Ra_dunia Posted April 14, 2011 Author Posted April 14, 2011 Ja odwiedzam i pamiętam. Tylko ja ostatnio non stop w rozjazdach i ciężko mi cokolwiek wymyślić jak tu Beja wypromować. Fajnie jakby do Metra trafił... A może jakieś ogłoszenie w prasie dać? Quote
Jagoda1 Posted April 14, 2011 Posted April 14, 2011 Czarodziejka napisał(a):Nikt Bejka tu nie odwiedza...Zapomniany na amen... Jestem codziennie, chociaż nie zostawiam śladów;). Zaczynam sie martwić.... Quote
Ra_dunia Posted April 15, 2011 Author Posted April 15, 2011 Zamówiłam Bejkowi indywidualne allegro u Lilki: http://www.dogomania.pl/threads/205097 wyróżnione. Mam nadzieję, że poskutkuje... Quote
lilk_a Posted April 17, 2011 Posted April 17, 2011 [quote name='Ra_dunia']Zamówiłam Bejkowi indywidualne allegro u Lilki: http://www.dogomania.pl/threads/205097 wyróżnione. Mam nadzieję, że poskutkuje... [FONT=Georgia]allegro Beja [SIZE=2]kod wyślę Ci na maila i dane do przelewu też :)[/FONT] Quote
Ra_dunia Posted April 18, 2011 Author Posted April 18, 2011 Dzięki :) Cuuudne to allegro! Właśnie się na bazarku dopomniałam o dane coby pieniążku przelać ;) Bejuniu, jak teraz nie znajdziesz domku to ja już nie wiem... Quote
agata51 Posted April 21, 2011 Posted April 21, 2011 Allegro cudne, Bejek cudny, tylko cudnego domku nie widać. Cholera, może po świętach? Quote
Czarodziejka Posted April 23, 2011 Posted April 23, 2011 Tymczasem obrastamy w tłuszczyk wiosenny. Jakiś czas temu Bej poszedł w lasy za stadem saren wraz z Rafim i suczami z Tomaszowa. Wrócił łajza po kilkunastu minutach z jęzorem po pas, kulejąc, dysząc i kaszląc. Miało być dane w doopę za niesłuchanie mojego wołania, ale były wetki z kroplówką dla Daszki i przeszło mu bokiem. Jedna z wetek bardzo się w nim zakochała, więc módlcie się, pośćcie i przywdziejcie mohery. Może coś tego wyjdzie. Quote
Jagoda1 Posted April 23, 2011 Posted April 23, 2011 Spokojnych Świąt dla Ciebie i Twoich Bliskich:lol:. Stadu życze zdrowia i dobrych domów... Bejku...,:modla::modla::modla::modla::modla:, a beret udziergam... Quote
Luzia Posted April 23, 2011 Posted April 23, 2011 Jagoda1 napisał(a):Bejku...,:modla::modla::modla::modla::modla:, a beret udziergam... Tylko o antence ciotka nie zapomnij :evil_lol: Ja również trzymam kciuki! I oczywiście życzę Wszystkim Wesołych zajączków ;) Quote
Czarodziejka Posted April 23, 2011 Posted April 23, 2011 Jagódko słońce....jeżeli Bej nie pojedzie do tego domku, znaczy, że beret nie udziergany i puste słowa na wiatr rzucasz :roll::diabloti::cool3::razz:8) Quote
Jagoda1 Posted April 23, 2011 Posted April 23, 2011 Czarodziejka napisał(a):Jagódko słońce....jeżeli Bej nie pojedzie do tego domku, znaczy, że beret nie udziergany i puste słowa na wiatr rzucasz :roll::diabloti::cool3::razz:8) łomatko.... zaraz zabieram sie do berecika... Bejciu, dla ciebie, jestem gotowa nawet na stringi:evil_lol: Quote
Czarodziejka Posted April 24, 2011 Posted April 24, 2011 Przypomina pusty psi worek po jajku, ale niech będzie...Mam nadzieję, że to będzie na Górze policzone jako beret.... Quote
Ra_dunia Posted April 25, 2011 Author Posted April 25, 2011 Kciuki moooocno zaciskam. Mocno, mocno, mocno! Quote
agata51 Posted April 27, 2011 Posted April 27, 2011 Czarodziejka napisał(a):Przypomina pusty psi worek po jajku, ale niech będzie...Mam nadzieję, że to będzie na Górze policzone jako beret.... Czyli w sam raz na tę okoliczność się nada :eviltong: Quote
agata51 Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 [quote name='Ra_dunia']Bejku biegnij szukać domku![/QUOTE] A może domek by przybiegł po Beja? Quote
Czarodziejka Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 Wciąż czekamy na decyzję...:-? A tymczasem....8) Quote
Czarodziejka Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 Jak mówią we wsi o ideale urody: "Udzik krótki, dupka blisko" ;) Bej pasuje idealnie. Quote
Recommended Posts