Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 523
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A oto ostatnie dwa miesiące Bejowego żywota.
Przyjazd pięknej Paris i komitet powitalny.

Dżentelmeni maści wszelkiej żwawo bierzą za piękną nowicjuszką. Chromi, głusi, ubodzy w klejnoty, z ubytkami na wątłych fizycznych powłokach aleć z sercami gorącymi niczym wulkany.
Na pierwszym planie Aron pędzi panie dzieju i prosty niczym rycerz, a na codzień ledwo dycha a ze spaceru go niosę, bo tylne łapy wysiadają. Bej na pierwszej linii.

Posted

Żebractwo - cecha bogatych ciałem ;)

Rafi jeszcze z łapą. Bejek kocha Rafiego. Razem bezkonfliktowo żebrzą ustępując sobie miejsca na wycieraczce.

A tu już nam się wypogodziło, a może to było przed śniegiem....Rafi wciąż o łapie.

Z Rafim i Carmen.

A tu razem z Rafim i Paris. Carmen poszła sobie dalej.

Posted

Rafi już po amputacji. Proszę jaka miłość. Nic do ukrycia :D

A to z dzisiaj. Ja sobie kawę poranną wypijam, a pod oknem sceny ;)

Czujne ucho i baczne oko ojca dyrektora czekają na atencję 8) Zaraz ukąsi nieboraka.

Posted

Nikt nie pyta bo nie ma ogłoszeń :(
Ja niestety nie dam rady nic wystawić. Chętnie opłacę pakiet, ale nie mam kiedy szukać bazarku ogłoszeniowego. Bardzo, bardzo proszę o pomoc :modla:
Bejek koniecznie potrzebuje ogłoszeń...

Posted

Pięknie dziękujemy w imeiniu Beja :loveu:

tekst Bejowy z pierwszej strony:

Gdy smutno Ci lub źle - przygarnij serce psie!
Serduszko to znajduje się we wspaniałym psiaku o imieniu Bej. Bej ma również radośnie rozmachany ogonek do witania, zimny nosek do trącania i krótkie łapki do biegania. Nie ma tylko jednego - domu.
Bej ma około 6 lat. Po wypadku sprzed 4 lat trochę kuleje, ale w ogóle nie przeszkadza mu to w szaleństwach z psimi kumplami.
Jest wykastrowany, zaszczepiony i zaczipowany. Obecnie czeka na wymarzony domek w hoteliku dla psów w potrzebie.
Jeśli chcesz przygarnąć Beja - prosimy zadzwoń: 607 226 557

Posted

Tylko że ja jakoś jestem przeciwna brania na litość. Hospicjum to tak jakby już Bej się szykował na drugą stronę tęczy, a przecież przed nim jeszcze szmat życia.
A ludzie jak to ludzie - wolą adoptować z hoteli, bo pies sprawdzony.
Zresztą zobaczymy - jak nie poskutkuje wpiszemy co innego.

Posted

Jak uważasz. Kiedyś ktoś zobaczył moją tymczasową Carmen i takia biedna była na fotce. I panią litość wzięła, akiedy dowiedziała się, że ona w hoteliku wczasuje, zrezygnowała, bo chciała taką biedną....

Posted

Właśnie opuściły nas Magdy z forum corgisiów wraz setką, jak nie więcej Bejkowych fotek :)
Przyjechały z corgisiami i można sobie będzie porównać ;) A swoją drogą jakie one są słodkie i misiowate...

Posted

Były, widziały i wygłaskały Bejka, który początkowo był zdumiony

Potem z pewną dozą nieufności popostanowił się zapoznać z cudakami

Nieufność przerodziła się w życzliwe zainteresowanie

Przywitał się grzecznie

Czy ja jestem do niej podobny??? Ratunku

Posted

No, może do cardigana Berta, z którym znaleźliśmy wspólny język (pod krzakiem leżał)

Popatrzcie jaki jestem fajny :)

Spodobałem się Wam? To dobrze, bo muszę już lecieć. Wzywają mnie sprawy wagi państwowej