Agnieszka85 Posted September 20, 2010 Posted September 20, 2010 TYLKO W DOBRE RĘCE Oddam w dobre ręce (najlepiej do domu z ogrodem lub osobie co prowadzi aktywny tryb życia) Suczkę 1,5 roczna ( Suzi bo tak ma na imię ) ma coś z sznaucerka jest wysterylizowana ma komplet szczepień ,uwielbia koty i inne psy,jest bardzo przyjazna dla ludzi DO KAŻDEGO PODCHODZI Z MERDAJĄCYM SIE OGONEM, lubi dzieci jest bardzo wesoła suczka uwielbiającą bawić sie i dużo biegać, nie załatwia sie w domu , NIE SPRAWIAJĄCĄ PROBLEMÓW :p Posiada książeczkę zdrowia i wszystkie aktualne szczepienia.Jest naprawdę kochana i słodka.Jest bardzo aktywna i potrzebuje sporo ruchu Bez problemu dogaduje się z innymi psami.Bardzo zależy mi na tym żeby znaleźć suni kochający dom w którym będzie czuła się szczęśliwa,Jest cudownym,wesołym i energicznym pieskiem bez cienia agresji. Mamy nadzieje,moja pupilka znajdzie nowego,dobrego właściciela,który pokocha ją tak jak ja. Sunię oddamy tylko w dobre ręce po wcześniejszym spotkaniu z przyszłym właścicielem. Pragnę, aby sunia trafiła do jak najlepszego domu i mieszkał w atmosferze pełnej ciepła i miłości. Nadmieniam, że zastrzegam sobie prawo sprawdzenia w jakich warunkach jest pies i gdyby nie były dobre, zabieram psa z powrotem w celu znalezienia jej lepszego domu Informacje pod numerami telefonu : 796-000-687 lub 725-118-094 Możliwość wysłania zdjęć suni na maila ;) Lub zobaczenia na stronce tej http://www.morusek.pl/ogloszenie/31265/ODDAM-SUCZKE-W-DOBRE-RECE/ Quote
Agnieszka85 Posted September 20, 2010 Author Posted September 20, 2010 To nie jest mój pies tylko koleżanki i prosiła mnie żebym zamieściła ogłoszenie w necie:pJa swoich psiaków za nic bym nie oddała:p Quote
Agnieszka85 Posted September 26, 2010 Author Posted September 26, 2010 Sunia nadal szuka domku :p Quote
Agnieszka85 Posted September 28, 2010 Author Posted September 28, 2010 może ktoś z was pomoże tej suni znaleźć dobry domek Quote
Agnieszka85 Posted October 2, 2010 Author Posted October 2, 2010 Sunia znalazła już domek :razz: Quote
Recommended Posts