Iza. Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 [quote name='Mamuśka_3']Jeżeli po kilku dniach klapiaki nie wstaną, nie będę go męczyć :)[/QUOTE] Nio niestety po kilku dniach to na pewno nie wstaną :) Quote
paniMysza Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 iza ma racje:) a jesli dobrze widze na zdjęciach jego uchole, to raczej bedą miały cały czas tendencję do opadania. no ale jak pisałam, mi sie taki podoba bardzo! a decyzja jest twoja;) Quote
Dada Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 Super sobie poradziłaś z goleniem, brawo! Zgol mu więcej włosów na łapkach i w ogóle będzie super. Bambi to na pewno nie V, takie semiki duzo bardziej porastają, on jest między III a IV :) Quote
Jaga. Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 tak, uchole na pewno w kilka dni nie staną a moim zdaniem szkoda ogolonych już uszu nie próbować postawić. co innego jakby było Ci szkoda ogolić. mi się osobiście bardziej podobają ze stojącymi, z wiszącymi to niektóre pp wyglądają superancko, ale łyski zdecydowanie stojące. ale każdy ma co woli :) Quote
mychaaaaa Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 Śliczny Bambi, wygląda jak ogolony dalmatyńczyk :loveu: Quote
Recommended Posts