Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 577
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nortonik jak narazie nawet śpi (z krotkimi przerwami, co jakiś czas, ale już na szczęście bez tych przeraźliwych pisków).. oby przespal tak spokojnie całą noc, troche ze względu na nasze obawy o jego łapkę:evil_lol: ale przede wszystkim dlatego, żeby wreszcie odpoczął i troche spokojnie poleżał.. w jego stanie to konieczne, tylko on jakoś nie do końca to akceptuje.
Mordka kochana jest tak spragniona czlowieka, że jak tylko choć na chwile się oddalamy, to kuśtyka za nami.. idealnym rozwiazaniem jest, gdy się siedzi z nogami pod jego glowa i trzyma się go za łapkę;-)

Posted

Trzymam kciuki mocno mocno za kochane psisko!!!!:loveu: :loveu: :loveu:

Posted

Uff.. ulżyło nam ;-)
Podczas dzisiejszej wizyty, dowiedzieliśmy się, ze jednak troszke przesadzamy obawiajac się tak o każdy ruch Nortonka. Doktor Kujawski specjalnie sie wracał, żeby go zobaczyc. Powiedział, ze wszystko ładnie się goi i że mamy przestać prowadzić go na szaliku (pod pupcią - żeby nogi nie obciązał). Szwy ściągane bedą w poniedziałek.
Dla odmiany nadal martwi nas oczko, ktore mimo masci nie chce sie wyleczyć. Dostalismy dziś dodatkowo kropelki przeciwzapalne.

Posted

A ja już trochę posiniałam ze złości. Byłyśmy 3 razy płacić fakturę, ale... faktury nie było. Dzisiaj ostatnia próba zapłacenia faktury, jak się nie uda to uzamy, że dr Kujawski zafundował nam za darmo gratis operację Nortonka. A swoją drogą to kompletny brak szacunku dla ludzkiego czasu; trzy razy byłyśmy w lecznicy i pocałowałyśmy klamkę.

Posted

Tak - wiemy doktorzy nam mowili... Faktura na pewno juz czeka. To są znakomici lekarze, tylko nieco gorsi organizatorzy.. Naprawde nam milo bylo, jak doktor Kujawski, mimo, ze juz odjeżdżał samochodem, na nasz widok zawrocil (a raczej na widok Nortona, bo my to tylko takie niewazne jego dodatki:evil_lol:) a doktor Słowinski, specjalnie nas bez kolejki wpuszczal, zeby się psina nie meczyła;-) - no i oczywiscie za każda wizyte mniej liczyl - jak zawsze!

Posted

Jest. Faktura. Zapłacone. Mniej niż się spodziewałyśmy i mówił dr Kujawski. Zabieg Nortona kosztował 200 zł. Ciekawa tylko jestem ile Asia płaciła za wizyty pooperacyjne?? Niech się przyzna!!!!!

Od Ulki18 wpłynęlo na Nortonka 15 zł; ale, ale mamy obiecane na 99,99% pokrycie CAŁOŚCI KOSZTÓW zabiegu przez sponsora. Więc wszelkie nadwyżki przeznaczymy na zakup karmy, bo pewnie p. Ela już nas będzie miala całkiem dosyć niedługo.

Posted

Asieq napisał(a):
Karmy jest jeszcze pół worka ;-) !!!!!

A przyznawac sie nie będzie! :razz:

Pewnie kurczaki zajada i inne smakołyki:lol: a nie to niedobre suche; och rozpuści go p. Ela, aż miło:lol:

Niech się przyzna; bo na bilet zbraknie i co wtedy:eviltong: klapa.

Posted

ooo fakt - Nortonek jest przez Panią Elę rozpieszczany do granic niemożliwości. Obiadaki na życzenie, smakołyki w "międzyczasie" no i czasem troche karmy, ale obowiązkowo z ręki:p. Wszystko jednak w rozsądnych granicach, żeby się chłopak nie roztył.

Nie martw się Mariolu, ja Ci najwyżej rozpaczliwy list przyśle, to nas będziesz ratować:evil_lol:.

Posted

Jejku, to gdzie potem znajdzie sie taki sam cudowny domek, jak tak rozpuścicie psisko?:razz:
Ale troche rozpuszczania rzeczywiście mu sie należy!:cool3:

Posted

Witam, witam bardzo cieplutko wszystkich zainteresowanych losem Nortonka. Przesyłam kilka kiepskiej jakości fotek z komórki. Nortonek grzecznie spaceruje ze swoją nową, tymczasową koleżanką ( Luką ) i zgodnie patrzą w tym samym kierunku. Czyż to nie sympatyczne ?

A tutaj pozuję z profilu z bardzo poważną miną !

Długo Norton tłumaczył wielbicielkom, że zdecydowanie woli blondyny !
Jaki cudny ogon , dwukolorowy !

Pozdrawiamy i pragniemy zapewnić, że siostra przełozona na ojomie (czyt.Asieq ) tak cudownie opiekowała się Nortim, że o operacji już zapomnieliśmy. Nawet termoforem łapki ogrzewała jak po narkozie krążenie szwankowało. Cud i miód ta dziewczyna. Następne wieści niebawem.:lol::lol::lol:

Posted

Elu!!! Aniele!!! Dobrze cię tu widzieć (czytać?). Wszyscy jesteście tacy kochani. Norti zadbany, zadowolony i bezpieczny. To chyba jedyny z naszych bezdomniaków o którego się nie martwię ciągle, czy nie zimno, czy wszytsko w porzadku, czy nie ma sraczki, czy zjadł, czy wszytko dobrze. Takie "odetchnięcie". A Asia swoją drogą to niesamowite dziewczę, cierpliwe, trosliwe i takie kochane. Wielkie wielkie całusy.

• 2 weeks later...
Posted

Co u słodziaka? jejku jejku bo się zadomowi!!!!!:evil_lol: :evil_lol: :lol: :lol:

• 2 weeks later...
Posted

osmiele sie podsumowac ten watek-Norton domek juz ma (lub raczej bedzie mial-od jutra).domek jutro oceni p.Lukomanka,a ja ze swojej strony moge zapewnic ze cala rodzina bedzie kontynuowac polityke rozpuszczania Nortona :).
pozdrawiam
P.Ł.

Posted

lastozzi napisał(a):
osmiele sie podsumowac ten watek-Norton domek juz ma (lub raczej bedzie mial-od jutra).domek jutro oceni p.Lukomanka,a ja ze swojej strony moge zapewnic ze cala rodzina bedzie kontynuowac polityke rozpuszczania Nortona :).
pozdrawiam
P.Ł.

:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: czy mnie moje piękne oczy nie mylą?? To cudownie... rany!!!!!!!!! lastozzi, ale zdajesz sobie sprawę z tego, że wraz z Nortonkiem bierzecie na siebie caaałą masę dogomaniaków :cool3: żądnych zdjęć (w łózku) i relacji na bierząco :eviltong:
:cunao: