamy. Quote
erka Posted July 11, 2006 Posted July 11, 2006 A ja myślałam, że on już po kąpieli, bo tak pięknie wygląda :p Czyżby w Krakowie też taki zastój w adopcjach jak u nas? Nortonek potrzebuje szybciutko domku, aby mar.gajko mogła więcej czasu poświęcić Grappie. Wczoraj ją zobaczyłam i zakochałam sie w tej poczciwej mordzie. Quote
mar.gajko Posted July 12, 2006 Posted July 12, 2006 erka napisał(a):A ja myślałam, że on już po kąpieli, bo tak pięknie wygląda :p Czyżby w Krakowie też taki zastój w adopcjach jak u nas? Nortonek potrzebuje szybciutko domku, aby mar.gajko mogła więcej czasu poświęcić Grappie. Wczoraj ją zobaczyłam i zakochałam sie w tej poczciwej mordzie. Na razie przeszedł wycieranie ściereczką z mikrofibry; to świetnie czyści taka krótką sierść, myśle, że w końcu w weekend go wykąpiemy w szamponiku, coby juz najśliczniejszy był. No i w końcu wczoraj go odobaczyłam bo robaczki w kupach a tu antybiotyk i nie wolno, ale wczoraj już pozwolili i pozbywamy się tego życia wewnętrznego. Zastój jest, a nawet jak ktoś dzwoni to tak żeby nie wziąć, sama nie wiem po co ludzie dzwonią, chyba se pogadać. Grappa na mnie obrażona; wyjęłam ją z kojca co było traumatycznym przeżyciem dla nas obu; toczyła się walka o życie:evil_lol: minimalnie wygrałam, ale minimalnie - już krzyczałam na p. Tomka coby mi pomagał, bo nie mogłam jej opanować. Jak dziki koń na arkanie. Quote
mar.gajko Posted July 13, 2006 Posted July 13, 2006 Na tej łysinie, co była taka zaskrupiała z rankami, teraz ... wyrasta sierstka. Piękna nowa sierstka!!!!!!! Czarniutka, błyszcząca, króciutka sierstka!!!!! Quote
erka Posted July 13, 2006 Posted July 13, 2006 To świetnie, jak się cieszę!:sweetCyb: Czyli już nic nie może odstraszyć potencjalnych chetnych do adopcji Nortonka! Quote
black sheep Posted July 13, 2006 Posted July 13, 2006 cieszymy sie ze co raz lepiej z nortonkiem! Quote
Mefi Posted July 13, 2006 Posted July 13, 2006 Potrzebne mi namiary na kogoś, kto jest odpowiedzialny za adopcję Nortona (do wstawienia na stronę). Quote
erka Posted July 14, 2006 Posted July 14, 2006 W tej chwili jest juz pod opieka mar.gajko. Czyli kontakt do Amicusa, 601 070 267 lub wieczorem 012 626 46 01. Mar.gajko, czy dobrze podałam? Quote
AgaG Posted July 14, 2006 Posted July 14, 2006 telefon do mar.gajko najlepiej podać: 663 361 117 Quote
mar.gajko Posted July 17, 2006 Posted July 17, 2006 Sorry, ja beznetowa w weekendy. Telefony wyżej wszytskie dobre. Można podać. I dziękuję. Nortonek w formie znakomitej. Jesu jak on się cieszy z życia. Jaki uśmiechnięty. Szybko domek. dziasiaj ma być w wyborczej. Nie wiem czy jest, bo ... nie kupiłam jeszcze. Quote
black sheep Posted July 17, 2006 Posted July 17, 2006 nie kupuj sprawdze bo sprzedaje w kiosku;p Quote
Recommended Posts