macsow1 Posted September 20, 2010 Posted September 20, 2010 Romeo Markety -dosk CWC, BOS Gigolo- dosk CWC Lady gaga- dosk CWC Mufa- dosk, CWC, BOS, BOB, BEST IN SHOW 2!!!!!!:loveu: Quote
Diablica Posted September 20, 2010 Posted September 20, 2010 Gratulacje dla wszystkich a siostra Kiwi Niebanalnie Czarująca Azurowa Amhara została Najlepszym Baby w Rasie Brawo!! Quote
Marchewkowy Posted September 20, 2010 Posted September 20, 2010 To raczej nie możliwe bo[FONT=MS Shell Dlg 2] Gift for me z Czańca byl w szczeniakach a nie baby....[/FONT] Quote
Diablica Posted September 20, 2010 Posted September 20, 2010 To przepraszam,mój błąd,myślałam że w Baby był :) Quote
EwikB Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 [quote name='Marchewkowy']To raczej nie możliwe bo[FONT=MS Shell Dlg 2] Gift for me z Czańca byl w szczeniakach a nie baby....[/FONT] A jakie były wyniki w klasie szczeniat ? Czy było cos w młodziezy ? Tak prezentuje sie panienka z tytułem Najlepszego Baby - Niebanalnie Czarująca Azurowa Amhara Quote
EwikB Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 [quote name='macsow1'] Mufa- dosk, CWC, BOS, BOB, BEST IN SHOW 2!!!!!!:loveu: Wow super i troszke spóznione ale duze gratulacje :-) I tym sposobem ~~ Jest to 16 - te podium w finałach BOG i BIS dla tej zaledwie 2 letniej lhasaczki ~~ :-) Quote
Recommended Posts