Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kiessa, jeżeli nie bierzesz sobie naszych tandetnych i mdłych odpowiedzi na serio to za przeproszeniem czego jeszcze szukasz na tum forum? Jak ci coś nie odpowiada to wypad i koniec. A nie tu się z nami przekomażasz. Teraz napisałaś tak bezsensowną wiadomość, że chce mi się zwrócić zjedzony niedawno obiad. No przepraszam, ale jeżeli my się żałośnie wypowiadamy, to po co zaczęłaś temat? Żeby dopiąć swojego? Boże, oby takich ludzi było jak najmniej. Sorry, że tak ostro pojechałam ale nasza najmądrzejsza Kiessa mnie zbulwersowała.

Posted

o jej macie racje moj pies wogole nie wygląda jak dalmatynczyk :lol::lol!:

o wlasnie okazalo sie ze Luna jest rodowodowym mopsem,co z tego ze nie wygląda ja mops,ale ma rodowod!!! i to wszystko zmienia...:p

Posted

efra-husky napisał(a):

A tak na marginesie to sama mam trzy kundle i jednego rodowodowego psa i nigdy przez myśl mi nie przeszło, żeby się obrażać o to jak ktoś mówi na mojego psiaka kundel :roll: Chyba to kwestia dojrzałości ;)

zgadzam się, Gabi :)

ja też miałam kundla, choć z wyglądu przypominał pudla. Matka miała rodowód, a ojciec... cóż... bliżej nieznany :p Może i przypominał z wyglądu pudelka miniaturkę, nie gubił włosów i trzeba było go strzyc, ale... był po prostu cudnym mieszańcem :)

Posted

Rybc!a nie zabronisz mi byc na tym forum moge wqypowiadac sie na kazdy temat jaki zechce bo mam do tego prawo. Bede na tym forum ile zechce ale wiecej chyba nie bede wchodzic na ten temat bo sie poplacze ze smiechu :evil_lol:

Guest Reyes
Posted

Kiessa napisał(a):

o wlasnie okazalo sie ze Luna jest rodowodowym mopsem,co z tego ze nie wygląda ja mops,ale ma rodowod!!! i to wszystko zmienia...:p

Specjalnie dałaś zdjęcie na którym niewidać krztałtu kufy....
Ps. Co to za ten pies na górze? Bo jak wztawiłaś go jako czystego dalmata to chyba wiesz...

Posted

Kiessa napisał(a):

aż żal serce ściska jak się czyta Twoje wypowiedzi. ile Ty w ogóle masz lat, bo piszesz w stylu: "ja chcę, ja muszę i koniec! tak, bo tak, bo ja tak chcę..."

Posted

Kiessa reprezentuje jedyny sluszny tok rozumowania: jak pies WYGLADA jak rasowy TO JEST RASOWY. :evil_lol:
Jak ktos WYGLADA jak POTOCKI to na pewno JEST POTOCKIM. :lol:
No przeciez to jasne jest. ;-)

Posted

Kiessa! Do cholery jasnej, już nie mogę z tobą. Twój pies jest zbliżony do rasy DALMATYŃCZYK. Nie rozumiesz tego? Gdy ja widzę zdjęcie posokowca, to wydaje mi się , że moja Zuzia jest normalnie rasowa. Ale do cholery nie jest! Nie ma rodowodu, nie jest rasowa! Nie czytałaś ulotek? Rasowy=rodowodowy! Twój pies nie ma rodowodu i nie jest psem rasowym i tego nie zmienisz dziewczyno. Pogódź się z tym że masz psa zblizonego do rasy Dalamtyńczyk.
Zobacz sama że rasowe dalatyńczyki różnią się od twojej suni:

Guest Reyes
Posted

Ten na Górze to nie czasem QIA Anusi marzenia? Ten z tą dziewczynką?

Guest Reyes
Posted

Rybc!a napisał(a):

Widać że z AKC, w FCI ogon ma opadać ku dołowi :cool1:

Guest Reyes
Posted

Rybc!a napisał(a):
Reyes- nie rozumiem twojej wypowiedzi.

Poznałam psa ze zdjęcia i tyle :evil_lol:

Posted

O kurczę, to ja też robię coś niezgodnego z prawem? Bo ja miałam te zdjęcia na internecie znalazłam. Ale proszę tu są linki. A co do wypowiedzi Reyes, już cię rozumiem, tak to jest dalamtyńczyk pani Lidii Zielińskiej- ten dalamtyńczyk to Champion Polski (nr 18685), Młodzieżowy Champion Polski (nr 5426).
Tu macie link: http://www.zkwp-wroclaw.org.pl/prez_champion.php

A zdjęcie drugiego mam z bloga :
http://psierasy.blog.onet.pl/

Guest Reyes
Posted

Rybc!a napisał(a):
O kurczę, to ja też robię coś niezgodnego z prawem? Bo ja miałam te zdjęcia na internecie znalazłam. Ale proszę tu są linki. A co do wypowiedzi Reyes, już cię rozumiem, tak to jest dalamtyńczyk pani Lidii Zielińskiej- ten dalamtyńczyk to Champion Polski (nr 18685), Młodzieżowy Champion Polski (nr 5426).
Tu macie link: http://www.zkwp-wroclaw.org.pl/prez_champion.php

A zdjęcie drugiego mam z bloga :
http://psierasy.blog.onet.pl/

Myśle że za robienie reklamy nikt się nie obrazi. W końcu przedstawiłaś jej psa jako rasowego dalmatynczyka

Posted

Zazwyczaj jak podaje się zdjęcia z sieci powinno podać się adres, bo może wejść właściciel, zobaczy swojego psa zdjęcie i zadyme ci zrobi, a tego chyba bys niechciała :roll:

Posted

Kiessa napisał(a):
nikomu to nie robi krzywdy ani wam ani zadnemu zwierzeciu,ani nikomu.

Nikomu to krzywdy nie zrobi?
Moim skromnym zdaniem zrobi krzywdę tym psom w schronach, które czekają na swój dom, a tacy ludzie jak ty poprostu zniechęcają innych do adoptowania zwykłych burków-jak to mówisz:evil_lol:

Guest Reyes
Posted

SuperGosia napisał(a):
Reyes, a jakie psy wystawiałaś i gdzie mieszkasz/bywasz (odnośnie podpisu ;) )???

Koniec offu.

Masz PW :cool1:

Posted

PRAWIE JAK DALMATYŃCZYK... PRAWIE ROBI OGROMNĄ RÓŻNICĘ

Poniżej:

- Axa, 7 lat, prawdopodobnie mix z chartem, 99% ludzi bieże ją za dalmatyńczyka
- Lucia, niespełna rok, mix z czymś, albo po prostu pokoleniowa degradacja rasy przez rozmnażaczy, 100% ludzi bieże ją za dalmatyńczyka