Rybc!a Posted July 13, 2006 Posted July 13, 2006 Kiessa, jeżeli nie bierzesz sobie naszych tandetnych i mdłych odpowiedzi na serio to za przeproszeniem czego jeszcze szukasz na tum forum? Jak ci coś nie odpowiada to wypad i koniec. A nie tu się z nami przekomażasz. Teraz napisałaś tak bezsensowną wiadomość, że chce mi się zwrócić zjedzony niedawno obiad. No przepraszam, ale jeżeli my się żałośnie wypowiadamy, to po co zaczęłaś temat? Żeby dopiąć swojego? Boże, oby takich ludzi było jak najmniej. Sorry, że tak ostro pojechałam ale nasza najmądrzejsza Kiessa mnie zbulwersowała. Quote
Kiessa Posted July 13, 2006 Posted July 13, 2006 o jej macie racje moj pies wogole nie wygląda jak dalmatynczyk :lol::lol!: o wlasnie okazalo sie ze Luna jest rodowodowym mopsem,co z tego ze nie wygląda ja mops,ale ma rodowod!!! i to wszystko zmienia...:p Quote
Madzia_19 Posted July 13, 2006 Posted July 13, 2006 efra-husky napisał(a): A tak na marginesie to sama mam trzy kundle i jednego rodowodowego psa i nigdy przez myśl mi nie przeszło, żeby się obrażać o to jak ktoś mówi na mojego psiaka kundel :roll: Chyba to kwestia dojrzałości ;) zgadzam się, Gabi :) ja też miałam kundla, choć z wyglądu przypominał pudla. Matka miała rodowód, a ojciec... cóż... bliżej nieznany :p Może i przypominał z wyglądu pudelka miniaturkę, nie gubił włosów i trzeba było go strzyc, ale... był po prostu cudnym mieszańcem :) Quote
Kiessa Posted July 13, 2006 Posted July 13, 2006 Rybc!a nie zabronisz mi byc na tym forum moge wqypowiadac sie na kazdy temat jaki zechce bo mam do tego prawo. Bede na tym forum ile zechce ale wiecej chyba nie bede wchodzic na ten temat bo sie poplacze ze smiechu :evil_lol: Quote
Guest Reyes Posted July 13, 2006 Posted July 13, 2006 Kiessa napisał(a):o jej macie racje moj pies wogole nie wygląda jak dalmatynczyk :lol::lol!: o wlasnie okazalo sie ze Luna jest rodowodowym mopsem,co z tego ze nie wygląda ja mops,ale ma rodowod!!! i to wszystko zmienia...:p Specjalnie dałaś zdjęcie na którym niewidać krztałtu kufy.... Ps. Co to za ten pies na górze? Bo jak wztawiłaś go jako czystego dalmata to chyba wiesz... Quote
Madzia_19 Posted July 13, 2006 Posted July 13, 2006 Kiessa napisał(a):o jej macie racje moj pies wogole nie wygląda jak dalmatynczyk :lol::lol!: o wlasnie okazalo sie ze Luna jest rodowodowym mopsem,co z tego ze nie wygląda ja mops,ale ma rodowod!!! i to wszystko zmienia...:p aż żal serce ściska jak się czyta Twoje wypowiedzi. ile Ty w ogóle masz lat, bo piszesz w stylu: "ja chcę, ja muszę i koniec! tak, bo tak, bo ja tak chcę..." Quote
SuperGosia Posted July 13, 2006 Posted July 13, 2006 Kiessa napisał(a):o jej macie racje moj pies wogole nie wygląda jak dalmatynczyk :lol::lol!: Poprosimy stronę hodowli, z której jest to zdjęcie. Quote
Edzina Posted July 13, 2006 Posted July 13, 2006 Kiessa reprezentuje jedyny sluszny tok rozumowania: jak pies WYGLADA jak rasowy TO JEST RASOWY. :evil_lol: Jak ktos WYGLADA jak POTOCKI to na pewno JEST POTOCKIM. :lol: No przeciez to jasne jest. ;-) Quote
Rybc!a Posted July 13, 2006 Posted July 13, 2006 Kiessa! Do cholery jasnej, już nie mogę z tobą. Twój pies jest zbliżony do rasy DALMATYŃCZYK. Nie rozumiesz tego? Gdy ja widzę zdjęcie posokowca, to wydaje mi się , że moja Zuzia jest normalnie rasowa. Ale do cholery nie jest! Nie ma rodowodu, nie jest rasowa! Nie czytałaś ulotek? Rasowy=rodowodowy! Twój pies nie ma rodowodu i nie jest psem rasowym i tego nie zmienisz dziewczyno. Pogódź się z tym że masz psa zblizonego do rasy Dalamtyńczyk. Zobacz sama że rasowe dalatyńczyki różnią się od twojej suni: Quote
SuperGosia Posted July 13, 2006 Posted July 13, 2006 Rybc!a napisał(a):: Ten jest super :loveu: Quote
Guest Reyes Posted July 13, 2006 Posted July 13, 2006 Ten na Górze to nie czasem QIA Anusi marzenia? Ten z tą dziewczynką? Quote
Asta Posted July 13, 2006 Posted July 13, 2006 Wpisałam w Google, znalazłam to zdjęcie i ono jest z jakiegos bloga http://info-o-psich-rasach.blog.onet.pl ciekawe czy właścicielka otrzymała pozwolenie na uzywanie zdjęcia... Kiessa, daj sobie spokój... Quote
Guest Reyes Posted July 13, 2006 Posted July 13, 2006 Rybc!a napisał(a): Widać że z AKC, w FCI ogon ma opadać ku dołowi :cool1: Quote
Guest Reyes Posted July 13, 2006 Posted July 13, 2006 Rybc!a napisał(a):Reyes- nie rozumiem twojej wypowiedzi. Poznałam psa ze zdjęcia i tyle :evil_lol: Quote
Rybc!a Posted July 13, 2006 Posted July 13, 2006 O kurczę, to ja też robię coś niezgodnego z prawem? Bo ja miałam te zdjęcia na internecie znalazłam. Ale proszę tu są linki. A co do wypowiedzi Reyes, już cię rozumiem, tak to jest dalamtyńczyk pani Lidii Zielińskiej- ten dalamtyńczyk to Champion Polski (nr 18685), Młodzieżowy Champion Polski (nr 5426). Tu macie link: http://www.zkwp-wroclaw.org.pl/prez_champion.php A zdjęcie drugiego mam z bloga : http://psierasy.blog.onet.pl/ Quote
Guest Reyes Posted July 13, 2006 Posted July 13, 2006 Rybc!a napisał(a):O kurczę, to ja też robię coś niezgodnego z prawem? Bo ja miałam te zdjęcia na internecie znalazłam. Ale proszę tu są linki. A co do wypowiedzi Reyes, już cię rozumiem, tak to jest dalamtyńczyk pani Lidii Zielińskiej- ten dalamtyńczyk to Champion Polski (nr 18685), Młodzieżowy Champion Polski (nr 5426). Tu macie link: http://www.zkwp-wroclaw.org.pl/prez_champion.php A zdjęcie drugiego mam z bloga : http://psierasy.blog.onet.pl/ Myśle że za robienie reklamy nikt się nie obrazi. W końcu przedstawiłaś jej psa jako rasowego dalmatynczyka Quote
SuperGosia Posted July 13, 2006 Posted July 13, 2006 Reyes, a jakie psy wystawiałaś i gdzie mieszkasz/bywasz (odnośnie podpisu ;) )??? Koniec offu. Quote
Asta Posted July 13, 2006 Posted July 13, 2006 Zazwyczaj jak podaje się zdjęcia z sieci powinno podać się adres, bo może wejść właściciel, zobaczy swojego psa zdjęcie i zadyme ci zrobi, a tego chyba bys niechciała :roll: Quote
nathaniel Posted July 13, 2006 Posted July 13, 2006 Kiessa napisał(a): nikomu to nie robi krzywdy ani wam ani zadnemu zwierzeciu,ani nikomu. Nikomu to krzywdy nie zrobi? Moim skromnym zdaniem zrobi krzywdę tym psom w schronach, które czekają na swój dom, a tacy ludzie jak ty poprostu zniechęcają innych do adoptowania zwykłych burków-jak to mówisz:evil_lol: Quote
Guest Reyes Posted July 13, 2006 Posted July 13, 2006 SuperGosia napisał(a):Reyes, a jakie psy wystawiałaś i gdzie mieszkasz/bywasz (odnośnie podpisu ;) )??? Koniec offu. Masz PW :cool1: Quote
Kiessa Posted July 13, 2006 Posted July 13, 2006 zdjecie tamtej dalmatynki jest z książki evy marii-cramer Rasy Psów, tyle jesli mam sie juz wypowiedziec na ten temat. Quote
Greven Posted July 13, 2006 Posted July 13, 2006 PRAWIE JAK DALMATYŃCZYK... PRAWIE ROBI OGROMNĄ RÓŻNICĘ Poniżej: - Axa, 7 lat, prawdopodobnie mix z chartem, 99% ludzi bieże ją za dalmatyńczyka - Lucia, niespełna rok, mix z czymś, albo po prostu pokoleniowa degradacja rasy przez rozmnażaczy, 100% ludzi bieże ją za dalmatyńczyka Quote
Recommended Posts